S
selinda_
Ziyaretçi
ben de hep merak ediyordumm..bu bahsedilen gizemli bayan kim acaba diye?:1ninca:
burdan da olsa tanıştığımıza memnunum..ben de uu yum ve histeroskopi oldum yücel beye..ameliyattan sonra denemedik hiç tüp bebek..
sizler bizim güzel ümitlerimizsiniz..iyi ki varsınız..opuyorumnanaktan
selindacım bişey sormak istiyorum sana..sen normal doğummu yaptın yanii?suyum gelmiş demişsin..uu larda normal doğuma pek izin vermiyor doktorlar bildiğim kadarıyla da ondan sordum.
bebişini Allah analı babalı büyütsünnn..darısı bizim başımıza inşallah..
Evet o benim...Arkadaşlarım sağolsun...Yok normal doğum yapmadım papatya, sezaryen olacaktı ama suyum geldi 34+2'de ve hemen sezaryene alındım. Benim doktorum da normal doğumdan hiç bahsetmedi, ben de sormadım bile... Canım pek kıymetlidir zaten.
Ümidini hiç kaybetme, hep olacağına inan. Yücel Hoca ve ekibi gerçekten çok iyiler. İlk denememde nerdeyse transferden vazgeçilecekti kalitesi çok kötüydü embriyolarımın. (başka bir merkezde denemiştim)Çok korktum ya yine öyle olursa diye ama 2. denememde 5. gün transferi oldu, blastosist bir sürü embriyomuz oldu hatta donduruldu bile. Yani embriyoloji laboratuvarı çok çok çok önemli bu işte. Çünkü yumurtaları olgunlaştırma, toplama falan her doktorun yaptığı şeyler. Önemli olan embriyoyu uygun ortamda geliştirp takibini iyi yapmak.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Evet darısı en kısa zamanda başına inşallah..