Rahim duvarı inceligi ve gebelik

ucurtma_avcisi

Kanatları var ruhunda...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.316
2.051
83
36
Arkadaslar 9 ay once bebegimin gelisimi durdugu icin kurtaj oldum sonrasinda hala hamile kalamadim :( adetlerim yavas yavas azalmaya baslamistim kontrol icin defalarca farkli doktorlara gittim hepsi de herseyin yolunda oldugunu soyledi.. son iki uc aydir kasiklarimda agrilar hissediyordum ve bayramdan once baska bir doktora gittim. Herseyi anlattim ve muayene etti, rahim duvarinin normalden ince oldugunu soyledi doktor.. adetime 3 gun kala 6 mm.di kalinlik. Adetin 14.gunu tekrar gidecegim kontrol icin. 1 haftadir nar suyu iciyorum aklima geldikce. Umarim ise yarar.. Aslinda benim sorum şu kızlar. Bu problemi yasayan ve gebe kalabilen var mi? Buyuk bir sorun mu yani beni zorlar mi sizce :( artik cok yoruldum cunku..

Bu konuyu bende merak ediyorum bende 9 ay oldu kürtaj oldum adet azaldı bu ay Dr gittim rahim ince dedi önümüzdeki ay hiteroskobi istedi neden rahim incelir bilgisi olan

kızlar bu kötü birşey degil. hatta iyi birşey. kürtajdan sonra parça kalmadıgını temiz bi kürtaj yapıldıgının kanıtı. banada dedi doktor ben merak edip sordum . içiniz rahat etsin korkmayın hamilede kalınıyor Allah'ın izniyle❣

Bu konuyu bende merak ediyorum bende 9 ay oldu kürtaj oldum adet azaldı bu ay Dr gittim rahim ince dedi önümüzdeki ay hiteroskobi istedi neden rahim incelir bilgisi olan
Merhaba arkadasim. Gecen ay adetten sonra rahim filmim cekildi benim rahim icinde problem gorunmuyor ama giriste cok ufak yapisikliklar goruldu, doktor adetimi azalmasina sebep olacak boyutta yapsikliklar olmadigini soyledi. Problem degil 8 ay normal yoldan devam dedi. Rahim filmi gebe kalma sansini artirirmis simdi son umudum bu.. insallah bebislerimiz once karnimiza sonrada kucagimiza gelirler.

Back
X