Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size ne için yapılmıştı lucrin depot ? Bana da önerildi de negatif transferim sonrasıKızlar merhaba benim ilk transfer öncesi rahim baskılama yapıldı Lucrin depot kullandım iki kez , iki ay bekleyip transfer oldum. İkinci transferde de mi doktor bunu ister yoksabu sefer direkt yapar mı . Bekleme süresini de yazar mısınız kaç ay bekleniyor ikinci transfer için
Kist içinSize ne için yapılmıştı lucrin depot ? Bana da önerildi de negatif transferim sonrası
Ben kist için 3 ay doğum kontrol kullandım oşekilde baskıladılar suanda da adenomyozis var dendi onun için önerildiKist için
Çok geçmiş olsunBen kist için 3 ay doğum kontrol kullandım oşekilde baskıladılar suanda da adenomyozis var dendi onun için önerildi
Anladım teşekkür ederimher transfer için kullanılmıyor, gerek görmeyebilir
Lucrin sonrası kan tahlili verdiniz mi kaç çıkmış değerleriniz 2ci lucrini neden yaptı acabaKızlar merhaba benim ilk transfer öncesi rahim baskılama yapıldı Lucrin depot kullandım iki kez , iki ay bekleyip transfer oldum. İkinci transferde de mi doktor bunu ister yoksabu sefer direkt yapar mı . Bekleme süresini de yazar mısınız kaç ay bekleniyor ikinci transfer için
Merhaba, ben de 3 ay lucrin depot kullandım ama Lucrin sonrası hemen tüp bebek tedavisine başladık. Ama maalesef sonuc negatif geldi. Tüp bebek sonrası regl oldum ama şuan regklin üzerinden 37 gün geçti hala ikinciyi olmadım. Sizde regl döngüsü değişti mi?Kızlar merhaba benim ilk transfer öncesi rahim baskılama yapıldı Lucrin depot kullandım iki kez , iki ay bekleyip transfer oldum. İkinci transferde de mi doktor bunu ister yoksabu sefer direkt yapar mı . Bekleme süresini de yazar mısınız kaç ay bekleniyor ikinci transfer için
Ben düşük yaptım dğşükten sonra ilk reglim yeni bitti ikincinin zamanı gelmediMerhaba, ben de 3 ay lucrin depot kullandım ama Lucrin sonrası hemen tüp bebek tedavisine başladık. Ama maalesef sonuc negatif geldi. Tüp bebek sonrası regl oldum ama şuan regklin üzerinden 37 gün geçti hala ikinciyi olmadım. Sizde regl döngüsü değişti mi?