Rahim Anomalileri

canım ben yücel karamanda kürtaj olmuştum zaten.ona söylemiştik bebği genetiğe göndermek istiyoruz diye.kürtajdan sonra onlar göndermişler bebeği incelemeye.3 hafta sonrada sonuç geldi.kromozom sayısı yazıyordu.44+ XY şeklindeydi.onun dışında bişey yazmıyor raporda zaten.
cnm farketmedin sanırım.pıhtılaşma faktörlerine baktırdınmı sen?

papatyacım mtrh c687 galiba, heteroziğot çıkmıştı ama gebelikte iğneler başlamıştık claxsan göbekten yapıyordum ama yine olmadı canım kullanılabilecek bütün ilaçları kullandım...ama olmayınca olmuyormuş.bende hafta içi kürtaj olucam,inttergen ankara ya parça göndericem bakalım ne çıkıcak,doğuda düşürmek bile mesele buralarda nerde dr parça gönderecek ancak kişi isteği olacak,ankaradan solüyon gönderecekler onun özel kaplarına koyulup özel bir merkezde bakılacakmış genetik laboratuvar olan yerden artık...öyle işte papişim sende durumlar ne alemde iyisin inşallah...

papatyacım mtrh c687 galiba, heteroziğot çıkmıştı ama gebelikte iğneler başlamıştık claxsan göbekten yapıyordum ama yine olmadı canım kullanılabilecek bütün ilaçları kullandım...ama olmayınca olmuyormuş.bende hafta içi kürtaj olucam,inttergen ankara ya parça göndericem bakalım ne çıkıcak,doğuda düşürmek bile mesele buralarda nerde dr parça gönderecek ancak kişi isteği olacak,ankaradan solüyon gönderecekler onun özel kaplarına koyulup özel bir merkezde bakılacakmış genetik laboratuvar olan yerden artık...öyle işte papişim sende durumlar ne alemde iyisin inşallah...

anladım cnm.sendeki pıhtılaşma düşük seviyedeymiş.belki kan sulandırıcılar fazla gelmiştir.ama kısmetten ötesi yok işte.bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş kuzunun..
ben aynı bildiğin gibi.değişik bişey yok.kayınvalidemler bendeler.dahada uzunca bendeler.tedavisi devam ediyor çapada.okul falan iş güç zaman geçiyor işte ceydancım.

Aranıza yeni katıldım bende hikayemi yazayım,ben adet olduğumdan beri her ay kabus yaşayorum sancılarımın tarifi yok annemle ilçemize gelen tüm jinekologlara gittik diyebilirim çözüm yok ,uzatacağım biraz,Allhın işi bu ya memurluğu kazandım izmire verildim ege üniversitesi kesin derdimden anlar dedim ve gittim doktorum şimdiye kadar kimsenin demediği bir şeyi dedi bana rahminde perde var ilerde çocuk sahibi olmak istiyosan bunu ameliyat etmeliyiz dedi yoksa hep düşük yaparsın dedi ama ben ozaman bekarım adeti unuttum ağrıyı unuttum ben kısır kalcam diye ağlaya ağlaya eve gittim eee sonra evelendim,eşime dedimki böyle dedi dr ameliyat lazım eşimle annem korktuklarında beni ameliyat ettirmediler eşim çok pimpirikli hemen başka dra götürdü,orda bir bayan dr baktı ne ameliyatı hiçbişeyin yok dedi bizimkiler ameliyattan beni vazgeçirtti ben korunmayı bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım öğerndim 3 gün sevindim 4. gün acildeydim bebek düştü 4gün egede yattım o sırada bana bakan ve ameliyat olmamı söyleyen doktorum bakıyodu bana yine dediki ben sana demedim mi ameliyat ol diye hamile kalırsın bunda sıkıntı yok ama doğurmaya gelince durum ortada,eşimde onun suçu yok biz korktuk dedi biraz ara verdik 9 ay korundum sonra doktoruma gidip ameliyat oldum herşey yolunda gitti iğleşir iğleşmez korunmayı bıraktım bu kez 8 ay sonra hamile kaldım allh dünyalar bizim tarifi yok bu kez engelimde yok bukez doğuracam bebeğimi ilkinin üzüntüsünü zor atlattım bu bana acımı unutturdu havalardayım işyerinde herkez bizi tebrik ediyor eşimle aynı yerde çalışıyoruz,velhasıl dra gittik herşey yolunda 5. haftaya girdik kese görünmüyor 6. hafata kese yok yok yok görünmüyor dış gebelik demez mi doktor o gün içim nasıl yandı ben nasıl birşey dedim allahıma hala tövbelerdeyim sana can lazımsa onları bırak beni al dedim,şimdi tövbeler içindeyim hala eşimiin üzüntüsü yıkılışı beni kahretti benden boşan dedim yol yakınken,bir bebek veremedim sana(baba olmak için ölüyor resmen bebeklere deliriyor)sabaha kadar ağladım hiçbirşey teselli etmedi beni eşim sen varsan ben varım sen yoksan bende yokum olacaksa bizim bebğimiz olcak olmayacaksa kimseden bebek istemem diyor oda benle ağlıyor ne yapsın kendini bile avutamıyor,neyse ilaçla dış gebeliği atlattım çok şükür sonra rahim filmi hormon tahlilleri yapıldı temiz çıktı 6 aydır yine umutlu bir bekleyiş içerisindeyiz aşılama düşünüyoruz ama şuan araştırıyoruz topiği baştan sonuna kadar okuyamadım acaba benim gibi olup hamile kaln varmı uzattım çokkk

Aramıza hoşgeldin canım.Bende sende olduğu gibi ilk adetimden başlamak üzere tarifi imkansız feci adet sancıları çekiyorum. bana da çift rahimli olduğum söylendi yani septum varmış.Ama bu teşhis bana sezeryan esnasında konuldu daha önce fark edilmedi.Bir tane normal hamilelikten sonra düşük yaşadım.Şimdi septum ameliyatı oldum.Bakalım artık herşeyin hayırlısı

arkadaşlar merhaba.Düşük yaşayanın halinden yine düşük yaşayan anlar.Benimde 4 düşüğüm var kan pıhtılaşmam var onun için 3 gebeliktede iğne ilaç ne dedilerse kullandım ama olmadı.5 sene sonra bi doktorun ofis histereskopi yapmasıyla rahmimin 3 te birinden fazlasını kaplayan perdem olduğunu öğrendim.Diğer doktora sormaya gidincede iyi bi fırça yiyip çıktım odadan.Ameliyata falan gerek yok dedi.Başka bi doktor mutlaka ameliyat olmalısın gebe kalmadan diyor napıcamı şaşırdım bi doktora daha danışıcam ama burda ameliyattan sonrada düşük yapan arkadaşları okuyunca üzüldüm.5.kayıpta ne hale gelirim bilemiyorum.Rabbim daha fazla aratmadan bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Bazı bayanların gerçektende rahat rahat gebelik geçirdiklerini görünce düşünmeden edemiyorum niye bazı insanlar için bu kadar zor

sağol canım benim sanada çok geçmiş olsun umarım bizde birgün anne oluruz

sağol canım.kocaman bir aminnnn diyorumm:)

arkadaşlar merhaba.Düşük yaşayanın halinden yine düşük yaşayan anlar.Benimde 4 düşüğüm var kan pıhtılaşmam var onun için 3 gebeliktede iğne ilaç ne dedilerse kullandım ama olmadı.5 sene sonra bi doktorun ofis histereskopi yapmasıyla rahmimin 3 te birinden fazlasını kaplayan perdem olduğunu öğrendim.Diğer doktora sormaya gidincede iyi bi fırça yiyip çıktım odadan.Ameliyata falan gerek yok dedi.Başka bi doktor mutlaka ameliyat olmalısın gebe kalmadan diyor napıcamı şaşırdım bi doktora daha danışıcam ama burda ameliyattan sonrada düşük yapan arkadaşları okuyunca üzüldüm.5.kayıpta ne hale gelirim bilemiyorum.Rabbim daha fazla aratmadan bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Bazı bayanların gerçektende rahat rahat gebelik geçirdiklerini görünce düşünmeden edemiyorum niye bazı insanlar için bu kadar zor

canım hoşgeldin öncelikle..çok geçmiş olsun.
bu dünyada yaşadıklarımızın hepsi bir imtihan,bir sınav.sakın ha isyan etme.rabbimiz bizi sınıyor.allah dağına göre kar verirmiş.inşallah sende bende hepimizde bir gün mutlaka bebeklerimize kavuşucaz.ben inanıyorum..
ameliyat konusunda ise bana sorarsan,4 düşükten sonra hiç düşünme,ameliyatını ol derim kesinlikle.kafan rahat olur enazından.hem bence düşüklerin sebebi büyük oranda rahimdeki problemden kaynaklanıyor.

mrblar hepimize Allah kolaylık versin...ben de 2 hafta önce septum ameliyatı geçirdim.. lekelenmeler devam ediyor bu normal mi sizde de bu kadar devam etti mi? emaliyat sonrasında sadece antibiyotik kullandım siz başka ilaçlar kullandınız mı? ceydan sana çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sen düşüklerini ameliyattan sonra mı yaptın? bide folik asit kullandınız mı ben de artık bebek düşünüyorum folik asit kullanmalı mıyım? ameliyattan sonra kontrole gitmek gerekiyo mu benim 1 hafta sonra dikişlerime baktılar bi daha gel felan demediler sizce gitmeli miyim kusura bakmayın biraz uzattım sanırım...

mrblar hepimize Allah kolaylık versin...ben de 2 hafta önce septum ameliyatı geçirdim.. lekelenmeler devam ediyor bu normal mi sizde de bu kadar devam etti mi? emaliyat sonrasında sadece antibiyotik kullandım siz başka ilaçlar kullandınız mı? ceydan sana çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sen düşüklerini ameliyattan sonra mı yaptın? bide folik asit kullandınız mı ben de artık bebek düşünüyorum folik asit kullanmalı mıyım? ameliyattan sonra kontrole gitmek gerekiyo mu benim 1 hafta sonra dikişlerime baktılar bi daha gel felan demediler sizce gitmeli miyim kusura bakmayın biraz uzattım sanırım...[/Q kürtaj oldum bitti dün sonunda, şimdi daha iyiyim düşük yapmak daha zormuş meğer...acılarım hafifliyor kızlar....hayat içinde herşeyin tadına varıyoruz...allah birdaha acı tattırmasın hepimize... serife geçmiş olsun lekelenmeler normal uzun bir zaman devam edecek geçecek diğer adetinden sonra tamamen bitiyor....doğum kontrol hapları kulanmıştım ben ama onada ameliyat olmadan başlanıyor başllamdılardsa boşver antibiyotik yeterli...ben iki düşüğümü ameliyattan önce yaptım son gebeliğimdede bebeğimin kalp atışları başlamadı.. folik asidi ben çok kullandım bendaha bir faydasını görmedim sen istersen kullan zararı yok...dikiş niye laporoskopidemi yaptılar?kontrole git bir adet geçir rahim kalınlığına baksınlar.....siteye yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

ceydan canım çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin inşallah... verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. senin hamileliğinin böyle olmasına ameliyat mı sebep oluyor yani bu ameliyattan sonra her şey normale dönmüyor mu yoksa başka bi sebebe mi bağlı bunları okuyunca ben korkmaya başladım ... tekrar tekrar geçmiş olsun

ceydan sen doğuda mısın nerdesin ben de elazığdayım bingöle yakın bi ilçesinde , dikişleri sormuştun evet laparoskopiden dolayı göbeğimde küçük bikesik var..

selam kızlarr uzun zamandır yazmıyodum. Allah hayırlısını versin hepimize..bende çok umutsuzlaştım iyi muayene olamadım sadece çift rahim onu biliyorum ama daha başka şeylerde var hissettiğim:( 6. denememiz dahha hiç bişey yok bu aydan hiç umutlu olamıyorum artık belirtilere çok kafa takmıştım şimdi ellerim boşşş umutlanıcam artık.
şerife44 bende elazığdaydım geçen şubata kadar.arıcaktaydım

mrblar hepimize Allah kolaylık versin...ben de 2 hafta önce septum ameliyatı geçirdim.. lekelenmeler devam ediyor bu normal mi sizde de bu kadar devam etti mi? emaliyat sonrasında sadece antibiyotik kullandım siz başka ilaçlar kullandınız mı? ceydan sana çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın sen düşüklerini ameliyattan sonra mı yaptın? bide folik asit kullandınız mı ben de artık bebek düşünüyorum folik asit kullanmalı mıyım? ameliyattan sonra kontrole gitmek gerekiyo mu benim 1 hafta sonra dikişlerime baktılar bi daha gel felan demediler sizce gitmeli miyim kusura bakmayın biraz uzattım sanırım...[/Q kürtaj oldum bitti dün sonunda, şimdi daha iyiyim düşük yapmak daha zormuş meğer...acılarım hafifliyor kızlar....hayat içinde herşeyin tadına varıyoruz...allah birdaha acı tattırmasın hepimize... serife geçmiş olsun lekelenmeler normal uzun bir zaman devam edecek geçecek diğer adetinden sonra tamamen bitiyor....doğum kontrol hapları kulanmıştım ben ama onada ameliyat olmadan başlanıyor başllamdılardsa boşver antibiyotik yeterli...ben iki düşüğümü ameliyattan önce yaptım son gebeliğimdede bebeğimin kalp atışları başlamadı.. folik asidi ben çok kullandım bendaha bir faydasını görmedim sen istersen kullan zararı yok...dikiş niye laporoskopidemi yaptılar?kontrole git bir adet geçir rahim kalınlığına baksınlar.....siteye yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

çok geçmiş olsun canım.
allah tekrarını yaşatmasın.

şerife betery kızlar benim ailemde elazığda yaşıyorlar sıksık giderim ben ben şuan ardahan da görev yapıyorum.....serife benim ameliyatımı prof yaptı çokda güzel geçti ama busefer sebep nedir bilemiyorum genetik sonuçları 1aya kadar gelirimiş bebeğin ....bu ameliyattan sonra herşey normale döner diye zannetim ama olmaya biliyormuş...kısmet ya...her gebelik kendine bir oluşum bu seferde boş gebelik yaşadım ....sen içini rahat tut stres insanı mahvediyor benim stresten bukadar içiçe olmam devamını getirdi siz siz olun rahat olun...desteğiniz için sağolun kızlar.

şerife betery kızlar benim ailemde elazığda yaşıyorlar sıksık giderim ben ben şuan ardahan da görev yapıyorum.....serife benim ameliyatımı prof yaptı çokda güzel geçti ama busefer sebep nedir bilemiyorum genetik sonuçları 1aya kadar gelirimiş bebeğin ....bu ameliyattan sonra herşey normale döner diye zannetim ama olmaya biliyormuş...kısmet ya...her gebelik kendine bir oluşum bu seferde boş gebelik yaşadım ....sen içini rahat tut stres insanı mahvediyor benim stresten bukadar içiçe olmam devamını getirdi siz siz olun rahat olun...desteğiniz için sağolun kızlar.
canım şuan bende 140 km uzaktayım ardahana:)

ceydan saol canım inş. bu son olacak canım metanetini yitirme bugünler geride kalacak birgün...ben de prof.ta oldum başarılı dedi ameliyattan önce sol tüpüm kapalıydı ameliyat raporunda ikisinin de açık olduğu yazıyordu.. dediğin gibi stres yapmamak gerekiyo hayırlısı olsun peki adet sancılarınız geçtimi benimki çok şiddetli oluyor dr. geçecek dedi çok merak ediyorum geçecek mi? beteray teşk. ederim Rabbim hiç birimize tekrarını göstermesin.. karakoçandayım ben de ilçemiz çok uzak merkeze malesef burda hangi dr.a gidiyordun?

şerife elazığda dr deniz erkmen ni iyi diyorlar ben gitmedim ama..bugünlerde çok gerginim eşimle kavga ediyorum sürekli yaşadıklrımın sorumlusunu birilerine yıkıyorum galiba ama nasıl kendimi toparlayacağım bilmiyorum,her seferinde bu bunalımı yaşıyorum,ağlıyorum sürekli bir sürü sorun çıkarıyorum,yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama kendimie dur diyemiyorum.hergün birazdaha kendimi toparlamam gerekirken daha kötü oluyorum.ne yapıcam,nasıl kendimi toparlayıcam bilemiyorum...kızlar bana dua edin çok ihtiyacım var...

Back
X