Rahim Anomalileri

Evet zeyhat ameliyatların buna benzer etkileri olabilior maalesef..o yüzden ameliyat sonrası çok önemli.düzenli bir takip tabiiki işinin ehli bir dr la..
senin durumun nasıl.maşşallah bu günlere geldin artık :))
cnm benimde artık dr um bundan sonra ölçelim demişti zaten ne olur ne olmaz diye..kesinlikle ihmal edilecek bir şey değil..benimde kısmetse salı gününe randevum var.ayrıntılı ultrasonda yapılacak.umarım herşey iyi gider.valla her randevuda korkularım artıyo..strese giriyorum bişey varmıdır bebeğim sağlıklımıdır yaşıyomudur diye :(( elimde değil..bide daha hareketlerini filan issedemiyorum..sen artık hareketlerini hissediyosundur tabii..neyse bakalım randevudan gelince gelişmeleri paylaşırım.sende bizleri meraklandırma ara ara gir bi iki satır bişeyler yaz bizlere olurmu ;)

inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım:)
bizde bi hamile kalmakla iş bitmiyor ki..

inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım:)
bizde bi hamile kalmakla iş bitmiyor ki..

Sorma canım..allahın gücüne gitmesin insan bunca şeyden sonra hamilelik sevincini bile tam yaşayamıyo inanki..içinde hep bi kuruntu oluyo bi köşede elde olan bişey değil yani..mesela insanlar bebeğine oda kıyafet vs ler bile bakıyo ama ben onlara bile yanaşamıyom daha :( mesela yarın randevum var ve ben yine heyecan ve stres yaşıyorum napayım..alahım inşallah bu korkularımızı boşa çıkarırda bizlerde sağlıklı ve zamanında doğumlarla sağlıklı olarak bebeklerimize kavuşuruz..:Saruboceq:

Evet zeyhat ameliyatların buna benzer etkileri olabilior maalesef..o yüzden ameliyat sonrası çok önemli.düzenli bir takip tabiiki işinin ehli bir dr la..
senin durumun nasıl.maşşallah bu günlere geldin artık :))
cnm benimde artık dr um bundan sonra ölçelim demişti zaten ne olur ne olmaz diye..kesinlikle ihmal edilecek bir şey değil..benimde kısmetse salı gününe randevum var.ayrıntılı ultrasonda yapılacak.umarım herşey iyi gider.valla her randevuda korkularım artıyo..strese giriyorum bişey varmıdır bebeğim sağlıklımıdır yaşıyomudur diye :(( elimde değil..bide daha hareketlerini filan issedemiyorum..sen artık hareketlerini hissediyosundur tabii..neyse bakalım randevudan gelince gelişmeleri paylaşırım.sende bizleri meraklandırma ara ara gir bi iki satır bişeyler yaz bizlere olurmu ;)

seni çok iyi anlıyorum canım bende her ultrasona girrken acaba kalbi atıyormu diye korkuyordum sonra bakyıroum dr normal normal inceliyor rahatlıyordum 2 hafta sonra hareketleri yavaş yavaş hissedersin ben şu an çok net hissetmeye başladım en azından bebek iyimi korkusunu biraz attım üstümden. Bazen öyle tekme atıyorki kıyafetlerimden bile belli oluyor

hiç korkma canım yaşadığın endişelr normal ya bebekte bişey varsa diye ama turp gibi olduğunu göreceksin cinsiyet belli oldumu

siere katılıyorum papatya hep hamile kalmayı istedim ama insanın yüzü gülmezmi birgün gülmedi hep üzülcek korkacak bişeylerim oldu gene allaha şükrediyorum derdi veren dermanıda verir deyip hergün allaha yalvarıyorum bebeğim sağlılla doğsun ben üzülmeye hasta olmaya razıyım

bu arada bu kadar üzüntü züntü şekerim dün 200 e nabzım 130 açıktı artık zor nefes alacak duruma geldim sıkıntıdanmıdır nedir kasılmalar başladı herhalde doğruacam dedim artık. 3 lt su içtim ancak şekrimim 150 ye düşürebildim. Sabahta hasta keyifsz kalktım burda bir dr a gttim ilaçlarımı yazdırmak için hemde muayne oldum dr çok fazla progesron alıyorsun bu haftadan sonra işe yaramaz zaten dedi peki yaramadıda rahmi kısalması niye yavaşladı anlamıyorum bu dr ları birinin dediği birini tutmuyor

siere katılıyorum papatya hep hamile kalmayı istedim ama insanın yüzü gülmezmi birgün gülmedi hep üzülcek korkacak bişeylerim oldu gene allaha şükrediyorum derdi veren dermanıda verir deyip hergün allaha yalvarıyorum bebeğim sağlılla doğsun ben üzülmeye hasta olmaya razıyım

olsun canım..yine de öyle deme..
bak ne güzel hamişş kalabildin..buna şükret..
sen diyosun ya,insanın yüzü gülmez mi bir gün diye..
ben 5,5 senedir bir kez bile hamişş kalamadım..bi de beni düşünsene..:sinifsinif:

bende gazetede okudum embriyo sayısını bire indireceklermiş bencede iyi olmadı bari en azından 2 yle sabitleyebilirlerdi

diğer sitede gruplaştık da 1 haftadır mail atmadığımız ne başbakan ,ne cumhurbaşkanı,ne bakanlar,milletvekilleri,tv kanalları,gazeteler,köşe yazarları kalmadı.yüzlerce mail gönderdik bu yasa olmasın diye ama cumartesi günü çatır çatır çıktı resmi gazetede..
başka şey olsa tartışır dururlar çıkarsak mı çıkarmasak mı diye..
bu lönk diye çıkıverdi birdenn..:1shok:
sinir oldum ...
bugün yücel beyin merkezi aradım..
artık tek embriyo koyulacakmışşşşş...senağlama
sandıkta sorarız elbet bunun hesabını..napalım?Çok üzgünüm çoook
yapıcak başka bişey yokk maalesef..
attığım onca mail boşa gitti..ona yanıyom.
bu durumda tüp bebk yaptırmakta da kararsızlığa düştüm açıkçası..
tek bir tane embriyo için,hem de tutma şansı bu kadar düşmüşken neden o kadar para ödeyim ki?

seni çok iyi anlıyorum canım bende her ultrasona girrken acaba kalbi atıyormu diye korkuyordum sonra bakyıroum dr normal normal inceliyor rahatlıyordum 2 hafta sonra hareketleri yavaş yavaş hissedersin ben şu an çok net hissetmeye başladım en azından bebek iyimi korkusunu biraz attım üstümden. Bazen öyle tekme atıyorki kıyafetlerimden bile belli oluyor

hiç korkma canım yaşadığın endişelr normal ya bebekte bişey varsa diye ama turp gibi olduğunu göreceksin cinsiyet belli oldumu

Canım beni rahatlattın saol :)) napalım böle böle geçircez işte günleri.bi iyi bi kötü..tabi mümkün olduğunca olumlu olmakta fayda var.umarım başarırız relaks olabilmeyi..senin oğluşun tekmeliyomuş ne güzelll..inşallah bende en kısa zamanda hissetmeye başlarım..evet cinsiyeti belli erkek ;) senin oğluşuna arkadaş olcak inşallah teyzesi :))

bu arada bu kadar üzüntü züntü şekerim dün 200 e nabzım 130 açıktı artık zor nefes alacak duruma geldim sıkıntıdanmıdır nedir kasılmalar başladı herhalde doğruacam dedim artık. 3 lt su içtim ancak şekrimim 150 ye düşürebildim. Sabahta hasta keyifsz kalktım burda bir dr a gttim ilaçlarımı yazdırmak için hemde muayne oldum dr çok fazla progesron alıyorsun bu haftadan sonra işe yaramaz zaten dedi peki yaramadıda rahmi kısalması niye yavaşladı anlamıyorum bu dr ları birinin dediği birini tutmuyor

Canım bu dediklerin yani şeker ve nabız tamamen stres kaynaklı şeyler.lütfen rahat ol.kafana takma.mümkünse oyalanacak kafanı dağıtacak bi şeyler bul..Buarada sen kendi dr un ne derse onu dinle.sonuçta o herşeyini seni en iyi tanıyan kişi.yani bi bakıma onun sayesinde bugünlere geldin.evet bazen farklı farklı konuşuyolar.ama sen kafanı karıştırma.hepimiz yaşıyoruz bazen dr ların farklılıklarını.boşver yanii..

olsun canım..yine de öyle deme..
bak ne güzel hamişş kalabildin..buna şükret..
sen diyosun ya,insanın yüzü gülmez mi bir gün diye..
ben 5,5 senedir bir kez bile hamişş kalamadım..bi de beni düşünsene..:sinifsinif:

Canım benim seni anlıyorum..ama inan işin içine girince çok farklı oluyor.tabiikide büyük bi sevinç ve mutluluk oluyo en başlarda.bana dr um yani beni takip eden dr um daha hamile olduğumu yeni öğrendiğim gün; düşük riskin var iğne olcan şudur budur vs vs deyince düşünsene o anı..insanın sevinci kursağında kalıyo inanki..ama tabiiki çok çok güzel bir şey biz bununda farkındayız ve hergün allahımıza şükrediyoruz.mesela bugün ayrıntılı ultrasonum var millet sevine sevine gider dimi, ama ben 2-3 gündür stres içindeyim.insanın başına önceden bissürü şey gelince normal olamıyoki.
sende canını sıkma.bebişler geleceği zamanı bilir.sen yeterki emin ellerde doğru tedavilerini ol stres yapma.inşallah sende yaşayacaksın bu güzel duyguyu merak etme ve bizlerde senin sevincine burdan ortak olcaz inşallah :))

Canım benim seni anlıyorum..ama inan işin içine girince çok farklı oluyor.tabiikide büyük bi sevinç ve mutluluk oluyo en başlarda.bana dr um yani beni takip eden dr um daha hamile olduğumu yeni öğrendiğim gün; düşük riskin var iğne olcan şudur budur vs vs deyince düşünsene o anı..insanın sevinci kursağında kalıyo inanki..ama tabiiki çok çok güzel bir şey biz bununda farkındayız ve hergün allahımıza şükrediyoruz.mesela bugün ayrıntılı ultrasonum var millet sevine sevine gider dimi, ama ben 2-3 gündür stres içindeyim.insanın başına önceden bissürü şey gelince normal olamıyoki.
sende canını sıkma.bebişler geleceği zamanı bilir.sen yeterki emin ellerde doğru tedavilerini ol stres yapma.inşallah sende yaşayacaksın bu güzel duyguyu merak etme ve bizlerde senin sevincine burdan ortak olcaz inşallah :))

canım benim..Şeniz
inşallah..çok sağoll..

embiryo sayısını nasıl düşürürler ya tüp bebek yapacaklar için çok üzüldüm... zaten zor bir süreç birde devlet geçiriyor allah yardım etsin

Merhaba arkadaşlar.Size son dakika haberlerini vermek için geldim.Benimle aynı durumda olanlara umut olmak istiyorum.Çünkü ben de çok istemiştim en azından bir tane de olsa böyle bir haberi duyabilmeyi.Kızlar dün 37. haftama girdim ve planlı bir sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım.Acaba ne kadar daha kalacaktı sorusu içimde bir ukde kalacak.Bebeğim kuveze girmedi çok şükür.Sağlıklı birşeyi yok teyzeleri maşaallah.2600 gr. doğdu.Küçücük ama verdiği mutluluk paha biçilemez :) Çok dua ettim sizlere de.Bebeğimi kucağıma alma yolculuğumda burdaki ilk konuyu başlatan arkadaşıma teşekkürü borç biliyorum bu arada.Her anımda yanımda oldu,yol gösterdi.Kendi bebeği kuvözdeyken beni teselli etti.Bebeğimde onun hakkı çok fazla gerçekten.Hakkını hiçbir şekilde ödeyemem.Papatya aynı durumda olduğumuz için özellikle sana yazıyorum.Ben aşılamayla hamile kaldım biliyorsun.Bebek gelmek istedikten sonra tek yumurtayla da olur.Ben hep 37 dedim ve Rabbim nasip etti.Darısı öncelikle sağsalim şekilde zeyhat ve siere sonrada diğer arkadaşlara...

Merhaba arkadaşlar.Size son dakika haberlerini vermek için geldim.Benimle aynı durumda olanlara umut olmak istiyorum.Çünkü ben de çok istemiştim en azından bir tane de olsa böyle bir haberi duyabilmeyi.Kızlar dün 37. haftama girdim ve planlı bir sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım.Acaba ne kadar daha kalacaktı sorusu içimde bir ukde kalacak.Bebeğim kuveze girmedi çok şükür.Sağlıklı birşeyi yok teyzeleri maşaallah.2600 gr. doğdu.Küçücük ama verdiği mutluluk paha biçilemez :) Çok dua ettim sizlere de.Bebeğimi kucağıma alma yolculuğumda burdaki ilk konuyu başlatan arkadaşıma teşekkürü borç biliyorum bu arada.Her anımda yanımda oldu,yol gösterdi.Kendi bebeği kuvözdeyken beni teselli etti.Bebeğimde onun hakkı çok fazla gerçekten.Hakkını hiçbir şekilde ödeyemem.Papatya aynı durumda olduğumuz için özellikle sana yazıyorum.Ben aşılamayla hamile kaldım biliyorsun.Bebek gelmek istedikten sonra tek yumurtayla da olur.Ben hep 37 dedim ve Rabbim nasip etti.Darısı öncelikle sağsalim şekilde zeyhat ve siere sonrada diğer arkadaşlara...

bebeğine ve sana hayırlı uzun ömür diliyorum. sen bana umut oldun gerçekten.bazen umutszluğa düşütğümde hep aklıma geliyorsun.senin adına çoook sevindim. Allah analı babalı büyütsün bebişini.:emir_bebek:

allah sizlere bağışlasın çok sevindim....inşallah hayırlı bir evlat olur tebrikler....

canımın içi..demek sonunda doğurdunkaydirigubbakcemile2
nasıl sevindim anlatamam canım benim.
Allah analı babalı büyütsün,ailesine,vatanına,milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah..
senin ve bebeğinin sağlıklı olması çoook güzelll..
41 kere maşallah kız hem sana hem bebeğine..:nazar: :nazar:
2600 gr yarım bir rahim için harika bir değer bence..
dedin dedin sonunda durdun 37.haftaya kadar..
hayran kaldım azmine canım arkadaşım.
sen bizim gibi yarım rahimlilere en güzel örneksin..umutsun..
aklıma kötü bişey geldiğinde rahmimle ilgili hemen seni getiriyordum aklıma..
37.haftaya kadar da gelebildiğine ve hem sen hem bebeğin sağlıklı olduğunuza göre,böyle düşünmem için daha çok haklı sebebim var artıkk..:lepi:
darısı en yakın zamanda hepimize inşallahhhh..
çok dua et bize canım emi??Şeniz

Ayy canım inan çok ama çok sevindim.gözünaydın..bebişinin sağlıklı olmasıda cabası tabiiki..allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin cnm.inşallah bizlerde senin gibi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.tekrar hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün..:emir_bebek:

Back
X