E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.681
yamurcan hamileliğinin şu anda yolunda gitmesine çok sevindim arkadaşım, inşallah son haftalarına kadar sağlıklı bir şekilde yürütürsün.. ama bana sorarsan canım ne olursa olsun serklajı mutlaka yaptır ihmal etme bence sonunçta önlem amaçlı yapılabiliyor işini şansa bırakma da sen gerisi allaha kalmış sonuçta yaptırmamış olsan ilerki haftalarda iyide olsan bu seferde acaba yaptırsamıydım diye doğuma kadar tedirginlik yaşarsın yada bir sorun çıksa yine aynı konudan kendini suçluyacaksın bu sefer keşke yaptırsaydım diye bence işi şansa bırakma baştan önlemini al derim arkadaşım, bak bende prof gidiyorum oda bana aynı şeyi yapmayı düşünüyor işimizi bu sefer şansa bırakamayız hamile kalırsan yaparız diyor..Birde şu doktorunun dediği ilk gebelikte 23 e kadar geldiğine göre tek gebelikte 35 e kadar gelebilirsin teorisine de pek güvenme derim çünkü bu konu daha öncede kızlar arasında konuşulmuştu ve ben bu soruyu da sordum oda her zaman öyle olacak diye ne öyle bir kaide var, ne de bilimsel olarak ispatlanmıştır dedi, ayrıca burda sorun rahimde değil ağzındadır diyor rahim kolejen bir yapıdadır bebek büyüdükçe oda esner buraya kadar bir sorun yok, ama ağız taşımayınca yukarıdaki yükü kaldıramadığı zaman açılmayla birlikte denge bozulur ve gebeliği bozar dedi.. umarım anlatabilmişimdir canım.. ona göre iyi düşün kararını ver canım öptüm:)
aynı fikirdeyim...a.s