Kızlar dün gece ablamı gördüm ruyamda,benim hamilelik t-shirt'um vardi onu ablama gösteriyorum,hamile kalınca sana vercem diyorum,ayyy insallah kabul olmuştur dualarınız ben buna yordum
kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederimbanada selatı tefficiye çektigini ziçin bazılarınza çekemedim haklarınızı helal edin olurmu inanın beni çok mutl ettiniz regrete dediya allahım içim gitti ismimi görünce diye alın bendende okadar çok duyglandım allahımdan çok istedigim birşey gerçekleşti sevdigim insanla evlendim tek istedigim ondan bir parça dogrmak istiyorms aglıklı saatli bir evlat hayırlısından vatanına milletine dinine baglı bir insan olsun annesini babasına asi olmasın anasını babacıgını üzmesin ben artık bebekleirmi kaybedip üzülmek istemiyorm bu sefer üzüntüden degilde sevinçten aglamak istiyorm işşallah eşime demek istiyorum işte canım bak bu sefer oldu yavrumuz bu dyip kucagına çok vermek isterim artık başkalarını çocuklarını sevmesin çok agırıma gidiyor öyle böyle degil
sizden tek istedigim ban dua ederken önce saglık sonra hayırlı evlatlar sonrada eşime hayırlı işler rabbbim nasip etsinki kimseye muhtaç olmuyum parasalda duygusal yöndende işşallah allahım dualarımız kabul etsin işşallah şimdiden hepinize teker teker teşekkür ediyorm rabbim tuttugunuzu altın etsin evlat acısı göstermesin işşallah hiç birinizeü
en son ömürümü yolladım cennete okadar canım acıdıki dedim kendi kendime dikiş vardı nedend drmadı allahımd edim agladım çok fenayım çok öyle böyle degil ogllarımı görmedim ama kızımı gördüm halen gözümün önünden gitmiyor o güzel bedeni artık ameliyat hanelerdeki yeşili göresim yok içim acıyorişşallah bu okunan selatı tefficiyeler yerini bulurda ömürüm ve abileri cennetten kardeşlerini yollarlar çabuk yollasınlar anacıgı ve babacıgı çok istiyor yollarını gözlüyor çok aglıyorlar çünkü
bebegin anneye seslenişi((((
yüregim acıyor annem senden ayrıldıgım günden beri burası cennet ama kokunu duyamadıktan sonra benle konşmanı yavrum demeni çok özledim annem .
annenin bebegine seslenişi
kokun burnumda tütüyor yavrum brnumn diregi sızlıyor birinin bebegini alsam kucagıma siz deyip sarılıp öpüyorm kokluyorum içime çekiyorum kokularınızıçok hasretim sizlere öyle böyle degil babanızda çok hasretokadar uzak yollardasınınzki ne siz gelebilrsiniz nede ben hiç biriniizn mezarı yok ah olsa gelmemmi yanınıza topragınızı okşamammı kalk yavrum bak ben geldim annem baban geldi demezmiyim mezar taşını sarıp öpmammı ısıtmammı seni erken ar,yrıldınız yavrlarım benden kokunuzu içime çekemedim bir sefer emziremedim sütlerim hp boşa gitti içim yanıyor içim sizlerle akranları görünce içim acıyor ben ne yapayım nerelere gidiyim
bedenim seni arıyor yavrum sıcaklıgını helede sabahları kalktıgında tekmelerini hatırlarmısın senin vardlıgını bildigimizde babanla ben nede aglamıştık sevincimizden ama erken gittin be melegin annenin babanın yüregini daglatıpta gittin
ben biliyormki cennet kuşu oldun sen babanla ben bunu bilip seviniyoruzyaama şunu bilinki yavrularım kimseler sizlerin yerini tutmaz anneniz babanız sizlerin yollyacagı kardeşlerini bekliyor ne olur çabuk yollayınki duada edin olurmu birdaha sizlerin varlıgını bilmek tekmelerinizi hissetmek çok istiyorm rabbime yalvarın deyinki rabbim sen annemin babama hayırlı evlatlar ver saglıklı saatlisinden rabbim anacımla babacım bir daha evlat acısı görterm canları acımasın bizlere çok agladılar heleki annemin aglamaları yavurlarım gene sütlerim boşa gitti demesi bana aldıgı baddaniyeye sarılıp sabahlara kadar aglayıp uyuması heleki babam üüzlmesin diye poliyannacılık oynasından dolayı çok üzgünüz rabbim ne olur anneme babama bizim gibi anne hasretiyle yanan yüreklere tez zamanda kardeşlerimiiz yolla rabbim yollaki evlat hasretinden yanan yürekler bir nebzede acıları dinsin biliyorzki bizleri unutamazlar ama bir kardeş yollamanı çok istiyoruz rabbim senden tek istegimiz annelerimiz üzülmesin burdaki bebeklerini kaybeden anneler bilsinlerki her batışın bir doguşu var işşallah zamanı gelince bizde sizlerle beraber olcaz az sabır
PAŞAM İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 18 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR
gurbetçii --------------450
kargunesi------------- 300
19asos03--------------300
merra1----------------- 574 okudu
mumudihaba-----------100
melek18----------------300
bade81-------------------100
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------50
Chnb ................ 300
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................800 okudu
saftunç.........................20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?