- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.621
Metal bizim kız için büyükmüş küçükmüş hiç önemi yok maşallah sübanallah herşeyi güzel yiyo, koca mandalina dilimini üstündeki Zarı çıkarıp tek sefer veriyorum bazen :)).
Ama kahvaltıyı çok çeşitli veremiyorum öyle nedense , kaşar peynirini çok seviyor , dilim dilim versen koca kaşarı yiyecek, bir de lokma lokma ekmek ve yumurta beyazı yiyor
Chnb bem badeye Abi'sinin pipetli sütlerinden veriyorum öyle güzel içiyor ki inanamazsın :))) bizim bu aralar devam sütünü pek içmek istemiyor, biberonu istemiyor sanırım.. Onu da mı pipetle versem :)))))
kızlar merhaba ben 25+3 te 17 aralıkta doğum yaptım ikizlerimin biri 740 diğeri 737 gr.doğdu.bugün 20.gün hala yaşıyorlar çok şükür ama sıkıntıları çok fazla çok acı çekiyorlar.çok korkuyorum engelli ,özürlül olacaklar diye,onları kaybedeceğim diye çok korkuyorum hala şoktayız ne yapacağımı bilmiyorum dr hiç iyi şeyler söylemiyor.ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizim
Nasıl oldu bebişler???ınsallah sağlıklı sekılde kavuşursun..ınsallah kotu bısey yasamıcaksın dua et😢
Cok gecmis olsun Allah onları size bağışlasin,ciğer geliştirici iğne olmusmuydu?bizim topikte bı kilolarda doğan ikizler vardı maşallah sapa sağlam çıktılar kuvezden inşallah seninkilerde çıkar
sağol cnm sorduğun için.bebişler kötü.enfeksiyonları azalmıştı tekrar çok yükselmiş nöbetleri de çok hala azalmadı ilaçlara rağmen.ilaçlar da bynine zarar veriiyormuş.beyin kanamları zaten hala var.ne olacak bilmiyorum. doktor durumlarının kritik olduğunu söylüyor.önceden dr kötü stabil diyordu şimdi kritik diyor.Allaha yalvarıyorum inşallah kabul eder duamızı.Ne olur sizlerde dua edin bizim için çok zor bir durum.
çok sağol arkadaşım.ciğer geliştiriciden 3 gün sonra doğum yaptım.kiloları da problem ama asıl problem haftalarının çok az olması.inşallah ben de meleklerimi en kısa zamanda kusursuzca kucağıma alabilirim.dua edin bana da lütfen
pelincim, seni yakip ediyorum vakit buldukça Allah yardımcınız olsun arkadaşım. geçecek bunların hepsi inşallah. benim görümcemde 700 küsür kiloda doğmuş, şimdi 16 yaşında kocaman kız oldu. böyle bebek çok var. Allah size bağaşlasın..
sağol cnm durumumu biliyorsun ,çaresizliğimi de lütfen dua et bize.çok sağol desteğin için.
bunvp canm rabbim yar e yardmcn olsn ne kadar acı cektigini tahmin edebiliyorm burada 26 haftalık dogupta yasayan bebegmzde var seninkinin kac haftalık oldugunu bilmiyorm ins rabbim bebeklerini sana bagslr
Allahım yar ve yardımcınız olsun canım benim. sanırım bebişler küvezde. duacınızım canım benim. geçecek hepsi geçecek canım....
canm haber vermedn bebekler nasıl
Durumları kötü stabil burundan solunumu denediler tolere edemediler.enfeksiyonları hala var.süt denemesine başlandı bugün 3.gün inşallah tolere ederler.dün rop muayenesi olmuş.sonucu bugün alacağım için korkuyorum.ne çıkacak bilmiyorum yüreğim ağzımda dua edin lütfen bize.ne olacak bu halimiz bilmiyorum kendime meleklerime eşime öyle acıyorumki anlatamam.bizi düşündüğün için çok teşekkür ederim.çok sağol inan çok mutlu oldum bizi hatırladığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?