Rahim Anomalileri

MERHABA KIZLAR...
CUMARTESİ GENEL ANESTEZİ ALTINDA RAHİM FİLMİMİ ÇEKTİRDİM...
YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRMÜŞ....AMA BEN 1,5 SAATTE UYANDIM NARKOZDAN...
ÇEKİM ÇOK RAHAT GEÇMİŞ AYILDIKTAN SONRA DOKTORLA GÖRÜŞTÜK..
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIKMIŞŞŞ:teytey::teytey:
VEE EN ÇOK KORKTIĞUM RAHİM ŞEKLİ HAKKINDAKİ MERAKIM DA GİTTTİ...
RAHİM ŞEKLİ NORMALMİŞ:teytey::teytey::teytey:SEPTUM FALAN YOK...:dance::dance:
BİCORNİS TE DEĞİL RAHİM ANORMALLİĞİNDE SINIFLANDIRAMAYIZ NORMAL RAHİM BU DEDİ...
ULTRASON GÖRÜNTÜSÜ YANILTICI OLMUŞ DEMEKKİ DEDİ..
SADECE ÇOK HAFİF BİR ÇÖKÜNTÜSÜ VARMIŞ ÜST TEPESİNDE AMA BU BAHSETTİĞİMİZ RAHİM ONUMALİSİ(BİCORNİS,SEPTUM ,ÇİFT BOYNUZLU,ACUART...VB..)HİÇBİR SINIFLANDIRMAYA GİRMEZMİŞ......
ÇEKİMDE SONUÇLAR DA ÇOK GÜZEL GEÇTİ....

MERHABA KIZLAR...
CUMARTESİ GENEL ANESTEZİ ALTINDA RAHİM FİLMİMİ ÇEKTİRDİM...
YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRMÜŞ....AMA BEN 1,5 SAATTE UYANDIM NARKOZDAN...
ÇEKİM ÇOK RAHAT GEÇMİŞ AYILDIKTAN SONRA DOKTORLA GÖRÜŞTÜK..
HER İKİ TÜP TE MUNTAZAM ŞEKİLDE AÇIKMIŞŞŞ:teytey::teytey:
VEE EN ÇOK KORKTIĞUM RAHİM ŞEKLİ HAKKINDAKİ MERAKIM DA GİTTTİ...
RAHİM ŞEKLİ NORMALMİŞ:teytey::teytey::teytey:SEPTUM FALAN YOK...:dance::dance:
BİCORNİS TE DEĞİL RAHİM ANORMALLİĞİNDE SINIFLANDIRAMAYIZ NORMAL RAHİM BU DEDİ...
ULTRASON GÖRÜNTÜSÜ YANILTICI OLMUŞ DEMEKKİ DEDİ..
SADECE ÇOK HAFİF BİR ÇÖKÜNTÜSÜ VARMIŞ ÜST TEPESİNDE AMA BU BAHSETTİĞİMİZ RAHİM ONUMALİSİ(BİCORNİS,SEPTUM ,ÇİFT BOYNUZLU,ACUART...VB..)HİÇBİR SINIFLANDIRMAYA GİRMEZMİŞ......
ÇEKİMDE SONUÇLAR DA ÇOK GÜZEL GEÇTİ....

HADİ CANIM GÖZÜN AYDIN :teytey::dance:

merhaba beyaz melek çok sevindim bir problem olmadığına.inşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın

TAMAM HAYATIM MERAK ETMEYİN İNŞALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISI OLURa.s.[/QUO

Arkadaşım çok sevindim hiç bir sorununun olmamasına inşallah hemen bebişine kavuşursun.

Bebeğimmm bu aralar çok fazla iş var çok yoruluyorum şimdi bir baktım ne var ne yok diye. Umarım sende iyisindir

TAMAM HAYATIM MERAK ETMEYİN İNŞALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISI OLURa.s.[/QUO

Arkadaşım çok sevindim hiç bir sorununun olmamasına inşallah hemen bebişine kavuşursun.

Bebeğimmm bu aralar çok fazla iş var çok yoruluyorum şimdi bir baktım ne var ne yok diye. Umarım sende iyisindir

iyiyim canım çok şükür ama bugün doktor korkuttu biraz muayeneye gidicem demiştim ya gittim bugün muayenede doktor sıvı oluşmuş dedi tekrar gebelik testi istedi yüreğim ağzıma geldi bolş gebelikten şüphelendi galiba neyseki bir sorun yok öyle dedi canım sen nasılsın

arkadaslar merhaba..yazilarinizi okudumayni dertten muzdaribim bende dun histeroskobi yapildi septum vardi alindi..ama krtjdan dogan bir yapisiklik varmis onuda almis doktor ..ama adet gordukten sonra tekrar bir film cektirecekmisimbu yapisiklik gecmeyebilirmis ve 2. bir histeroskobi olabilirmisim..boylebir durum yasayan varmi acaba?

arkadaslar merhaba..yazilarinizi okudumayni dertten muzdaribim bende dun histeroskobi yapildi septum vardi alindi..ama krtjdan dogan bir yapisiklik varmis onuda almis doktor ..ama adet gordukten sonra tekrar bir film cektirecekmisimbu yapisiklik gecmeyebilirmis ve 2. bir histeroskobi olabilirmisim..boylebir durum yasayan varmi acaba?

hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun bende septumluyum hiç gebe kalamadım henüz ameliyat olmadım rahimdeki tek problemim bu şu an ama gebeliğe engel olmaığı için niye gebe kalamadığımı anlamaya çalışıyoruz doktorumla vebişey bulamıyoruz sanırım ameliyat olucam hayırlısıyla kürtajda rahimin yapışabileceğini ilk kez duydum histeroskopiden sonra yapışabiliyomuş demişti doktorum bunun için spırıal takılması gerektiğini söylemişti 10 gün falan sonra çıkarılıyomuş sanırım senin eğer yapışıklık varsa onu açmak içinmi tekrar ameliyat olacaksın

eger benim fikrimi degerlendirmeye alirsan septumu aldirmadan sakin hamile kalma ben 2kere dogal yoldan kaldim ama saglikli buyumedi 8 haftalikken alindi ..septum bebegin tutunmasini engelliyor rahimde yapisiklil kurtjdan sonra olabiliormus ve bende oda olmus doktor onuda aldi ama bu tekrar edebilirmis o sebepten tekrar film ve gerekirse ayni islem yapilacak.

eger benim fikrimi degerlendirmeye alirsan septumu aldirmadan sakin hamile kalma ben 2kere dogal yoldan kaldim ama saglikli buyumedi 8 haftalikken alindi ..septum bebegin tutunmasini engelliyor rahimde yapisiklil kurtjdan sonra olabiliormus ve bende oda olmus doktor onuda aldi ama bu tekrar edebilirmis o sebepten tekrar film ve gerekirse ayni islem yapilacak.

aslında ilk doktorum direk ameliyat demişti ama bu doktor ameliyatın riskleri olduğunu söyledi önce seni bir hamile bırakalım düşürürsen yaparız dedi ve bana yumurtlama hapları ve çatlama iğnesi verdi benim bir sorunum yokken niye bunları verdiğini sorduğumda var olan yumurtaları arttırıp gebe kalmaşansını yükselteceini söyledi ilk defa geçen ay kullandım canım ve regl 5 gün geçikti 6. gün oldum ve doğru dürüst kanama göremedim hep leke gördüm o yüzden bu ay kullanmadım ramazandan sonra allah nasip ederse bende ameliyatı düşünüyorum canım bu arada ameliyattan sonra spırıal takılıyomu sana taktılarmı

eger benim fikrimi degerlendirmeye alirsan septumu aldirmadan sakin hamile kalma ben 2kere dogal yoldan kaldim ama saglikli buyumedi 8 haftalikken alindi ..septum bebegin tutunmasini engelliyor rahimde yapisiklil kurtjdan sonra olabiliormus ve bende oda olmus doktor onuda aldi ama bu tekrar edebilirmis o sebepten tekrar film ve gerekirse ayni islem yapilacak.[/QUOTE

ve aşamalrı neler bu ameliyatın sen hiç yattınmı ameliyattan sonra canım yada kontroller nasıl oluyo çok meşakkatlimi ilişki ne zaman öneriliyo çokmu sordum ameliyata karar verdiğim için hepsini öğrenmek istiyorum yaşayan arkadaşlarımdan

zeynatcım ve ameliyat olan diğer arkadaşlarım tecrübelerinizi en ince ayrıntısına kadar paylaşırsanız çok mutlu olurum

canim bak hic korkma anestezi ile 10-15 dak sonrasinda bana ilac dokundu okadar spral takmadi doktorum oda yapisiklikyapiormus zaten cd sini verdiler hani onu izlersen herkesin bu islemi yaptirmasi gerektigini dusunursun..rahim icini okadar guzel aciyorlarki...sonrasinda pek sikayetimolmadi rahim yapisinin toparlamasi icin doktor ostrojen verdi o biraz dokunuyor ondan sonrasi sanirim 2 ay dan once korunmayi birakmayacagiz..iliski dersen ben adet gormeden dusunemeyecegim zaten film arkasindan 3 gun sonra bu islem :(

canim bak hic korkma anestezi ile 10-15 dak sonrasinda bana ilac dokundu okadar spral takmadi doktorum oda yapisiklikyapiormus zaten cd sini verdiler hani onu izlersen herkesin bu islemi yaptirmasi gerektigini dusunursun..rahim icini okadar guzel aciyorlarki...sonrasinda pek sikayetimolmadi rahim yapisinin toparlamasi icin doktor ostrojen verdi o biraz dokunuyor ondan sonrasi sanirim 2 ay dan once korunmayi birakmayacagiz..iliski dersen ben adet gormeden dusunemeyecegim zaten film arkasindan 3 gun sonra bu islem :(

çok sağol canım çokta geçmişolsun yani şimdi sana doktor 2 ay korun sonra bırak dedi öylemi umarım hemen alırsın bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına canım benimde olmam gerekiyo sanırım banada dua et olurmu peki kontrolleri sık sık yapıyolarmı ameliyattan sonra yeni bir film falan istiyolarmı

çok sağol canım çokta geçmişolsun yani şimdi sana doktor 2 ay korun sonra bırak dedi öylemi umarım hemen alırsın bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına canım benimde olmam gerekiyo sanırım banada dua et olurmu peki kontrolleri sık sık yapıyolarmı ameliyattan sonra yeni bir film falan istiyolarmı

pardon tatlım ya tabi senden tekrar film istemişti dimi hetırladım şimdi umarım hiç bişey çıkmaz rahat ol rabbim büyüktür.

Back
X