arkadaşım merhaba umarım foruma girip bu mesajımı okursun. çok değerli bir bilgi paylaşmışsın teşekkür ederim. ben de tedavi görüyorum bebek için daha önce 1 düşük yaşadım 8 haftalık kalbi durduğu için.şimdi aşılama düşünüyoruz bu ay.geçen ay en son 18. günümde 7.7 idi rahim duvarım.östrojen bantı kullanmama rağmen.zaten rahmimde problem var doğuştan yarım rahimliyim sağ tüpüm yok ve sağ yumurtalık tam gelişmemiş.sadece sol tüpüm ve sol yumurtalığım sağlıklı. gebelik oluşuyor ama eğer gelişmeyen ince duvara tutunursa malesef düşük olabiliyor.en iyi ihtimalle erken doğum yapıcam yada dikiş atılarak gebeliğimi sürdürücem.
bugün adetimin 3. günü bu ay aşılama yapılıcak eğer yumurtam gelişirse. alsam kullanmaya başlasam 15. güne kadar faydası olur mu?
kargo yapıp gönderebiliyo mu?
bir de bu saydığın bitkileri biz karıştırıp demleyip çay gibi içsek işe yarar mı acab yoksa kendisi mi hazırlıyor hüseyin bey?
fiyatını biliyormusun canım?
canım denemediğim şey kalmadı.. ibrahim saraçoğlunun yerine telefon açtım taze ner bulamadım o dönem dimes in nar suyunu aldım eşim 12 litre.. yine ben dr.kont leriyle birlikte nar suyunuda aynen söylediği şekilde içtim ve 1 mm bile işe yaramadı bend aynı zmanada hergün içtihim için de tansiyonumu düşürdü birşeyler deniyorsanız dr. giderek yapınki işe yarayıp yaramadığını anlayın.. bunuda denedikten sonra tabi haplar yapışkanlar her ayda ölçtürürken.. işte bir ay o çayı içtihimde kalınlaştı aynende işe yarıyor hala yaklaşık 5 aydır.. belki bir ay düşer kalınlığı bir ay daha yüksek olur oda vucut alışmasından arada 1-2 ay ara verin.. yani bende bu şekilde oldu deneyen başka varsa bende merak diyorum benim gibi olan varmı diye
merhabalar, ben 3 yıl tedavi gördüm bebek için ama birturlü olmuyordu cünkü ;eskısı gıbı kalın değildi rahim duvarı bebek tutunamıyordu kac kez aşılama oldum yine olmadı meğersem, klomen yapıyormuş bu ınceliği yan etkısıymiş haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?