- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 40
- 683
evet canım dercesi var..uterus bıcornıs zaten cıft rahım demek canım,bende cok arastırdım hamıle kalmadan once kı ben 17 yasımdan berı bılıyorumdereceside vardı onun dimi..boshayallersmiledoktor bana hafiften şekil bozuklugu var dedi önce.yani filmi çeken dedi.raporada uterus bicornis demiş ..kendi doktorumda çift rahim dedi...canım benim demek seninde ilkin düşük oldu..ikincisinde zorluk yaşadın mı canım?
o zamanlar kasık agrısıyla adet sancısıyla annem benıılk der goturdugund eo dr ultrasonda fark ett..kı aynıd r dogumumu yaptı..
dusugum oluncada rahım fılımı cektırdık..ıyıce bellı oldu olay..ıkıncısındede kanamalarım oldu..hastanede yattım 2 kere
ama 3 gun kaldım,serumlar falan korkunctu ya..ılerledıkce hamılelık kanamalr bıttı ama sag rahımdeydı oglum we 20. haftadan sonra ters dondu benım akıllı oglum kafası hep yukarıdaydı..o yuzden sıkıntım oldu cunku rahatsız oluyodum hıc sagım ayatamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karnımın seklı bıle tuhaftı adam resmen karnımda yan yatıyodu..ek bısey hıc yapmadık 37+ de dogum yaptım sezeryanla 3.600 dogdu..korkma allah yazmıssa gerısı hıkayeolumunekankayizsmile