evet canım yücel karaman yaptı ameliyatımı.... hamile kalınca tekrar gideceğim yücel beye... hamilelik süresini takip ediyor mu sen bilyor musun? yoksa hüsamettin beye mi devrediyor?...
canım senin pıltılaşma sorununda taşıyıcı olduğun için mi yoksa kanında pıltılaşma mı var?
ben kendim için genetik inceleme yaptırmıştım ve mthfr a1298c heterozigot taşıyıcısın dediler ama yücel beyler bunun sorun olmadığını söylediler... bazı doktorlar aman aman sulandırıcı iğne mutlaka vurul diyor... ama yücel bey ve bir başka doktor her 4 kadından 3 ü mthrf heterozigot taşıyıcı zaten diyor.... senin durumunda bu taşıyıcılık durumuna mı giriyor?
sevgiler
o zaman rahat ol canım.yücel bey bu konuda ehil bir dr çünkü..canım hamile kalınca hüsamettin bey yapıyor takipleri..bize yücel beye de gidebilirsiniz dendi ama onun muayenesi 250 lira ve kontrol süreside çok kısaydı,10 günmü neydi?bizde 15 günde bir gitmiştik.altından kalkamayız diye hüsamettin beye devamettik.o da çok iyidir.onunki 170 tl ve kontrol süresi 15gün.
canım ben mthfr1298 homozigotum.yani taşıyıcı değil,direk hastayım.
yücel bey banada sorun değil demişti.bu yüzden hamile kalınca sulandırcı vermediler.ara kanamalarımda vardı.birde bü yüzden vermediler.ama ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim yinede..
bu mutasyonun taşıyıcılıl durumunu bilmiyorum.sen heterozigotsun,ben homozigotum.ben homozigot olduğuma göre,hem annemde hem babamda bu mutasyon varmış.akraba da değiller ama denk gelmiş iştee..ama annem hamileliklerinde hiçbir sorun yaşamadı taşıyıcı olduğu için.ama benim birdahakine mutlaka sulandırcı kullanmam gerekiyor.