- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.641
Serumumu taktrdm geldm cok sukur enfeksiyn 100 dn 25 e dusms insaallah sinirn altna duserde rahtlarm ebelr bile bikti evhndn ben yatarkn ayni haftada olan bayandada erken dogm riski vardii onda sanci cikti bende niye cikmiyo dedim ebede bikti cikmadignami uzuluyosn dedi sonra nstye bagladilr bebegm sanki icerde biriyle kavga ediyo nekadr harektlydi dovgl olark ntsde sanci cikti moralm cok bozuldu kendi kendme nazar degdi dedm oda sanci degl bebegn harektlerndn ne kadat evhamlisn dedilr hala coj harektli karnimi yirtack sanki
canım gözünaydın.rabbim bir ömür ailenle sağlıklı,huzurlu,güzel günler yaşatsın
Canım bence bu işlemi her dr yapamaz. Ben nette Namık Demiri okumuştum. Aile birçok dr gezmiş bebeğin suyu az doğurman lazım demişler. Namık Bey su eklemiş doğurtmamış ve miadında doğum olmuş... Bence teknik alet de gereklidir her dr ve her hastane yapamaz...
Evet canım Minitoyu hatırla 16. haftada bebeğin birinin suyu geldi ikizdi. 25 e dek susuz yaşadı bebek hem de kilo bile aldı. Ama 25 te doğmuşlardı(
iyi misin canım? Benim de sabah kalktığımda aklımda sen vardın? ağrın yada sancın yok değil mi?
MERRA CANİM senin doktorun no sunu istedim face den yazarsan sevinirim ben netten buldum numara ama cevap vermiyor
Merra canm hala nidilati 2 saatte bir aliyomusn benm kasilma kesilmsti bugun 4gibi 10dk arayla geldi moralm cok bozuldu nidilt aldm hemen karnimn bir tarafu kasiliyi bebrgn harektleride olabilr
Gurbetci hepimz bunldik emin ol oncedn 2 hafta kadr once disari ciksm cok bunaldm artk harekete gececm diyrdm ama simdi daha kotuym ahhhh keske su kasilmalr olmadada birbucuk ay yerimdn kalkmamaya raziym moralm cok bozuk napacm boyle bilmiyorm hamilelk gibi guzel bir duygu erkn dogm kasilmalr kuvez ne olacagm korkusu yuzundn isgenceye donusuyo hayal ediyormda 36 yi doldurmusm dogumumu burada yapiyorm ve vebegm kuvexsz kucagmda alahm ne guzel bir duygu bir oooooooohhhhhhhhh cekecm hastane inlick cok bunaldm erkn dogm olursa bos kuvez nerede bulrsk oraya gonderecz doiyolr maras kayseri antep malatya belki ankara cok zor ya nasil gidecm oralara yonede sukrediyr rabbimn merhametne siginiyorm
tamam canım yazayım muayenesi 11 de başlıyor.
kızlar 10- 10,5 gibi geliyor.buarada benim randevu 18 mayısda:)
yOK CANIM NİYE YALAN DESİN. yALAN DESE ÇOK DAHA BÜYÜK RAKAMLAR DERDİ...
Canım ben serklajdan bir gün önce abdominal laparoskopik serklaj görüntüsü izledim. Yani alıştım aslında kan tutar beni. Benim ameliyatım da çekilmiş kameraya. Bir gün nasipse alıp izlemek istiyorum... Ha bu arada benim serklaj ipim kaynaşmış alınamadı. Artık ömür boyu benimle:)) Hatta espiri de yaptık Arda BEYLE. Bu dikişle 3. çocuk:))
Canım zaten bu bana söylenen teknık abdomınal degıl vajınal dur bak bı lınk gonderıyım ıngılızce ama resımlere tıklayınca anlayacaksın For Professionals - Early Total Cervix Occlusion. Ama amelıyat goruntulerı var kaldıramazsın açma canım. 20 hastaya yaptım dıyor ama nasıl ınanıcam güven zedelendı bıraz
SABAH SABAH AKLIMDAYSINIZ EFULİM GURBETÇİ MERRA.....(sizinle beraber başka kim var hamiş..sanırım svly vardı aklımda kalan ) ARTIKIN AYAKLANIRSINIZ YAVAŞ YAVAŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.....
İLK AYAKLANDIĞINIZDA NE YAPCAKSINIZ BAKALIM... :)
Tamam canim bana bugune randevu verirlermi acaba bugun gidebilirsem hersey yolundaysa birdahaki randevuyu bende 18 mayisa alirimbenimle namik hic ilgilenmiyor kanamam var diyorum evde yatiriyorlar beni
MERRA CANİM senin doktorun no sunu istedim face den yazarsan sevinirim ben netten buldum numara ama cevap vermiyor
kızlar sizlerin serklajını gebelik takibinizi yapan doktorunuz mu yaptı ? yoksa bu iş için ayrı bir doktora mı gittiniz ?
yani her jinekoloğun uygulayacağı bir operasyonmudur bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?