arkadaşlar benim biri 5.5 aylık diğeri 6 aylık düşükler yaptım.doktorum birdahakine rahim ağzına dikiş dedi.dikiş attıran veye bilgisi olan arkadaşlar burda nelere dikkat etmeliyiz veya neler yapmalıyız ne olur paylaşıp bize yardımcı olun.ben gibi bir çok arkadaş vardır eminim.yardım edin
arkadaşlar benim biri 5.5 aylık diğeri 6 aylık düşükler yaptım.doktorum birdahakine rahim ağzına dikiş dedi.dikiş attıran veye bilgisi olan arkadaşlar burda nelere dikkat etmeliyiz veya neler yapmalıyız ne olur paylaşıp bize yardımcı olun.ben gibi bir çok arkadaş vardır eminim.yardım edin
merhaba arkadaşım.sana nasıl cevap vermemişler.ben yeni gördüm.o kDAR çok var ki bizim gibi.mesela ben.ilk bebeğimi 22 haftalık bebeğimi kaybettim.salak bi doktorun yüzünden.o kadar şüphelendim ki düşmeden bir ay önce hep gittim ama rahim ağzına bakmadı.meğer rahim ağzım kısaymış.Allaha şükür yeniden hamileyim.12.haftada rahim ağzıma bakıldı 28 mm bulundu.normalde 5 cm olması gerek,yor dedi doktor.15.haftada serklaj ameliyatı oldum.rahim ağzına dikiş atıldı.şimdi sürekli kasılma önleyici ilaç alıyorum ve yatıyorum sadece wc kalkıyorum ve arada evde dolanıyorum.şuan 18 haftadayım.inşallah enaz 35 de doğurmak istiyorum.bizim topiğimiz nerde biliyormusun.oraya gelince senden ve benden ne kadar çok olduğunu anlayacaksın.
rica ederim.doktorum bana ağır iş yapmayacaksıın dedi.ama ben o sitedeki serklajlıları okudum.tuvalate bile gitmeyen var.bırak iş yapmayı.bende bu bebeğimi de kaybetmemek için onlar gibi sadece yatıyorum.zaten memur yada öğretmenlere serklaj yapıldıktan sonra doğuma kadar rapor veriliyor.istirahat çok önemli.böyle yapanlar başardı.
offfffcanım sıkıldı bu yatma işine.üçüzlere hamileliğimde kanamam vardı. hiç kıpırdamadan yatmak zorundaydım.dr tuvalete bile mümkün olduğu kadar az gideceksin demişti.günler çok zor geçiyor.ama ne yapalım bebiş için katlanacağız.senin kaç haftalık şimdi bebişin ....