Rahim Anomalileri

herkese selamlar, pek siteye gireiyorum herkes iyi değil mi?
ben iyiyim annelik uzmanlık isteyen bir işmiş, bir sürü bilinmesi gereken şey varmış, gaz nasıl çıkarılır, bebeğin neden ağladığı nasıl anlaşılır gibi...çözmeye çalışıyorum, şu ana kadar pek başarılı olamadım :))) ama çözücem inşallah :))

herkese selamlar, pek siteye gireiyorum herkes iyi değil mi?
ben iyiyim annelik uzmanlık isteyen bir işmiş, bir sürü bilinmesi gereken şey varmış, gaz nasıl çıkarılır, bebeğin neden ağladığı nasıl anlaşılır gibi...çözmeye çalışıyorum, şu ana kadar pek başarılı olamadım :))) ama çözücem inşallah :))

eminim canım kısa zamanda çözersin ve süper bir anne olusun rabbim bizede nasip etsin inşallah nazlı bebek yaramazmı bakalım:emir_bebek:

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum bugün eşimin sınav sonuçalrı açıklandı malesef sınıfta kaldı 15 ay askere gidecek ben ne yapacam şimdi.

iyigeceler arkadaslar:)ben sali gunu 2.histroskobiyi oldum cok sukur bitti kalan yuzde 10 luk septumu ve duzeltmeyi yapti doktorum artikiyilesme surecine gir dedi..cok gecikmeden kasim gibi tup bebek denemesine girelim dedi:(esim aralikta tupbebege gidelim 2 ay dogal yoldan deneyelim diyor 6 ay icinde 2 kere dogal yoldan hamile kaldim ama devam etmedi ama yumurta rezervlerim konusunda ciddi endiselerim var yasim kritik bakalim artik zaman ne gosterecek sizler nasilsiniz? sevgiler

defne hadi geçmi olsun şükür septumdan tamamen kurtuldun inşallah en kısa zamanda hamilede kalırsın.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum bugün eşimin sınav sonuçalrı açıklandı malesef sınıfta kaldı 15 ay askere gidecek ben ne yapacam şimdi.

üzülme canım ya hayırlısı böyleymiş ne zaman gideceği bellimi seni en çok ne mutlu ederse onu yap bence iyice düşünüp:1hug:

Kasım yada şubat olsa gerek. Keşk nişanlıyken gitseydi evliyken daha zor. Zaten nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik. Daha kolay olurdu ikimiz içinde.

merhaba..bende uzun suredır gıremıyordum cok uzuldum arkadasım:(hıc akılda olmayan bır engel ama uzulme bakalım belkı farklı alternatıfler ortaya cıkar..

çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım bencede doğal yoldan deneyin senin gebe kalmanda bir sorun yok demekki niye yapasınki tüp bebek olurken yumurtalarında bir sorun olsa gebe kalamazdın bişey sorucam bu arada 2. ameliyat içinde aynı ücretimi alıyolar

hayır canım aynı ucretı almadılar daha az bır ucret aldılar bu sefer daha rahat gectı cunku anestezı doktorumdan farklı ılaclar ıstedım bulantım olmadı....ama 2 gun sancı hıssettım cokda kolay bırsey degıl ya kızlar:(benden once gıren bır bayan vardı sankı terzıhane gıbı:)yanı necok kadında bu problem varmıs ya...

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Umarım seneye herkes bayrama bebişleriyle beraber girer:) Benim baya uzadı hamilelik işi en son ben hamiile kalacağım sanırım :(

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Umarım seneye herkes bayrama bebişleriyle beraber girer:) Benim baya uzadı hamilelik işi en son ben hamiile kalacağım sanırım :(

Zeyhatcım her işte bir hayır var derler, bu kadar üzme kendini.Gerçi çok haklın asker beklemek zordur, hele evliyken hepten zordur.İnşallahakın bir yere çıkar alahım...

Zeyhatcım her işte bir hayır var derler, bu kadar üzme kendini.Gerçi çok haklın asker beklemek zordur, hele evliyken hepten zordur.İnşallahakın bir yere çıkar alahım...

Sorma seda doğuya dülşecek die çok korkuyorum. Artık hasretliktende geçtim ama terör bölgesine düşerse yıkım olur benim için. Allah doğuda askerlik yapan askerlerimizi o şeytan teröristlerin şerrinden tuzaklarından korusun. Onların eşleri anneleri nasıl katlanıyor acaba Allah sabır versin. Her gün diken üzerinde 15 ay nasıl bekliyorlar.

Bu arada arefe günü e yaptım çok komik. Çok uzun zaman var ama bebek eşyaları almaktan vezgeçmedim. Doğacak bebeğime bayramlık tulum ve çorap aldım. Yatak odamda duruyor bayram bitenece duracak. Sonra diğer eşyalarının olduğu bavula koyacağım.

Bu arada arefe günü e yaptım çok komik. Çok uzun zaman var ama bebek eşyaları almaktan vezgeçmedim. Doğacak bebeğime bayramlık tulum ve çorap aldım. Yatak odamda duruyor bayram bitenece duracak. Sonra diğer eşyalarının olduğu bavula koyacağım.

Alemsin zeyhatcım :)))

iyi yapmışsın, al koy bir tarafa benim gibi olma ben kaybedicem korkusundan adam gibi şöyle çıkıp doyasıya alışveriş yapamamıştım, sen ne güzel böyle gamsız ol işte.

Doğuya çıkmaz belki bak benim içime doğdu orta karadenize çıkacak :))

Alemsin zeyhatcım :)))

iyi yapmışsın, al koy bir tarafa benim gibi olma ben kaybedicem korkusundan adam gibi şöyle çıkıp doyasıya alışveriş yapamamıştım, sen ne güzel böyle gamsız ol işte.

Doğuya çıkmaz belki bak benim içime doğdu orta karadenize çıkacak :))

Ağzından bal damlıyor canım inşalllah öyle olur.

Kızlar merhaba biraz uzun bir ara verdim ama taşınma, işe başlama bir de ramazan eklenince nefes alacak vaktim kalmadı.Önce kendimi hatırlatayım ben unikornistim (yani yarım rahimli) Sema gibi ve galiba hamileyim.Erkenden heveslenmek istemiyorum bugun adetim geçeli 6. gün ama benim durumumda dış gebelik ihtimali daha yüksekmiş.Tabi gebelik testi yaptım sonuç negatif akşama doğru yaptım dün yani 5. gün çıkmaması normal mi idrar testinde?Ama ilk defa bu kadar geçikti normalde ayın hep 28inde oluyordum.Benim gibi olan var mı aranızda?Pazartesi hala olmamışsam doktora gideceğim.Sizi mutlaka bilgilendiririm.Görüşmek üzere

Kızlar merhaba biraz uzun bir ara verdim ama taşınma, işe başlama bir de ramazan eklenince nefes alacak vaktim kalmadı.Önce kendimi hatırlatayım ben unikornistim (yani yarım rahimli) Sema gibi ve galiba hamileyim.Erkenden heveslenmek istemiyorum bugun adetim geçeli 6. gün ama benim durumumda dış gebelik ihtimali daha yüksekmiş.Tabi gebelik testi yaptım sonuç negatif akşama doğru yaptım dün yani 5. gün çıkmaması normal mi idrar testinde?Ama ilk defa bu kadar geçikti normalde ayın hep 28inde oluyordum.Benim gibi olan var mı aranızda?Pazartesi hala olmamışsam doktora gideceğim.Sizi mutlaka bilgilendiririm.Görüşmek üzere

Aaa ne güzel Allahım inşallah hamilesindir. Hem senin için hemde unicornis rahimliler için güzel bir örnek olursun. İdrarda hemen çıkmıyor diye biiyorum. Yarın bekliyoruz haberlerini.

Bebeğim iyi dileklerin için teşekkür ederim..inşallah ilk denememde olur.
Hayırlısı artık

benim amliyatı Dr. Yücel Karaman yaptı, bende çok memnumum...benimki 2500 YTL'ye yapıldı ama çok enteressan amerikan bana 2000 YTL fiyat vermişti , şimdide 1500 YTL 'ye yapıldığını okudum ne kadar garip, aceba ART tup bebekten geçildiği için mi ?[/QUOTEC

canım sanada laporoskopi yapılmadınmı bu bir tek historoskopi için verilen fiyat dimi
kızlar bu arada bahçelievler medıcana hastanesinde bir doc.dr duldum süha sönmez
daha önce süleymaniye tüp bebek hastanesinde başhekimlik yapmıış int araştırdım biraz
iyi bir doktora benziyo duyan varmı aranızda

Merhaba arkadasim.Bruksel tup bebek merkezini ve yucel karamani mikro icin onerirmisin.Oradaki izlenimin nedir mikro fiyatini biliyormusun

s.a kızlar hepinizin geçmiş ramazan bayramınız mübarel olsun zeynatcım üzülme inşallah yakın ve güzel biryere çıkar hafta sonları evine gelir sende rahat rahat bebiş çalışmalarına başlarsın

bride nasılsınız bakalım nazlı hanım nasıllar

mydaisy tatlım inşallah hamilesindir habersiz bırakma

Back
X