Rahim Anomalileri

kızlar çok güzel haberler bunlar, Naz 09 ve şimdi gülsenem... gülsenem ciğim senin adına çok sevindim...
dün yumurta toplama işlemi yapıldı, 12 folikülden ,11 yumurta çıktı, 8'izi matür yumurtaymış, tüp bebek için onlar kullanıldı ve bugün embryolog aradı 5 tane döllenmiş, ve Allah izin verirse pazartesi transfer yapılacak tabi artık fire vermezlerse :) ne yalan söyleyim üzülmedim değil 11 yumurtadan 5'e düştük birden biraz üzüldüm ama napalım şimdi embryoların kalitesi önemli inşallah güzel bir şekilde gelişirler ve 3 tane yerleştirilir... iyi haftasonları

Ayy77 ne güzel arkadaşım. Cinsellik için hep kullanılan bir deyim varya önemli olan sayısı değil kalitesi diye :))9 buda aynı hesap. İnşallah gelişimlerde iyi olur transfer olur. Peki hamilelik gerçekleşirse üçüzmü olacak ?

Kızlar benim reglim ameliyattan sonra değişti ayy77 sended bu oldumu önceden hiç aksamadan 28 günde bir olurdum artık 30 günde bir oluyorum ve bugün 31. gün hala olmadım niye böyle uzamaya başladı acaba?

Zeynep çiğim, ameliyattan sonra bende regl düzensizliği olmadı, fakat hamile miyim diye düşünürken reglerim hep bir 2 gün gecikiyordu, bu olay beynimizde bitiyor, kendi kendime konuşuyordum ve reglim hemen ertesi gün geliyordu :) garip bir durum ama gerçek insan hamile kalmak isteyince regl olmak istemez ya işte bundan gecikiyor bazen...

yarın transfer günü, vallah üçüz olma şansı da var, ama hiç belli olmuyor bazen tek bir embryon tutunuyor, Allah hayırlısını versin ..artık kendimi ona teslim ettim, buraya kadar ben koşuşturdum, elimden gelen herşeyi yaptım artık geresini Allah'a bırakıyorum ..
kendinize iyi bakın, sevgiler

Zeynep çiğim, ameliyattan sonra bende regl düzensizliği olmadı, fakat hamile miyim diye düşünürken reglerim hep bir 2 gün gecikiyordu, bu olay beynimizde bitiyor, kendi kendime konuşuyordum ve reglim hemen ertesi gün geliyordu :) garip bir durum ama gerçek insan hamile kalmak isteyince regl olmak istemez ya işte bundan gecikiyor bazen...

yarın transfer günü, vallah üçüz olma şansı da var, ama hiç belli olmuyor bazen tek bir embryon tutunuyor, Allah hayırlısını versin ..artık kendimi ona teslim ettim, buraya kadar ben koşuşturdum, elimden gelen herşeyi yaptım artık geresini Allah'a bırakıyorum ..
kendinize iyi bakın, sevgiler

Haklısın canım. Ben en iyisi bugün bir test alıyım tek çizgi göreyim herhalde bir saat sonra olurum.

İnşallah bugün transferin sorunsuz gerçekleşir ve en kısa zamanda bebişlerin tutunur. Tutanacakta gör bak sende yazacaksın değerlerim artıyor diye inşllah allahım :)

Merhaba kızlar dün doktora gittim.5 haftalıkmışşş ultrasonda keseyi gördükk.Tahliller yapıldı 2 hafta sonra rahim filmiyle beraber tekrar kontrole çağırdı doktorum.Folik asit verdi günde 3 tane içicekmişim.Şu ana kadar herşey yolunda ve normal gözüküyor çok şükür.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiriririm..

Kızlar gerçekten çok sevindim.Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Yazılarınızı hep takip edip yazmıyordum.Ben hatırlatayım kendimi unutmuşsunuzdur.Unikornisim(yarım rahim) eşimde büyük bir problem yok.Şubata kadar erteledim ben de.Zeyhat seninle aynı zamanlarda olacak galiba bebeklerimiz :) Bebekler üç oldu Allah herkese nasip etsin.Bebeklerine kavuşanlarda bize dua etmeyi unutmasın

selam kızlar
bende size yatığım yerden yazıyorum :) eşim sağolsun işyerinden lap top unu getirdi
transfer dün yapıldı; şu an evde dinleniyorum ve 10 günlük rapor istedim..yattığım yerden kalkmıyorum şu sıralar hep yatıyorum ve bol bol televizyon seyrediyorum
allah izin verirse 2 hafta sonra gebelik testi yaptıracağım..inşallah güzel haberle size dönerim..şimdilik bu kadar..yatışa devam :))

selam kızlar
bende size yatığım yerden yazıyorum :) eşim sağolsun işyerinden lap top unu getirdi
transfer dün yapıldı; şu an evde dinleniyorum ve 10 günlük rapor istedim..yattığım yerden kalkmıyorum şu sıralar hep yatıyorum ve bol bol televizyon seyrediyorum
allah izin verirse 2 hafta sonra gebelik testi yaptıracağım..inşallah güzel haberle size dönerim..şimdilik bu kadar..yatışa devam :))

En güzelini yapıyorsun canım kendine çok dikkat et inşallah değerlerinde güzel çıkar hep ben çok umutluyum senden nedense bak gör tutacak bebişlerin.

Bu arada ben hala regl olmadım strese girdim olacaksamda olayımda rahatlıyım valla üzülmeyecem.

Ay77, bende senden çok umutluyum içimde öyle bir his var ilk seferde hamile kalacaksın gibi geliyor.Yat dinlen keyfine bak canım.Bu aralar bende çok uyumaya başladım.Erkenden yatıyorum akşamlarııı haftasonu tatillerini iple çekiyorumm

Bu arada ayy77 farkında olmadan bebişlerin yazmışım sonradan okuyunca gördüm hepsimi çoğulmu olacak ne :)

Kızlar benim regl hala başlamadı bu kez geç kalma rekoru kırdı. Arda belim kasıklarım ağrıyor ama geri geçiyor. Cuma sabahına randevu adlım ama o kadar bekleyemeyeceğim sanırım yarın 4 e aldırdım randevumu. Akmı karamı çıksın ortaya. Bebeke biliyorsunzu yok deneliecek kadar kü.ük bir ihtimal. Umarım gene bir kist patlaması yada başka bir sorun yaşamam.

Kızlar gerçekten çok sevindim.Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Yazılarınızı hep takip edip yazmıyordum.Ben hatırlatayım kendimi unutmuşsunuzdur.Unikornisim(yarım rahim) eşimde büyük bir problem yok.Şubata kadar erteledim ben de.Zeyhat seninle aynı zamanlarda olacak galiba bebeklerimiz :) Bebekler üç oldu Allah herkese nasip etsin.Bebeklerine kavuşanlarda bize dua etmeyi unutmasın

Senle kankayız o zaman hamişdaş olacaz :))

inşallah tutar yaaa vallah çok endişeleniyorum..bir tane olsa bile razıyım ...yeter ki olsun
Zeynep çığım bu kadar uzaması gerçekten ilginç...tekrardan hormon testi yaptırsan ? olmaz mı ?değerlerine bir baksınlar

Seher ciğim...inşallah dediğin gibi olur; sana da bol bol dinlenmeler dilerim..kendini çok yorma şu sıralar..kendine ve bebişine iyi bak.

arkadaslar merhaba
ıkı bebegımı kaybettım kan pıht. sorunum var
bıde kıstım oldu 6 cm onu erıtmeye calısıyoruz hap kullanıyorum sımdı ama erıyecegıne hıc ıhtımal vermıyorum dr ıcını bosaltalım dıyor ama tekrar dolarsa aynı sıkıntıyı cekmeyım dıyorum kafam karısık kıst basıt kıst yumurtalık kenarında dıyor dr um
aranızda benım gıbı olan varmı acaba kıste nasıl bı cozum buldunuz

arkadaslar merhaba
ıkı bebegımı kaybettım kan pıht. sorunum var
bıde kıstım oldu 6 cm onu erıtmeye calısıyoruz hap kullanıyorum sımdı ama erıyecegıne hıc ıhtımal vermıyorum dr ıcını bosaltalım dıyor ama tekrar dolarsa aynı sıkıntıyı cekmeyım dıyorum kafam karısık kıst basıt kıst yumurtalık kenarında dıyor dr um
aranızda benım gıbı olan varmı acaba kıste nasıl bı cozum buldunuz

öncelikle geçmiş olsun. Benim kistler hakkında ilgim yok ama boşltırsa sanırım tekrar oluşmaz sadece çikolata kistler tekrarlıyor habire diye biliyorum. Benimde kistim varmış patlayınca haberimiz oldu. Ağustos ayında olmuştu. Ondan sonra hiç olmadı inşallah daha olmaz. Peki bu kan pıhtılaşması için doktorlar bi önlem alamıyorlarmı herhalde kan sulandırıcı ilaçlar veriyorlar diye okumuştum emin olmamakla beraber bir yerde.

Son düzenleme:
inşallah tutar yaaa vallah çok endişeleniyorum..bir tane olsa bile razıyım ...yeter ki olsun
Zeynep çığım bu kadar uzaması gerçekten ilginç...tekrardan hormon testi yaptırsan ? olmaz mı ?değerlerine bir baksınlar

Seher ciğim...inşallah dediğin gibi olur; sana da bol bol dinlenmeler dilerim..kendini çok yorma şu sıralar..kendine ve bebişine iyi bak.

Canım inşallah allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat verir.

Ben dün doktora gittim karından ultrasonla baktı gebelik yok kist yok rahim içi boş dedi. Rahmin kalınlamaya başlamış yakında hasta olursun dedi. Kan testide yaptı gebelik için ondada çıkmadı. Bakalım ne zaman gelecek bugünde olmadım hasta. Hayatımda ilk kez ne evlenmeden önce nede sonra böyle gecikmemişti. Birde çok halsizim kalbim öyle çarpıyorki bir kat çıkınca on kat çıkmışım gibi kalbim çarpıyor yoruluyorum.

Back
X