Rahim de kisalma

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Kızlar 20 haftalık hamileyim ve rahimde kisalma oldu 35 mm di 2 gün önce bugün 15 mm olmuş dikiş attılar di 13 haftalık ken ve dorduzlere hamileyim böyle şeyler yaşayanlar bebekleriniz kaç hafta dayanabildi çok korkuyorum

Kızlar 20 haftalık hamileyim ve rahimde kisalma oldu 35 mm di 2 gün önce bugün 15 mm olmuş dikiş attılar di 13 haftalık ken ve dorduzlere hamileyim böyle şeyler yaşayanlar bebekleriniz kaç hafta dayanabildi çok korkuyorum
Korkma cnm ..dinlenmeye çalış ,malesef yatarak geçirecektir hamileliğin ı ,bütün dışında sabret ...tevekkül et yaşayacaklarsa zaten yaşarlar ..Hakkında hayırlısı olsun

12 hafta dayanan bir arkadaşımvardıtabi sizin çoğulgebelik bilemeyeceğim ama arkadasim doguma kadar wc ihtiyaci harici surekli yatmisti. Stres yapmayin bol bol dinlenin insallah saglikla alırsınız kucaginiza

Korkma cnm ..dinlenmeye çalış ,malesef yatarak geçirecektir hamileliğin ı ,bütün dışında sabret ...tevekkül et yaşayacaklarsa zaten yaşarlar ..Hakkında hayırlısı olsun
Çok tşkr ederim tabi ki yatarım bi 10 hafta daha sabretseler diyorum ilk hamileligim ve ne yapicam bilmiyorum

Insallah doğarlar ama işte umudum azalıyor tabi ki Rabbim en iyisini bilir ama işte çok korkuyorum daha çok küçükler çünkü
Cnm korkma ...bebekler mücadele ci olurlar r güçlü olurlar ..sen gerekli herseyi yap ,hayırlısı için dua et ..duygusallığâ yer verme

Ayyy dörduzmu:)nasil bi duygu anlatsana nasil kipir kipirdir senin icin?konuyla ilgili bilgim yok ama 4uzler dikkatimi cekti:)

Ayyy dörduzmu:)nasil bi duygu anlatsana nasil kipir kipirdir senin icin?konuyla ilgili bilgim yok ama 4uzler dikkatimi cekti:)
Çok güzel bi duygu ama bir okadar da zor kaybetme korkusu çok fazla var cnm rabbim bana da böyle bir imtihan vermiş sabretcem kaderim de ne varsa onu yasiycam

Canım benim allah yardımcın olsun :dua:
Bütün bebekleri annelerine bağışlasın rabbim:dua:
Inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın :KK200:
Dua et allaha sığın bizim tek sığınağımız yaradan :dua:
Yat dinlen hiç ayağa kalkma wc ye git sadece ıkınıp zorlama kendini....
Allah insallah bebeklerini büyütmeyi nasip edicek... :KK200:

Back
X