canım ya çok teşekkür ederim moral verdiğin için çok şükür bugün iyiyim yaa ama öğrendiğimde çok kötü oldum dr aslında hiç önemsemedi tlf da görüşütm ne olduğunu bile söylemedi sadece adetinin 3. günü gel dedi ben netten sonuçlardan araştırdım nette sordum dr a ama ameliyat falan ölede çok korkuyorum dr çok ii olduğunu duydum tavsiye üzerine gidiyorum inş. iidir artık hayırlısı yaa napalım insan ilk öğrenince kötü oluyo ama zaman herşeyin ilacı zamanla insan neleri unutmuyoçok saol desteğin için içimi ferahlattın çok ihtiyacı oluyo insanın böyle güzel şeyler duymaya çok saollolumunekankayizsmilea.s.
Tabii cnm seni çok iyi anlıyorum..çok güzel söylemişsin zaman en iyi ilaç gerçekten..önemli olan hayatımızdaki olumsuzluklardan kısa ve sağlıklı bi şekilde çıkabilmek ve elimizden geleni yapabilmek..dr un la her detayı iyice konuş öğren..soruların varsa orda unutmamak için zeyhat ında dediği gibi yaz bi kağıda öle git..sonra unutuluyo..hakkında hayırlısını dile herzaman bu zor aşamaları atlatacaksın merak etme)
dün 2 doktorda birden randevumuz vardı..
bebişimiz hareket etmeye başlamışşş..
ay çok komikti..ellerini ayaklarını ,başını falan oynattı..şimdi daha bir farklı gelmeye başladı hamilelik..inşallah herşey yolunda gider.
dün bir de eşimle bir bebek markete girdik.şöyle bir bakalım diye..ay allahım ne cici ne şeker şeyler var öylee..içim gitti..ama daha çok erken almak için..biraz daha geçsin öyle alıcaz bakalım..
Cnm bebişi gördükçe hamileliğe daha çok alışıcaksın.yeterki hep güzel şeyler düşün sen..allahım bebişinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..
aynen canım bende öyleyim.öok yabancıyım böyle şeylere..ama dün baktık işte biraz.
önceden odamda hep yanımda dursun bebeğim diyordum ama bebek odalarını görünce,ona ayrı bir oda tasarlamaya karar verdim..çok süslü püslü bişeyler yapmayı planlıyorum..inşallah gerçekleştirebilirim..
Seni çok iyi anlıyorum..o tatlı süreçleri inşallah dahada çok yaşayacaksın bikaç ay sonra..bizimde oğluşumuzun odasına halısı geldi çok güzel oldu..haziran ortası gibi de odayı boyatıcaz.yarı mavi yarı krem rendi yaptırmayı istiyorum.ortadanda renklere uygun bi bordür..çok sabırsızlanıyorum..bi an öncede boyansada görsek odanın son halini..:))
[benimde hamileliğim son güzelliklerini yapmaa başladı bir oh dedirtmedi bana benim bebeğe giden damarlarda arterdi sanırım kan akışım bozuktu preeklampsi ile plesantanın erken ayrılması riskim vardı ama sakindim şimdiye kadar
gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi tansiyonmuş sık sık ölçmemi istemişti dr um dün hep 14-9 civarıydı akşam 15-10 oldu dr umla konuştum bugün duyunca ooo dedi şimdi tansiyon ilacına başlayacakmışım kontrol altına alınması gerekiyormuş bir huzur yok bana
Ay cnm ya sıkma canını bu hamilelik böle bişey işte.kimisinde hiç bişey olmazken kimiside bissürü sıkıntılar yaşıyo işte cnm..önemli olan sonunun güzel olması,bebeğini sağlıkla kucağa alman.böyle düşünmeye çalış hep cnm cım..napalım belki bizlerde az das olsa günahlarımızından bu şekilde kurtuluyoruzdur) belki sınavımız dır bizim de bunlar..sen hiç isyan etme,allaha sığın,dualarını esirgeme..az bişeyin kaldı zaten sayılı günler..hepsi bebeğini kucağına alınca geçicek ;
)))))))
merhaba kızlar..
bu başlığı sonradan gördüm..
bu gün 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..tabi ki çok sevindim...ayrıca ikiz olması beni daha da mutlu etti..
yalnızca uterusum iki parçadan oluşuyormuş..yani iki rahim var dedi doktor..
şu ana kadar hiç bir sıkıntım olmadı..ne bir kanama ya da başka bir ağrı..
o kadar çok sorun çıkmayacak sakin ol denmesine ihtiyacım var ki anlatamam..
doktorum rahimden dolayı düşük ya da erken doğum olabilir dedi..
çok korkuyorum..
Öncelikle tebrik ederim hamileliğin için..aramıza hoşgeldin..hamilelikten önce bu durumun belli değilmiydi cnm..bi de ikiz olması tedaviylemi yoksa kendiliğindenmi..umarım hiç sıkıntı yaşamazsın hiç bişekilde cnm...