- Konu Sahibi hidennisko
 - #3.321
 
kızlar 33+5 haftalık hamileyim 24. haftamda rahim ağzı yetmezliği oldugunu öğrendik 25 mm di dün kontrolüm vardı 5 mm kısalma olmuş 20 mm'e düşmüş doktorum son 2 gün çok dikkat et dedi
sonuna kadar gitmek istiyorumm dua edinnnn
canım inşallah sonuna kadar gider.ama doktorum 34.hafta doğan bircok bebeğin küveze girmediğini söylüyor.sen suanda kasılma önleyici ilaç kullanıyormusun ve sürekli yatıyormusun.
merhaba arkadaşlar bu gece öyle hüzünlüyüm ki meleklerimi kaybedeli tam bir yıl oldu..belkide doğduklarında küveze girebilecek kadar haftaları ileri olabilseydi şimdi bugün birinci yaşlarını kutluyor olacaktık..Allahın işine karışılmaz tabiki benim ve yavrularımında kaderi böyleymiş..Allahım hiç kimseye aynı acıları tekrar göstermesin..yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
canım seni bzlerden daha ii anlayacak kimse yoktur herhalde.ne desek boş canım dediğin gibi kaderimiz bu.bende önceki hamileliğimde kuzenimle aynı dönem hamile kalmıştım.gecen hafta iljk kez kızını gördüm.büyümüş cok tatlı olmuş maşallah.kızım geldi aklıma cok zor.allah bu kızımı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.sende en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin inşallah.tedavi nasıl gidiyor.