kusura bakma canım görmedim
ben önce giitim ilaçsız dr bir ay baktı ve yumurtamın büyümediğini söyledi belirli aralıklarla ultrason yaptı çünkü gerkesiz ilaç kullanmayalım dedi büyümediğini görünce ertesi ay adetin 3. günü çağırdı yumrutamın büyüklüğüne göre klomen verdi tabletti bu ilaç. Yaklaşık 3-4 günde bir çağırıyor muayene ediyordu ilaç az geldiyse bazen dozunu artıoyrdu. umurta 18-20 mm olunca ovitrelle diye bir iğne yaptırıp eve kutsal görev için yolluyordu :))
benimle bebraber bir arkadaşta gitmişti ona klomen verdi fakat iyi sonuç alamayınca iğneye başlattı gonal f değil ama rahatlıkla farksız eczaneden aldığpı iğneydi günlük yapılıyordo oda dr yumurtalılalrının durmuna göre ilaca karar veriyor canım
ben takibimi ev ve işime yakın br dr a yaptırdım çünkü sık gitmek gerekiyordu ameliyatımı yapan dr değildi
sağol tatlım..a.s.
ama işte benim sorduğum hangi doktora gittin?
adı ve soyadı yanii...yerini de yazarsan sevinirim..
aa bir de çok önemli doktora ne kadar ücret ödedin,ilaçlara ne kadar ödedin?:1rolleyes:
çevremde pek iyi yer yok da..
ben klomenle yumurtalıkların iyi cevap vereceğine inanıyorum
çünkü tüp denememde en düşük iğne dozuyla bile 22 yumurtam oluşmuştu.

ben tüp bebekten önce senin gibi takip mi yaptırsam diyorum..
tam karar veremedimm...:uhm:
2 gün önce brüksele sordum.
bana 1000 lira fiyat verdiler,çok geldi.iğneler hariççç..(iğne veriyormuş yücel bey)
ama bir de pıhtılaşma olayım var benim..yücel bey biliyor,güçlü kan sulandırıcı kullanmam lazımm..