Rahim ağzı yetmezliği ameliyati (serklaj)

kuchikianes

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2024
9
0
6
28
Merhaba ilk gebeligimin 23. Haftasında acil serklaj ameliyati geçirdim şuan 2. Gebelik planlıyorum ama aynı ameliyati geçirmek istemiyorum acaba her gebelikte yaptırmam gerekiyor mu yaptırmayanlar var mı çok korkuyorum o süreçten

İyi doktor bulmak zor ama buluncada her şey daha kolay oluyor 😊 Neden hemen acil serklaja(dikiş) almadılar onu anlayamadım söylemediler mi size
almak istedi doktorum ama ben idrak edemedim durumu düşüneyim dedim belki açılma devam etmez durur diye düşündüm çarşamba kontrolum bakıcaz tekrar ne durumdayım bir de ücret fazla şuan durumumuz. vermedi

Başınız sagolsun çok üzüldüm ben 2018de doğum yaptım acil serklajdan sonra tam zamanında doğdu oğlum çok şükür düşük yaşamadım hiç yani ama o dikiş acısı hastane süreci çok kötüydü o yüzden başka alternatifi varsa tekrar olmak istemiyorum
Benim ki acil serklaj degil de 14 haftada kontrol amacli serklaj yapildi. Hic sıkıntı yaşamadım.

Başınız sagolsun çok üzüldüm ben 2018de doğum yaptım acil serklajdan sonra tam zamanında doğdu oğlum çok şükür düşük yaşamadım hiç yani ama o dikiş acısı hastane süreci çok kötüydü o yüzden başka alternatifi varsa tekrar olmak istemiyorum
kac haftalik oldunuz serklaj ve kac mm di oldugunuzda

suan 17 haftalik gebeyim carsamba gunu serklaj olucam 28 mm dedi doktorum cok korkuyorum beni nasil bi surec bekliyo bilmiyorum
Merhaba umarim hersey yolundadır :) ameliyat oldunuz mu erken farkedildigin icin sevinmelisin ben son anda dikiş atılanlardanım kaybetme riskim coktu şükür şuan 6 yaşında

Merhaba umarim hersey yolundadır :) ameliyat oldunuz mu erken farkedildigin icin sevinmelisin ben son anda dikiş atılanlardanım kaybetme riskim coktu şükür şuan 6 yaşında
merhaba evet her sey yolunda cok sukur oldum ameliyati dikisten 2 hafta sonra olculdugunde 35 mm idi pazartesi tekrar kontrolum var bakalim durum ne olmus

merhaba evet her sey yolunda cok sukur oldum ameliyati dikisten 2 hafta sonra olculdugunde 35 mm idi pazartesi tekrar kontrolum var bakalim durum ne olmus
Merhaba daha önce de sizinle yazışmıştık.Ben de cuma günü serklaj oldum bugün 14+0 olduk.Bugün kontrolüm vardı 31 mm ölçtü doktorum.Haftam da çok erken daha moralim çok bozuldu.Zaten sürekli yatıyorum.Doktoruma sordum uzamaz mi rahim boyu diye yok uzamaz o dedi.Sizinkinde tekrar uzama olmuş galiba.Kafam karıştı ölçümü aynı doktorunuz mu yaptı.vajinal mi bakıldı

Merhaba daha önce de sizinle yazışmıştık.Ben de cuma günü serklaj oldum bugün 14+0 olduk.Bugün kontrolüm vardı 31 mm ölçtü doktorum.Haftam da çok erken daha moralim çok bozuldu.Zaten sürekli yatıyorum.Doktoruma sordum uzamaz mi rahim boyu diye yok uzamaz o dedi.Sizinkinde tekrar uzama olmuş galiba.Kafam karıştı ölçümü aynı doktorunuz mu yaptı.vajinal mi bakıldı
detayli ultrasonda olculdu kendi doktorum olcmedi yani karindan bakildi pazartesi randevum kendi doktoruma o zaman anlicam bende durumu suan bilemiyorum ne durumdayim

Back
X