Bende bikaç doktora gittim. İlk teşhisi koyan mutlaka iyi bir doktor bul dedi ve ben yapamam dedi. Kadın doğum uzmanıydı diyen. 2-3 doktora daha gitim ama bir türlü güvenemedim. Kendi doktormu internetten tesadüfen buldum. Oda bana ister bu ameliyatı bana yaptır ister yaptırma ama muhakkak iyi bir doktor bul demişti. İyice araştır git. Bende 5000 ytl verdim. 2500 hastane için verdim. Laparoskoi ve hsteroskopi için. 2500 de doktora iki operasyon için verdim. 1 gece hastanede yattım. Çokta alakalı cebini bile verdi bazen şikaylerim olnca arıyordum yazık uzun uzun anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Geçende onlar beni aradılar şikayetin varmı nasılsın diye çok memun oldum çok şeker bir adam kanım kaynadı akşam saati bak gene :)
evet canım banada doktorum laporoskopi kesin teşhis için şart dedi doktorumun çalıştığı hastanede bu ameliyat yapılmıyomuş medıcanada yaparım 5000 ytl yi cebine koy dedi ama op. dr benimki daha iyisi olsun istiyorum medıcanada bir doktor buldum doc. bu bulduğum süha sönmez int baktım daha önce süleymaniye tüp bebek merkezinde başhekimlik yapmış onu düşünüyorum şu an ama bu ücretlerde belimi büküyor doğrusu bu ne kadar fiyat verecek bilmiyorum sen doktoru özel dişardanmı getirdinde 2500 ytl de ona verdin canım