Rahim Anomalileri

:roflol: dedim ya saflığım üstümde hakikaten herkes nerde ya bride doğurmuş olmasın kızlar canım bana gelince resmen depresyona girdim ya tabiki dayanamadım cumartesi test yaptım negatif dün yaptım yine negatif perşembe adet günüm bir gün önce veya geçikme ihtimallerini düşünürsek herhalde yarından itibaren cumaya kadar olmam lazım normalde her zaman 25 istisnaide 26 günde bir olurum asıl günüm perşembe ama bu ilacın ve iğnenin etkisi ne olur bilmiyorum çok stresliyim canım

Bride iyi canım dinleniyormuş. Biliyorsun idrar testleri reglden önce doğru sonuç vermiyor eğer cumaya kadar olmazsan direkt kan tesi yap daha güvenilir olur.

Bride iyi canım dinleniyormuş. Biliyorsun idrar testleri reglden önce doğru sonuç vermiyor eğer cumaya kadar olmazsan direkt kan tesi yap daha güvenilir olur.

iyi neyse bir şeyi yokmuş şükür arada bir ses verse fena olmaz doğurmadım bebeğimde bende iyiyiz falan diye:roflol: biliyomusun artık test yapmaya korkuyorum ya fobi haline geldi sanırım bugün kendi kendime diyorumki sabahtan beri eğer adet olmazsam bir kaç gün yapmayacağım diye hani ilaçlar etkilerde gecikirsem boşuna heveslenmiyim diye ama tutulmayacak bir söz verdim kendime sanırım kim sabredecek günümü geçersem dimi
kaydirigubbakcemile3

Eğer reglin geçerse oda baya süre istiyor idrarda belli olması için bence cumaya kadar olmazsan direkt kandan baktır en azından daha fazla beklemezsin ama olmazsada üzülme bir dahaki aya tekrar denersin.

Selam kızlar, hafta sonu çok yoğundum, arkadaşlarım yatıya gelmişlerdi ve gündüzleri hep dışardaydık...
vallah bende bir gelişme yok...sizler nasılsınız ? iyi misiniz

Selam kızlar, hafta sonu çok yoğundum, arkadaşlarım yatıya gelmişlerdi ve gündüzleri hep dışardaydık...
vallah bende bir gelişme yok...sizler nasılsınız ? iyi misiniz

burdada henüz bir değişiklik yok benim adet zamanım geldi cumaya kadar olmam lazım stresle bekliyorum canım hafta sonun eğlenceliydi sanırın:teytey:

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim sizlerle sohbet etmek istiyorum ben 13 aylık evliyim ve eşimle başından beri hiç korunmadık eşimde bende çoçuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor bana yardım edin

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim sizlerle sohbet etmek istiyorum ben 13 aylık evliyim ve eşimle başından beri hiç korunmadık eşimde bende çoçuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor bana yardım edin

Hoşgeldin aramıza arkadaşın dediği gibi hiç doktora gittinmi?

Kızlar bende regl olacağım galiba... vallah benim moral da bozuk bu regler gelince bana da geliyorlar...insan ister istemez üzülüyor...bu haftasonu tatile çıkacağız, önce eşimin ailesine gideceğiz ordan deniz ama henüz plan yapmadık...kesin bebek meselesini soracak uff vallah sıkıldım ...

Merhaba arkadaşlar, bir süredir pek yazamıyorum tansiyonum dolayısıyla çok mutsuzum (açık ve net olarak ancak bu kelimeyle ifade edebilirim ruh halimi) bugün tansiyonum 16 ya çıktı doktoru aradım gel dedi..Gittim derdimi anlattım oradada ölçtü tansiyonumu 12/7 çıktı...Garip bir şekilde aniden yükselip düşüyor, çok korktum tansiyon bebeğime bişey yapmışmıdır diye ama neyse ultrasonda gördüm iyiydi. Doktor tansiyon ilacı vermedi sinirsel diyor, eğer ki preeklampsi olsaydı yada tansiyon hastası olsaydın tansiyonun hiç inmezdi diyor, pasiflora verip duruyor.Ben çıkarıyormuşum tansiyonumu..Bebeğim allaha emanet, bu arada doğum şeklinede karar verdik bir aksilik olmazsa sezeryana alıcak beni, sen paniksin normal doğumu kaldıramazsın kontrolü kaybedersin dedi.Haklı da...
Kısmetse eylülün ilk haftası olabilirmiş.38. haftanın içindeyken...
İşte bu kadar..Tansiyon beni çok üzdü arkadaşlar şu 1 ay bir geçse, bebeğimi bir doğursam sağlıklı bir şekilde, bir dolu adak adadım..
Yazdıklarınızı pek okuyamadım arkadaşlar, çok bitkinim...

Merhaba arkadaşlar, bir süredir pek yazamıyorum tansiyonum dolayısıyla çok mutsuzum (açık ve net olarak ancak bu kelimeyle ifade edebilirim ruh halimi) bugün tansiyonum 16 ya çıktı doktoru aradım gel dedi..Gittim derdimi anlattım oradada ölçtü tansiyonumu 12/7 çıktı...Garip bir şekilde aniden yükselip düşüyor, çok korktum tansiyon bebeğime bişey yapmışmıdır diye ama neyse ultrasonda gördüm iyiydi. Doktor tansiyon ilacı vermedi sinirsel diyor, eğer ki preeklampsi olsaydı yada tansiyon hastası olsaydın tansiyonun hiç inmezdi diyor, pasiflora verip duruyor.Ben çıkarıyormuşum tansiyonumu..Bebeğim allaha emanet, bu arada doğum şeklinede karar verdik bir aksilik olmazsa sezeryana alıcak beni, sen paniksin normal doğumu kaldıramazsın kontrolü kaybedersin dedi.Haklı da...
İşte bu kadar..Tansiyon beni çok üzdü arkadaşlar şu 1 ay bir geçse, bebeğimi bir doğursam sağlıklı bir şekilde, bir dolu adak adadım..

Sedacığım geçmiş olsun hay Allah ya. 20 gün daha sabret arkadaşım bak ne az kalmış. Bu günece geldin inşallah bundan sonraki zamanıda atlatırsın sağlıcakla. Bak bir kötü bir güzel haber. Ne güzle doğumun tarihi şekli belli olacak. Peki hastaneye karar verdinmi? Bu doktormu yapacak sezeryanı?

Merhaba zeyhatcım, çok sağol...
Doğum eğer bir engel olmaz ise kadıköy şifa olacak,doktorda benim dr olacak 25-30 gün sonra doğar inşallah...Böyle zeyhatcım seninde hatırını soramadım kafam kazan gibi sen nasılsın

Merhaba zeyhatcım, çok sağol...
Doğum eğer bir engel olmaz ise kadıköy şifa olacak,doktorda benim dr olacak 25-30 gün sonra doğar inşallah...Böyle zeyhatcım seninde hatırını soramadım kafam kazan gibi sen nasılsın

Olurmu canım bende iyiyim. Bak kendi doktorunda girecek ne güzel en azından kendi doktorunu biliyorsun tanıyorsun hiç bilmediğin bir doktora ameliyat olmaktan kat kat önemli. Ne kadar az kaldı ya. Günler ne çabuk geçiyor.

Kızlar bende regl olacağım galiba... vallah benim moral da bozuk bu regler gelince bana da geliyorlar...insan ister istemez üzülüyor...bu haftasonu tatile çıkacağız, önce eşimin ailesine gideceğiz ordan deniz ama henüz plan yapmadık...kesin bebek meselesini soracak uff vallah sıkıldım ...

YALNIZ DEĞİLSİN CANIM AYNEN BENİMDE GÜNÜM GELDİ BEKLİYORUM STRES TAVAN DURUMDA BEBEK MESELESİNİ SORMAK İÇİN ORAYA GİTMENE GEREK YOK SIKMA CANINI BURDADA SORUYOLAR VALLA BENİMKİLER HER TELEFONDA SORUYOLAR 3 GÜN ÖNCE KONUŞUYOM 3 GÜN SONRA YİNE SORUYOLAR SANKİ IŞINLANACAK 3 GÜNDEÇok üzgünüm çoook

arkadaşım bir görünüp kayboluyon meraklanıyoz ama haklısın tabi seni anlıyorum yinede doktorun haklı olabilir stresten çıkabilir tansiyonun biraz daha sabır ne kadar uzun olursa hamileliğin o kadar sağlıklı bir bebeğin olur inş. bebeğini kucağına alacağın anı düşün ve rahatla kokusunu duyacağın inş. hiç bir sorun olmadan doğacak yiğenimiz görürsün bak sen doğumun günü belli oldu demişsin bende çok heyecanlandın zaman çabuk geçiyo bir bakıcazki sen bize bebeğini anlatıyosun inş.a.s

kızlar bugün regl günüm ha oldu ha olacak bekliyorum eğer hamile değilsem hemen gecikmeden olurum inş. geçikirsem boşuna çok ümitlenicem dua edin lütfen

Back
X