Rahim dinlendirme aşamasında olanlar burayaaaa🌺

24 yumurta toplandı ne olmusum anlamadim bu arada 😊
Canım benim çok yumurtası toplananlar ohss denilen bi rahatsızlık var ondan olabiliyor. Yumurtalar fazla uyarıldığı için oluyor. Kalan küçük yumurtalar içinde büyüyüp su topluyor. Bu tedavi edilmezse ciddi olabiliyor allah korusun. O yüzden hemen doktoruna haber vermelisin

Kızlar merhaba hayırlı olsun tedavimiz hepimizin ben de Rahim dinlendirmedeyim bayramda regli olucam bugun yrn baslıcaz heyecanlı baya beslenme suanda dikkat ediyormusunuz

Kızlar merhaba hayırlı olsun tedavimiz hepimizin ben de Rahim dinlendirmedeyim bayramda regli olucam bugun yrn baslıcaz heyecanlı baya beslenme suanda dikkat ediyormusunuz
Yaaa bende regl bekliyorum en geç çarşamba günü gelecek 🥰🥰çok heyecanlıııı.. Valla ben dikkat etmiodum C Cerenace sayesinde öğrendim herşeyi vurda yazanları uyguluyorum

Benimde bayramda gelir dedi gelen yok dün farkettm sayfanızı dedim hemen yazayım benm gibi beklemedesiniz🤗 cok yorucu mus stresli ilk denemem benm bakalım hepimiz güzel haberleri alalım inş😌

Benimde 2 tane çok şükür 🥰🥰 gittiniz mi doktora. Geçti mi ağrı sızı?
Çok şükür umarım her sey istediğiniz gibi ilerlerler 🥰🙏Ağrım sızım çok olmadı çok şükür her sey yolunda şişkinliğim çoktu onun hormonlardan dolayı hemşirem aradı sordu gitmedim doktora benim tekrar yumurta toplama olacakmış eğer olumsuz olursa tekrar başa dönmeyelim diye bu süreçte de takviyeler önerdi onları kullanıyorum

Kızlar anladım kadarıyla sizlerinde 2 tane donmus bana tedavide yaşına göre biraz az dedi yumurta bizde sperm sayısı idi sonra sağ tüp tıkalı oldugunu öğrendik tedavi sırasında söyledi doktorum bastan az demedi acaba ilk tedavi die mi az iğne mi kullandım die cok sktım kendimi 6 yumurta toplandı 2si dondu ama sanki burda bize kısa tedavi uygulandı vitamin bile 1 ay kullandık

Slmmm kızlarrrr... Yumurta toplandı, embriyo donduruldu.. Doğum kontrol hapına başladı.. Adet bekleniyor transfer için..... Eeee siz nasılsınız pekii psikolojiniz ne durumda? Kilo aldınız mı bu süreçleri yaşarkennn? Ben fena şiştim🤦‍♀️gelin dertleşelim. Dondurulan embriyolarınızın durumu nasıl? 🤔🤔
Selam bende rahim dinlendirmedeyim 2 tane embriyo donduruldu ilaç kullanıyorum adet olup gidecem transfere aksilik çıkmassa ben kilo aldım ilaçlar yapar mi ki

Selam bende rahim dinlendirmedeyim 2 tane embriyo donduruldu ilaç kullanıyorum adet olup gidecem transfere aksilik çıkmassa ben kilo aldım ilaçlar yapar mi ki
Bende adet bekliyorum transfer İcin vqlla kilo alınmaz diyo doktor lar ama ben aldım bide siskinlik seklinde ya stresten yiyoruz bide ben sigarayı bıraktım ona da bağlıyorum 😌

Bende adet bekliyorum transfer İcin vqlla kilo alınmaz diyo doktor lar ama ben aldım bide siskinlik seklinde ya stresten yiyoruz bide ben sigarayı bıraktım ona da bağlıyorum 😌
Mayisin son haftası histereskopi oldum 10 gün sonra tedaviye başladım çok etkiledi beni çok yemiyorum ama sistim

Mayisin son haftası histereskopi oldum 10 gün sonra tedaviye başladım çok etkiledi beni çok yemiyorum ama sistim
İlaclar vücuttan gidince gider inş diğer iğneler daha agır mıs sanırım transfer öncesi yan etkileri varmıs histeroskopi ne için oldunuz kimisinde Rahim de çiziliomus daha iyi oluomus

İlaclar vücuttan gidince gider inş diğer iğneler daha agır mıs sanırım transfer öncesi yan etkileri varmıs histeroskopi ne için oldunuz kimisinde Rahim de çiziliomus daha iyi oluomus
Polip vardı onu aldılar çizik atmadılar benimde aklıma gelmedi açıkçası kac gün sürüyor ki rahim hazırlığı adet ginu de sayıyorlardı bu hazırlık aşamasında

Polip vardı onu aldılar çizik atmadılar benimde aklıma gelmedi açıkçası kac gün sürüyor ki rahim hazırlığı adet ginu de sayıyorlardı bu hazırlık aşamasında
Yok doktorun en iyisini bilir bende burda okurken dikkatimi cekmişti ondan dedim bnde bayramda regli Olcan dedi doktorum gelen yok henüz🤭ozaman başlıcaz. herhalde 2 hafta Rahim kalınlasmasına göre sanırım

Yok doktorun en iyisini bilir bende burda okurken dikkatimi cekmişti ondan dedim bnde bayramda regli Olcan dedi doktorum gelen yok henüz🤭ozaman başlıcaz. herhalde 2 hafta Rahim kalınlasmasına göre sanırım
Bende 27 sinde adet olmam gerekli ilaç kullanıyor kusun bu surecte

Back
X