rahim ağzında erken açılma

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
mrb,bugün kontrolümüz vardı.çatı konntrolü.
doğum 31 mayıs 1 haziran gibi olması gerekiyordu
ancak
yapılan muayenede 3 cm açıklığım çıktı.ve rahim ağzının da çok ince olduğunu her an doğumun olabileceği söylendi.henüz 36+0 dayım ve cihaza göre de 35+0 .miniğim de 2500 gr, endişe ve nasıl hissettiğimi bilmediğim karışık duygular içindeyim
ayrıca nts bakıldı.ordada benim hissetmediğim ama 40-50 civarında ağrılarım kasılmalarım çıktı.
ve doktor artık tamamen hareketsiz kalmamı ve yatmam gerektiğini söyledi.
bi süre daha idare edebilir miyim ne dersiniiz.
bir de dinlenmek uzanmak derken hiç mi hareket etmiycem nasıl durucam öyle.

aaa canım 3cm açıklık ne demek doğumuna kadar bence beklemen zor benimde son günlerimdi doktora gittim 2cm dedi ve ertesi günü doğum yaptım ..inşalalh erken doğum olmaz dinlen yat bakalım dikkat et kendine güzelim inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini

ben 5 cm aciklik ile 10 gune yakin dayandim ki hamileligim de rahim agzina atilan dikisle gecti.Senin boyle bir sorunun olmadigina gore uzun bir sure daha dayanabilirsin ama yatman lazim ve evet yatmak dinlenmek derken hic kalkmadan,sadece wc ihtiyacin icin kalkmaktan ve sadece yemegini yemek icin oturur duruma gecmenden bahsediyoruz.Zor olsa bile az kalmis dayanabilirsin,7-8 ay boyunca bu sekilde gebelik gecirenler var,ben 4 ay yatarak gecirdim.Allah sag saglim kurtarsin seni de yavrunu da insallah.

bugün yine kontrole gittikk geçen hafta 3cm açıklık var demişti bugün 1 parmak açıklık var diyor.nasıl oluyor.

24 haftalık hamileyim 1cm açılmam var 28 haftaya kadar doğmadan beklerler mi, nidilat kullanıyorum

kızlar Allah aşkına bilgisi olan yok mu :( ben 21 haftalıkken doktora gittim .bebek 1 hafta öncen gidiyor dedi doktor. rahim ağzı da 5 cm açılmış diyip güldü. ben heyecandan soramadım iyi mi kötü mü diye. söyler misiniz rahim ağzının 21-22 haftalarında 5 cm açık olması ne demek ? kime sorsam imkansız doğum zamanı açmaya uğraşıyorlar seninki nasıl o kadar açık diyorlar. çok stres oldum. kimisi dikiş attırıyormuş.doktor bana bişey demedi o doktora devam etmeyi de düşünmüyorum :( bilgilendirirseniz çok sevinirim

Back
X