Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm tekrar histeroskopi oldum şimdilik hersey yolunda..
Adette kontrole gideceğim bakalım transfer için belki başlayabiliriz heycanliyim![]()
Moralini yüksek tut nur0146 inşallah güzel şeyler olur, durumumuz farklı bilemicem..kızlar ben çift rahimim uterus didelfus geçen ay tüp bebek denedik tutmadı.böyle bişe başına gelen var mı çift rahim olduğumdan mı tutmadı acaba çok korkuyrum anne olamıcm diye![]()
selam oby, başlıkta evvelden unikornis olanların hamilelik sürecindeki pek çok mesajı vardı, hatta bu topiğin silinmeden önceki ilk halini açan sanırım selinda_ idi, o da unicornismiş ve çocuğu var. umarım sen de sağlıkla kucağına alırsınMerhaba, benim rahim yapim da dogustan unicornus. Su an 3.5 aylik hamileyim. Dr.um durumumu takip ediyor ancak benimle ayni durumu yasayanlardan da ogrenmek isterim, ozellikle dikkat etmem yapmam gereken herhangi birsey var mi?
Merhaba kızlar ben işyerinden giriyorum fırsat oldukça. bayağı yoğundu bakamadım bu aralar.
ferideei çok sevindim, bak 3 ayı geçirmişsiniz bile. rahat, gazsız , beslenmede sıkıntısız devam etsin bebişin inşallah
akgUvercin inşallah yolunda gider herşey, transfer ya da ne gerekliyde doğru bir şekilde yapılır inşallah. Bu transfer tüp bebekte mi, yoksa aşılamada mı? bebişlerim tutunamıyor demiştin, sende kaç düşük oldu. baktırdın mı genetik, trombofili paneli vs. ?
Moralini yüksek tut nur0146 inşallah güzel şeyler olur, durumumuz farklı bilemicem..
selam oby, başlıkta evvelden unikornis olanların hamilelik sürecindeki pek çok mesajı vardı, hatta bu topiğin silinmeden önceki ilk halini açan sanırım selinda_ idi, o da unicornismiş ve çocuğu var. umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın
cnm çok güzel darısı bana olur inşallah ben 1 senedir deniyorum tutmuyor nedensiz diyor doktorlar.niye tutmuyr diye çok düşünüyorum korkuyorum sizin gibileri duyunca umudum oluyr allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de.Bende çift rahimliyim 1 ay oldu dogum yapali rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşall Umudunuzu kesmeyin arkadaslar üstelik 2 düşükten sonra bebisim oldu çok şükür rabbime
Merhaba kızlar inşallah içinizden biri bana da cevap verir. 2.5 yıllık evliyim. Doktorum rahim filmi istedi ve sonuç y şekilli imiş bikornuat uterus yazıyor. Zaten tüp bebek olacakti dondurulmuş spermle. Hiç dusugum olmadan hiç tüp bebek denemeden bana histeroskopi ve laporoskopi yapmaları ne kadar doğru bilemiyorum kafam karışık ne yapacağımi bilmiyorum. Ameliyat olmak mi doğru olmamak mi bu ameliyatlarda eğik olan rahim düzeliyor mu?
ne güzel Allah huzurla, mutlulukla büyütmeyi ,iyi insan, hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Bende çift rahimliyim 1 ay oldu dogum yapali rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşall Umudunuzu kesmeyin arkadaslar üstelik 2 düşükten sonra bebisim oldu çok şükür rabbime
Ben şu an 18. Haftamdayım ama bebek çok aşağıda. Yatarak geçiriyorum gebeliğimi. Ayağa kalktığımda basınç hissediyorum ve hafif ağrılarım var.Benim hsg sonucum tupler açık ama rahimde egrilik var. Benim zaten tüp bebek olucak azosperm sebebi ile dondurulmuş sperm ile olcak. Bir doktor hemen histeroskopi ve laparoskopi olman lazım bebek tutmayabilir dedi. Başka bir doktora gittim hiç hamile kalmayandüşük yapmayan birine direk ameliyat onermem sağlıklı bir gebelikte gecirebilirsin dedi. Bu şekilde rahimi olup sağlıklı gebelik geçiren varmi
Hayır ameliyat olmadım. Doktor 2den fazla kayıp yaşanırsa ameliyat öneriyoruz dedi. Çok teşekkür ederim hep birlikte allahın izniyle.Cevabın için çok teşekkür ederim ilk gebeliginizmi ameliyat oldunuzmu yada doktorlar ameliyat onerdimi? bu arada hayırlı olsun Allah im sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin
Cnm bende didelfis oldugumu yeni ogrendim.8 yillik evli ve hic hamile kalmadimkızlar uterus didelfus olan ve hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda ?ben çift rahimliyim ve 1 senedir hamile kalamıyorum.
Cnm benim hikayem biraz uzun..ilk evliligim sorunluydu ve uzerinde durmadim.2..3 ayda bir birlikte oluyorduk esimle .bu yuzden olmuyo herhalde yumurlama donemine denk gelmiyor diyordum.neyse bosandik...suan 2, evliligim ve 1.5 yil oldu.hersey duzenli ama yine hamilelik olmadi..birkac dr gittim hepsi ciftrahim olur cocugun deyip yolluyo..neden bekleyim bu benim ilkevliligim degilki diyorum bekle olur diyorlar..en son gecen ay kendim gidip hsg ve mr cekildim..simdi ist bi dr dan randevu aldim bakalim ne dicek..bu arada kist falan varmi bilmiyorumshine-41 cnm senin kistin falan var mı kistler de hamileliğe engelmiş.ben bir çok doktora gittim çiftrahimli olmak gebeliğe engel değilmiş :) bunu duydugumda cok sevınmıstım.şimdi kist tedavisi oluyrm.sen 8 sene niye bekledin aşılama veya tüp bebek denedin mi peki?
Yas 32 cnm.her dr baska konusuyor kafam karisti..Laparoskopi. ..diyen..histeroskopi diyen..hic mudahale etmeden tup diyen..bilmiyorum yani kafam bi dunyashine-41 yaşın daha küçükse kafana takma olur inşallah ben 30 yasındayım o yüzden drlar tüp bebek denediler olmadı.Allahım bzlere de nasip eder inş.