- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.799
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor sorun olarak görmüyorum dedi ilk başından beri öyle diyincede bişey diyemiyorsunBence garantiye alıp öyle deneme yapılmalı neden riske atıyor ki? Tabi daha embriyo varsa sen bilirsin ama hiç ummadık şey engel oluyo olabilir
KEsinlikle 1 yılda 3 defa denedik maddi manevi ağır geliyor insana rabbim daha fazla aratmasınBende arkadaşa katılıyorum bütün önlemler alıp sonra transfer olmalı sonuçta negatif olunca insan yıkılıyor birde bunun maddi boyutu var
KEsinlikle 1 yılda 3 defa denedik maddi manevi ağır geliyor insana rabbim daha fazla aratmasın![]()
Canım benim 2 miyomum var ve biri 7cm, ikisi de rahim dışında. 3 doktora gösterdim, 2'si profesördü ve üçü de alınmasına gerek yok dedi.Kızlar rahim dışında 5 cm lik miyomum var doktorum tutunmaya engel olarak görmüyor. 3 negatifim var . 4. Transferim 5 ekimde inşallah son olur ama olmazsa laparoskopi ile miyomu alıcaz dedi doktorum deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler
Ya çok sevindim peki gebe kaldınız mı hiç benım doktorumda prof engel olarak görmedi hiç embriyo tutunmasına bakalım yarın transferim var inşallah tutarda gerek kalmaz alınmasınaCanım benim 2 miyomum var ve biri 7cm, ikisi de rahim dışında. 3 doktora gösterdim, 2'si profesördü ve üçü de alınmasına gerek yok dedi.
Benim de rahim dışında miyomum var,doktor tutunmaya engel değil demişti.Dediği gibi de engel olmadı çok şükür şu an hamileyim 15 haftalık.Doktorunuza güvenin,engel değil demişse öyledir.İnşallah sizin de tutunur bu seferKızlar rahim dışında 5 cm lik miyomum var doktorum tutunmaya engel olarak görmüyor. 3 negatifim var . 4. Transferim 5 ekimde inşallah son olur ama olmazsa laparoskopi ile miyomu alıcaz dedi doktorum deneyimlerinize fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler
HAYIRlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Dokorjma güveniyorum ama sbepsiz 3 negatif olunca insan acaba mı diyorBenim de rahim dışında miyomum var,doktor tutunmaya engel değil demişti.Dediği gibi de engel olmadı çok şükür şu an hamileyim 15 haftalık.Doktorunuza güvenin,engel değil demişse öyledir.İnşallah sizin de tutunur bu sefer![]()
İnşallah çok istiyorumBenim de rahim dışında miyomum var,doktor tutunmaya engel değil demişti.Dediği gibi de engel olmadı çok şükür şu an hamileyim 15 haftalık.Doktorunuza güvenin,engel değil demişse öyledir.İnşallah sizin de tutunur bu sefer![]()
3.denemede oldu bizim de,eşim azospermi,biz de çok umutsuzduk.Ne yaşadığınızı,hissettiğinizi çok iyi biliyorum.Duadan ve inanmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor.Ümidinizi yitirmeyin, zamanı vardır.Her şey vaktine esirdir demişler.İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzHAYIRlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Dokorjma güveniyorum ama sbepsiz 3 negatif olunca insan acaba mı diyorsizin tüp bebek mi kaçıncı denemede oldu öyleyse
Ya çok sevindim peki gebe kaldınız mı hiç benım doktorumda prof engel olarak görmedi hiç embriyo tutunmasına bakalım yarın transferim var inşallah tutarda gerek kalmaz alınmasına![]()
İnşallah çoool aminHenüz gebe kalmadım ama benim tutmama nedeni embriyo kalitesi düşüktü. 2.'yi deneyeceğiz biz de.Hiç canını sıkma, pozitif pozitif gir transferine bebişin tutunsun, sağlıkla kucağına gelsin
şimdiden hayırlı olsun
![]()
İnşallah gerek kalmaz bu sefer olur hepimizinbenim doktorumda daha önce 2 negatifim olduğu için 2m lilk miyomu aldırmanı öneririm dedi..ama gösterdiğim başka bir de gerek yok dedi. Ben şimdi taze transfer deneyeceğim,eğer tekrar olumsuz sonuç alırsam bakacağım duruma
Öyle canım elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış inşallah3.denemede oldu bizim de,eşim azospermi,biz de çok umutsuzduk.Ne yaşadığınızı,hissettiğinizi çok iyi biliyorum.Duadan ve inanmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor.Ümidinizi yitirmeyin, zamanı vardır.Her şey vaktine esirdir demişler.İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Henüz gebe kalmadım ama benim tutmama nedeni embriyo kalitesi düşüktü. 2.'yi deneyeceğiz biz de.Hiç canını sıkma, pozitif pozitif gir transferine bebişin tutunsun, sağlıkla kucağına gelsin
şimdiden hayırlı olsun
![]()
Merhaba forumda miyomla ilgili yazılanları ararken tarihi en yakın bu konuyu buldum. Sonucunuz ne oldu ya da miyom ne oldu merak ettim. Benim de bir miyomum var ve rahime baskı yapıyormuş. Tüp bebek doktorum istersen bir kez daha deneyelim tutunmazsa ameliyat düşünürüz dedi ama ben ameliyat olmaya karar verdim. İlk denememiz değil sonuçta hiç riske atmak istemedim. Ama açıkçası biraz korkuyorum. Açık ameliyat olacak ve ağır geçiyormuş. Belki forumda daha önce yapan vardır diye yazmak istedim. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba, ben şubat ayında ameliyat olucam 4 denememde miyomla yapıldı ama sadece 4. Denemem tuttu ama 3 aylık bebeğimi düşükle kaybettim doktorum kürtaj sırasında miyomun rahime baskı yaptığını hissetmiş miyomunu alıcaz dedi bebde ameliyat olucam ama henüz kapalı mı açık mı bilmiyorum benım miyom 5 cm çapında sizinde kaç cm ve tam olarak nerde benımki rahmin sağ üstünde duruyor . Önceden bebeğin tutunacağı yerde olmadığı için çok önemli olmadığını söylüyorduMerhaba forumda miyomla ilgili yazılanları ararken tarihi en yakın bu konuyu buldum. Sonucunuz ne oldu ya da miyom ne oldu merak ettim. Benim de bir miyomum var ve rahime baskı yapıyormuş. Tüp bebek doktorum istersen bir kez daha deneyelim tutunmazsa ameliyat düşünürüz dedi ama ben ameliyat olmaya karar verdim. İlk denememiz değil sonuçta hiç riske atmak istemedim. Ama açıkçası biraz korkuyorum. Açık ameliyat olacak ve ağır geçiyormuş. Belki forumda daha önce yapan vardır diye yazmak istedim. Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.