cevabın için teşekkür ederim zeyhat, arada canımı sıkacak şeyler oldu bu yüzden cevabım gecikti canım kusura bakma . beklenen tarihten bir gün sonra_p.tesi kan testini tekrarladım 1420 çıktı.çarşamba rıza beye gittim, keseyi gördü bi hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama cumartesi kalktığımda kahverengi lekelenme oldu. hemen doktora gittim, bekliycez bi bebeğin düşeceği varsa düşer biz birşey yapamayız dedi, hiç bir ilaç vermedi sizce doğrumu??önümüzdeki cumartesi birdaha bakalım dedi.ben bu arada sadece dinleniyorum başka bir doktora gitsem mi bilemiyorum
üniversitede yada devlette çalışan bir doktor arıyorum özellikle, tahlilleri daha rahat yaptırabilmek için bide yatış hastaneye yatış filan gerekirse diye.birde çok sonra düşünülecek bişey belki ama doğumu filan illa özelde mi yapıyorlar, çalıştıkları hastanede neden yapmıyorlar acaba??bu yüzden rıza bey yada fatih bey gibi doktorları araştırıyorum canım.rıza bey gebeliği ilaçla destekleme taraftarı değil buda beni tedirgin ediyor.
ne uzun yazdım zamanınızı aldım arkadaşlar ama sizden dua bekliyorum inşaallah hepimiz hakkında hayırlısı olur, Rabbim gönlümüzdekileri hayra çevirir inşaallah..