- Konu Sahibi hidennisko
-
- #44.661
kızlar sizlerin serklajını gebelik takibinizi yapan doktorunuz mu yaptı ? yoksa bu iş için ayrı bir doktora mı gittiniz ?
yani her jinekoloğun uygulayacağı bir operasyonmudur bu ?
nice yıllaraallah bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin.inşallah evliliğiniz nurtopu gibi boy boy evlatlarla daha da şenlenir.allah gönlünüze göre versin
kızlar yarın da bizim evlilik yıldönümümüz :)))
kocama dün kahvaltı zaman nasılda geçiyor dedim umarım mesajı almıştır :))))))))))))
Kızlar hepiniz11 12haftalardamı serklaj yaptırdınız?benimki acil yapıldığı içinmi Dr.lar miada ulaşmaz dıyo.yanı 36diye hayal kurdurmuyolar bana
paşama, sana VE eşlerınıze sağlıklı hayırlı uzun ömürler versın RAABİM
demekki evlilik yıldönümlerımız yakın
benımde
1 mayıs doğum günün
8 mayıs evlilik yıldönümü
12 mayısta anneler gununu kutlarsak kısmet olursa hediyeler benım bu ay
BUGÜN BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KIZLAR
eşimle evleneli 12 sene old koskoca 12 sene 3 bebegimi kaybettim anlıcagınız 12 senedir bebek yok 12 senedir anneler gününü tek kutluyorum 12 senedir babalar gününü tek kutluyorz bebegimiz yokki hediyeler alsın annecim anneler günün ktlu olsun babacım anneler günü kutlu olsun desin herkezi bebeleri var her sene seviniyorlar benim neden yokkiinanın anneler gününün gelmeisni bile istemiyorum dün eşimede diyorm anneler günü yaklaşıyor gene evlatsız geçiricem anneler gününü kimseden hediye görmedim her sene ablam alır yigidim alır anneler gününü kutlamaya okadar sveiniyormki anlatamam
acaba anneler gününde hediye almak evladından nasıl birşey ben bu sevgiden mahrum olalı tam tamına bugün 12 sene oldu 21 yaşında evlendim şimdi yasım 33 bebek nerdemilet dogruyor paşa hediyeler alıyor götürüyor bebek görmeye bebek mevlüdüne içini çeke çeke evine geri geliyor aglamaya başlıyor ama diyor sabret paşam seninde olucak olucakmı acaba içimdeki fırtınaları gören yok ah görseler ne vardı ben artık ne anneler günü olsun ne babalar günü olsn gelmesini istemiyorum canım acıyor çünkü reklamlar tvde veriliyorya paşa aglıyor iç çeke çeke
üzülmekten yoruldum beni kırmalarından yorudumbeklemekten yoruldum neyi bekledigimi bilmeden özlemektende yoruldum en çokta düşünmekten sumaktan yoruldum sürekli susp içimden avazım çıktıgı kadar haykırmaktan hep kendimle başbaşa kalıp hem kendime sıgınmaktan yoruldum
anlıcagınız ne olcek benim bu halim bugün gzüel bir yemek hazılıyım diyorum ellerimle birşeyler yapıyım diyorm olmuyor içimden hiç birşey gelmiyor desem inanmazsınız 12oldu bu sene evleneli yavrularım evlatlarım nerdesiniz anneniz babanız sizleri çok özledi
adam yerine koyulmamaktan yoruldum nedenmi söylüyüm cmartesi eymenin dogum günü vardı yavrum 1 yaşına bastı kaynanam dedim dogum günü var gel annem çagırıyor diye ne yap ne et gel çünkü hiç birşey gelmedi erkek kardeşim evlendi aramadı göz aydınlıga gelmedi kaynanam kardeşimin hanımı hamile kaldı aramadı göz aydını vermedi gelin 2 gere hamileyken kıl dönmesindenoperaosyon geçirdi deidm anne arada konuş annemle aramadı hadi onuda geçtim etmen dogdu göz aydınlıgı vermedi kran okuttular 40 kuranı onada dedim çagırdım gene gelmedi annem dediki ara dogum gününe gelsin hepsine bir laf bldm dogum gün dedim anne gel bak beni rezil etme vs bakarız dedi gelmedi herkez gitti kaldık annemle gelinle başbaşa sonrası malum laf yedik annemden vay efendim neden gelmedi bizimi beynemedi vs bir sürü laflar okadar kızdımki kaynanam inanın şuan gelse elime alır tekme tokat döverdimokadar dedim üstüne basa basa anne gel beni mahçup etme diye amma aramadım eşim tuttu boşver diye arasın boykot edicem onu yiyorsa yanıma yanaşsın ben ne bahsız kızım ya paşa herşeylerine koşar ama bunlarda öle birşey yok kardeşim sanki dış kapının dış mandalıyım ya içim yanıyor adam yerine koymadımı onamı yanayım yoksa kullanıldıgımamı yanayım halen sinirlerim tepemde ne vardı geleydin 5 dakikayada razıyım neden benim ailemi istemiyorsun ablam dogurdu göz aydını vermedi kardeşimin karıs dogurdu gene yok neden bu akadar acımasızsın kaynana daha ne diyim sana cmartesinden beri sinirlerim tepemde insanın ailesi neden istenemz ben onu anlamıyorum hadi benide sevmiyorsun oglnun karısıyım biraz saygı istiyorm çokmu ama drun siz artık bitti kaynanam yardım etmeler tarhana yapmaya başlar gidersen en adi şer,,,,,zim ben artık bana böyle yapıyorsada bende böyle yaparım ona hadi bakalım ya herro ya merro hamilede kalsam istemiyorm yanımda kimseyi bu böyle biline allahım kocamın tarafına işşallah beni mhtaç etmez işşallah annemin tarafınıda ne vardı geleydinde annemmin lafını yemiyeydim ne olurdu
ben şimdiye deniz sezonunu açardım:)
bebeğimi kucağıma alayım hayırlısıyla sağlıkla ilk işim denize gitmek... yürüyüş yapmak... eşimle akşam dışarı çıkıp birazcık dağıtmak :)))))))))))) ay daha çok şey var yapacak.
elif bestezamanında gelsin sağlıkla atcam arabaya bol bol gezcem allah nasip kısmet ederse
ayyyyyyy heyecanladım kız
benımde
1 mayıs doğum günün
siz tam bir mucizesiniz rabbim size 36-37leri de gösterecek canım canı gönülden inanıyorum
benim acil serklajım 16.haftada yapıldı ona rağmen çok geç kaldık dediler ve 20.haftada......
planlı serklajlar 12-13.haftada yapılıyor ikili taramanın ardından
sen yüreğini ferah tut rabbim seni ve bebişini korusun,doğduktan sonra kollarında uyusun kuzucuğun küveze girmeden sağlık sorunu olmadan evinize çıkmak nasip olsun.siz bu süreci hayırlısıyla tamamlayacaksınız ve burdaki herkese umut olacaksınız inşallah
aynı ayda doğmuşuzbenim doğum günüm 13 Mayıs. ne güzel bir ay olmuş senin için, hep kutlamayla dolu...
Kızlar hepiniz11 12haftalardamı serklaj yaptırdınız?benimki acil yapıldığı içinmi Dr.lar miada ulaşmaz dıyo.yanı 36diye hayal kurdurmuyolar bana
selam arkadaşım benim serklajımı 14 haftada attı doktorum bebeğin organ oluşumu 14 haftada tamamlandıgı için anesteziden en az
y7etkilenecek zaman olarak 14. hafta demişti.bunlar kısmet işi birazda kötü düşünme herşey iyi olur inşallah 32 olmuşsun bundan sonrası sıkıntı olmaz kısmetse dogsada sıkıntı olmaz inşallah.ben 28+5 te dogum yaptım çok şükür bebeğim sağsalim kucagımda ufak tefek problemlerde zamanla gececek inş. sıkıntı etme artık sıkı bi idmana hazırlıklı olmaya başlasan iyi edersin
benımde
1 mayıs doğum günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?