Aranıza yeni katıldım bende hikayemi yazayım,ben adet olduğumdan beri her ay kabus yaşayorum sancılarımın tarifi yok annemle ilçemize gelen tüm jinekologlara gittik diyebilirim çözüm yok ,uzatacağım biraz,Allhın işi bu ya memurluğu kazandım izmire verildim ege üniversitesi kesin derdimden anlar dedim ve gittim doktorum şimdiye kadar kimsenin demediği bir şeyi dedi bana rahminde perde var ilerde çocuk sahibi olmak istiyosan bunu ameliyat etmeliyiz dedi yoksa hep düşük yaparsın dedi ama ben ozaman bekarım adeti unuttum ağrıyı unuttum ben kısır kalcam diye ağlaya ağlaya eve gittim eee sonra evelendim,eşime dedimki böyle dedi dr ameliyat lazım eşimle annem korktuklarında beni ameliyat ettirmediler eşim çok pimpirikli hemen başka dra götürdü,orda bir bayan dr baktı ne ameliyatı hiçbişeyin yok dedi bizimkiler ameliyattan beni vazgeçirtti ben korunmayı bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım öğerndim 3 gün sevindim 4. gün acildeydim bebek düştü 4gün egede yattım o sırada bana bakan ve ameliyat olmamı söyleyen doktorum bakıyodu bana yine dediki ben sana demedim mi ameliyat ol diye hamile kalırsın bunda sıkıntı yok ama doğurmaya gelince durum ortada,eşimde onun suçu yok biz korktuk dedi biraz ara verdik 9 ay korundum sonra doktoruma gidip ameliyat oldum herşey yolunda gitti iğleşir iğleşmez korunmayı bıraktım bu kez 8 ay sonra hamile kaldım allh dünyalar bizim tarifi yok bu kez engelimde yok bukez doğuracam bebeğimi ilkinin üzüntüsünü zor atlattım bu bana acımı unutturdu havalardayım işyerinde herkez bizi tebrik ediyor eşimle aynı yerde çalışıyoruz,velhasıl dra gittik herşey yolunda 5. haftaya girdik kese görünmüyor 6. hafata kese yok yok yok görünmüyor dış gebelik demez mi doktor o gün içim nasıl yandı ben nasıl birşey dedim allahıma hala tövbelerdeyim sana can lazımsa onları bırak beni al dedim,şimdi tövbeler içindeyim hala eşimiin üzüntüsü yıkılışı beni kahretti benden boşan dedim yol yakınken,bir bebek veremedim sana(baba olmak için ölüyor resmen bebeklere deliriyor)sabaha kadar ağladım hiçbirşey teselli etmedi beni eşim sen varsan ben varım sen yoksan bende yokum olacaksa bizim bebğimiz olcak olmayacaksa kimseden bebek istemem diyor oda benle ağlıyor ne yapsın kendini bile avutamıyor,neyse ilaçla dış gebeliği atlattım çok şükür sonra rahim filmi hormon tahlilleri yapıldı temiz çıktı 6 aydır yine umutlu bir bekleyiş içerisindeyiz aşılama düşünüyoruz ama şuan araştırıyoruz topiği baştan sonuna kadar okuyamadım acaba benim gibi olup hamile kaln varmı uzattım çokkk