Rahim Anomalileri

Papatyacığım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.Gözlerim doldu.Bende 1 sene önce 4.5 aylık bebeğimi düşürdüm.İnan bana seni çok iyi anlıyorum.Allah bir daha yaşatmasın.İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliğini tamamlayıp bebeğini kucağına alırsın canım bunu canı gönülden istiyorum.İnsan o süreci tamamlamadan bebeğini kaybedince büyük bir boşluğa düşüyor.Ben hemen hamile kalmak istedim sanki hamile kalınca acım biraz hafifleyecekti.Ama hala hamile kalamadım.Allah her şeyin hayırlısını versin.Hepimiz için:Saruboceq::teselli:

sağol canım.yaşamadan anlaşılmıyormuş gerçekten.başkalarından duyduğum zaman yine üzülürdüm ama ateş kesinlikle düştüğü yeri yakıyor.inşallah ikimiz de en yakın ve en hayırlı zamanda yeniden hamile kalır,bu acıları unuturuz canım..

aykızlar yazdım ya zeyhat ne gun doguma gırdıgını anaaaaaaaaaa okumuyonuzmu yaaaaaaa

papatya daha iyisindir inşallah sağlığına dikkatet canım güzel haberler bekliyoruz senden.zeyhatda bebeğine kavuşmuştur koklayıp duruyordur herhalde.allahım o ğüzellikleri isteyen herkeze yaşatsın.

papatya daha iyisindir inşallah sağlığına dikkatet canım güzel haberler bekliyoruz senden.zeyhatda bebeğine kavuşmuştur koklayıp duruyordur herhalde.allahım o ğüzellikleri isteyen herkeze yaşatsın.

çok sağol tatlım.sanırım daha iyiyim.İnşallah bizler de o günleri görebiliriz canım.

merhaba arkadaşlar çarşamba günü doğum yaptım ancak bugün geldik eve

salı gecesi preeklampsi başlamış allahtan sabah doğuma alacaktı dr

bebek 38 haftalık doğmsasına rağmen yoğun bakıma girdi arkasından başka sıkıntılar

doğum sonrası tansiyonum iyice fırladı dil altı ve tansiyon haplarıyla düştü

şuan çok garip duygular yaşıyorum eve gelip yatağıma uzanınca sinirlerim boşaldı artık ben o yatakta ne gözyaşalrı döktüm ne sıkıntılar çektim

bi ara detayları yazarım

Gözün aydın zeyhat ve de geçmiş olsun.Atlattın çok şükür.Eve geldik dediğine göre bebeğin de çıkmış galiba yoğun bakımdan.Şu an morale en çok ihtiyacın olan zaman iyi şeyler düşün.

Allah analı babalı, sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah zeyhatcım.nihayetinde bebeğinizle berabersiniz.bahsettiğin sıkıntılarda bi an evvel geçer inşaallah canım

Allah bebeğinizi sizlere bağışşlasın zeyhatcım gözünüz aydın olsun,stres yapma sağlığına dikkat et bebişede tabi... inşallah herşey yolundadır...

bebek 38 haftalık doğmsasına rağmen yoğun bakıma girdi arkasından başka sıkıntılar

şuan çok garip duygular yaşıyorum eve gelip yatağıma uzanınca sinirlerim boşaldı artık ben o yatakta ne gözyaşalrı döktüm ne sıkıntılar çektim

bi ara detayları yazarım

hadi gözün aydın canım.çok geçmiş olsun.bebiş nasıl iyimi?Allah analı babalı büyütsün.bize de nasip etsin inşallah..

bi ara detayları yazarım

Zeyhat gözün aydın çok sevindim..bebişin nasıl sen nasıl oldun? ara ara bizlere haber ver..artık bütün sıkıntılar bitti işte bundan sonra inşallah mutlu tatlı günler yaşayacaksın oğluşunla birlikte..doğumla ve sonrası ile ilgili detayları bizlerlede paylaş bi ara..tekrar gözün aydın cnm :)))

Zeyhat gözün aydın çok sevindim..bebişin nasıl sen nasıl oldun? ara ara bizlere haber ver..artık bütün sıkıntılar bitti işte bundan sonra inşallah mutlu tatlı günler yaşayacaksın oğluşunla birlikte..doğumla ve sonrası ile ilgili detayları bizlerlede paylaş bi ara..tekrar gözün aydın cnm :)))

sier senin hamilleliğin nasıl geçiyor, problemsiz geçiyor değilmi?progestan kullanıyormusun?kaç haftalık oldun?dr lar septum ameliyatı sonrası usg da farkları bariz görüyorlarmı?ben kontrole gideicem de korkuyorum septum tamaamen alınmamışsa diye sen yaşamıştın ya...sier ben ilaç 1 paket kullandım hormon ilacını yeterli olmaz diye onada korkuyorum...yani hep birşeylerden korkar oldum...

sier senin hamilleliğin nasıl geçiyor, problemsiz geçiyor değilmi?progestan kullanıyormusun?kaç haftalık oldun?dr lar septum ameliyatı sonrası usg da farkları bariz görüyorlarmı?ben kontrole gideicem de korkuyorum septum tamaamen alınmamışsa diye sen yaşamıştın ya...sier ben ilaç 1 paket kullandım hormon ilacını yeterli olmaz diye onada korkuyorum...yani hep birşeylerden korkar oldum...

Merhaba ceydan.hamileliğim şükür iyi gidiyor cnm 30 haftalık olduk gibi artık..ben septumdan sonra yumurta rezervlerimde azalma filan deyince dr um biliyosun yumurta takibi yapılmıştı ilk kez ve onun için yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım o ay.sonrasında hamile kalınca dr um bu tip yardımcı yöntemlerden sonra düşük riskinin normalden fazla olmaası nedeniyle bana 3 ay boyunca kullanacağım (3 günde 1) pruloton depot adlı iğne (yani progestan hormonu) vermişti..bunları kullandım bitirdim şükürki herhangi bir sorun olmadan bugünlere gelebildik bildiğin gibi..
septum ameliyatından sonra özellikle vajinal usg de görüyolar cnm durumları..merak etme o konuda.benim septumum aşağı doğru derin bir septum olduğu için dr iiki kerede almanın uygun olacağını belirtmişti.sanırım rahimde delinme,veya başka bir risk oluşmasın diye ameliyat esnasında.ama diğer türlü hafif septumlar bir kerede hallediliyor cnm..sen hiç endişe etme..dr lar zaten ameliyat sonrası gerekli açıklamaları yapıyolar ve devamındaki rutin kontrollerde..
Bahsettiğin 1 paket ilaç sanırım ameliyat sonrası kullandığın cyclo progynova isimli hormon ilacı..bana dr 2 kutu kullanmamı istemişti.dr un sana 1 paket dediyse yeterlidir cnm.belki senin durumun benimki kadar değildir.yada yaş yumurtlamalar ameliyatın içeriği yani septumun sekli filanda etkili olabilir belki bu durumlarda.o yüzden sen dr un a güven..her gittiğinde detaylı durumun hakkında konuş sor cnm..merak etme bundan sonra inş.hakkında herşey daha kolay ve daha güzel olacak..

Merhaba ceydan.hamileliğim şükür iyi gidiyor cnm 30 haftalık olduk gibi artık..ben septumdan sonra yumurta rezervlerimde azalma filan deyince dr um biliyosun yumurta takibi yapılmıştı ilk kez ve onun için yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım o ay.sonrasında hamile kalınca dr um bu tip yardımcı yöntemlerden sonra düşük riskinin normalden fazla olmaası nedeniyle bana 3 ay boyunca kullanacağım (3 günde 1) pruloton depot adlı iğne (yani progestan hormonu) vermişti..bunları kullandım bitirdim şükürki herhangi bir sorun olmadan bugünlere gelebildik bildiğin gibi..
septum ameliyatından sonra özellikle vajinal usg de görüyolar cnm durumları..merak etme o konuda.benim septumum aşağı doğru derin bir septum olduğu için dr iiki kerede almanın uygun olacağını belirtmişti.sanırım rahimde delinme,veya başka bir risk oluşmasın diye ameliyat esnasında.ama diğer türlü hafif septumlar bir kerede hallediliyor cnm..sen hiç endişe etme..dr lar zaten ameliyat sonrası gerekli açıklamaları yapıyolar ve devamındaki rutin kontrollerde..
Bahsettiğin 1 paket ilaç sanırım ameliyat sonrası kullandığın cyclo progynova isimli hormon ilacı..bana dr 2 kutu kullanmamı istemişti.dr un sana 1 paket dediyse yeterlidir cnm.belki senin durumun benimki kadar değildir.yada yaş yumurtlamalar ameliyatın içeriği yani septumun sekli filanda etkili olabilir belki bu durumlarda.o yüzden sen dr un a güven..her gittiğinde detaylı durumun hakkında konuş sor cnm..merak etme bundan sonra inş.hakkında herşey daha kolay ve daha güzel olacak..

sağol yardımların için sier inan içim rahatladı..yarın dr a gidicem bakalım durumum nasıl...birde dr ağzından dinleyelim...canım bukadar yaşadıklarına inat normal doğum yaparsın sağlıkla inşallah...bebişe iyi bak.

bi ara detayları yazarım

Gözün aydın canımcım.Çok şükürler olsun ki büyük zorlukları atlatıp bu günlere gelebildin.Bebeğini kucağına aldın ya bu herşeye değer.İnşallah bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz.Darısı tüm isteyenlerin başına hayırlısı ile

sağol yardımların için sier inan içim rahatladı..yarın dr a gidicem bakalım durumum nasıl...birde dr ağzından dinleyelim...canım bukadar yaşadıklarına inat normal doğum yaparsın sağlıkla inşallah...bebişe iyi bak.

İnşallah cnm korksamda bende normal doğum olmasını istiyor gibiyim..hatta bu konuyla ilgili dr umada sormuştum.bizim gibi septumdan dolayı ameliyat olmuş kişilerde hamile kalınca doğumlarında normal doğum yapma olasılığı nedir yani herhangi bir sıkıntı teşkil edermi bizler gibiler için diye..dr um hiç alakası olmadığını yani sen dedi sezeryan yapmış bi insandan daha iyi durumdasın şu an için dedi..yani normal doğum yapamazsınız veya kötü birşey olabilir diye hiçbişey yok dedi.sonuçta sizin ameliyatınız rahim içindeki bi oluşuma müdahele şeklindeydi,yani rahime dokunulmadan yapılan bi müdaheleydi dedi..tabii bende çok rahatlamıştım böyle açıklayınca..tabi şu an için daha erken yani dr umla doğum şekli konusunda konuşmadım henüz detaylı olarak..allah hakkımızda hayırlısını,en iyi olanı,sağlıklı olanını versin cnm..sende dr una gidince bizi de bilgilendir durumlar neymiş..iyice sor öğren durumunu çekinmeden sonuçta sen ameliyat olan bi insansın..o yüzden aklında en ufak bişeyi çekinmeden sor..

:ecrin_bebek:zeyhatcım gözün aydın canım ya bebişin geldi Allah hayırlı uzun ömürler verir inşallah darısı bizim başımıza inş...:ecrin_bebek:

zeyhat geçmişler olsun gözün aydın ,bebeğinle birlikte uzun ve güzel bir ömür diliyorum sana. ayrıcaaa sarısı bizlere inşşşşş :)

kızlar genetik araştırma sonucum geldi mtrh heterozigot mutasyonu varmış.dr um bu problem yapmaz düşüğe dedi ama araştırdığım kadar bundan dolayıda düşük yapan varmış sizlerde pıhtılaşma sorunu çıkan varmı*?varis de oluşmaya başalmış bunlarda etkenmiş pıhtılaşmaya diyorlar ay bide başımıza bu çıktı.....

Back
X