canım ya çok geçmiş olsun ozaman normal yolla hamile kaldın düşük oldu ve şimdide olmuyor allahım sen nebüyüksün ol dersen olur inş tekrar bebeğin e kavuşursun ben tüp yapacam zaten eşim azo sperm birde üzerine bu durum hayırlısı bakalım sonuçlarını yaz buraya olurmu bizlerde bilgileniriz ve bizlerede umut olur
canım aşılamam tutmadı nasip değilmiş. zaten tüpümün olmadığı tarafta çok güzel yumurtalar gelişmişti ama biz aşılama için öbür tarafı bekledik yani tüpümün olduğu sol tarafı o da geç tepki verdi zor büyüdü 18 mm ile yapıldı aşılama ama tutmadı yumurtamın şekli bozulmuş büyürken. belki sağdaki güzel yumurtalardan yakalar sol tüpüm dedik ama o da binde bir nasip işte olmayacakmış. haziran da 2. aşılamam yapılacak. eğer o da tutmazsa artık tüp bebek yolcusuyum. şüpheleniyorum. belki de kürtajdan sonra tüpüm tıkandı. rahim filmi de çektirmek istemiyorum birdaha. devlet tüpe geçmek için mutlaka 2 aşılama yapılacak diyor. yani rahim filmi çektirsem de çektirmesem de bu 2. aşılamayı yaptırmak zorundayım. tıkalı çıkarda operasyona alırlar sonra yaparlar aşılamayı o yüzden hiç girmicem böyle bir işe. negatif olursa olur zaten tüp bebek de fallop tüplerine ihtiyaç olmuyor.
anlayamıyorum ben klomenle ilk tedaviye başladığımda sol yumurtalığım çok güzel tepki vermişti. 10. günümde 17 mm idi 13. günümde 22 mm idi ve çatlatma iğnem yapıldı sonrasında spontan ilişki ile hamile kaldım.
birdahaki tedavilerimde de hiçbirzaman böyle güzel tepki vermedi sol yumurtalığım. hep zor büyüdü büyümesi durdu ilaçların dozu arttırıldı falan filan. büyürken de bozuldu sanırım o yüzden de tutmamış olabilir artık ben rabbime teslim ettim kendimi. bu dünyaya yicek ekmeği olan bir bebek getirebileceksek bu onun isteğiyle olacak. ona sığınıyorum dua ediyorum.
sen ne durumdasın canım?