- 22 Haziran 2021
- 83
- 18
- 38
- 28
- Konu Sahibi ezgilililiili
Kızlar rahim duvarı inceliği için bana daha geniş kapsamlı önereceğiniz şeyler var mıdır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr ne derse onu yapın bence nae suyu rahmi kalinlastirir nar da oyle ama tabi doktor size bunun için bir ilaç var onu veriyor rahim böylece kalinlasiyorKızlar rahim duvarı inceliği için bana daha geniş kapsamlı önereceğiniz şeyler var mıdır![]()
Dr ne derse onu yapın bence nae suyu rahmi kalinlastirir nar da oyle ama tabi doktor size bunun için bir ilaç var onu veriyor rahim böylece kalinlasiyor
Estrofem hapıyla kalinlastiriyor. Rahimin durumuna göre hap sayisini az veya çok veriyorlar. Hoş kendi doktorum anlattı. Son araştırmalara göre rahimin ince olması yada kalın olmasinin tutunmaya etkisinin pek olmadığı anlaşılmış. İnce diye tutunmayacagi anlamına gelmiyor.Kızlar rahim duvarı inceliği için bana daha geniş kapsamlı önereceğiniz şeyler var mıdır![]()
Ama kafaniza göre kullanmayın fazla kalinlasmalarda kuretaj yapılıyorNar suyunu içiyorum redostim vermişti takviye edici ilaç ilaç anlamında en en en en en etkili olarak neugopen 300 mg iğne climara fort bant crinona jel letu ve estrofem bunların etkili olduğunu okudum kaydettim
Geçen ay günde 2 kere femera 5 gün kullandım artı günde 2 inofolic combi çatlatma iğnesi devid 3 redostim hap kullandım rahim duvarım 6.9 du tutmadıEstrofem hapıyla kalinlastiriyor. Rahimin durumuna göre hap sayisini az veya çok veriyorlar. Hoş kendi doktorum anlattı. Son araştırmalara göre rahimin ince olması yada kalın olmasinin tutunmaya etkisinin pek olmadığı anlaşılmış. İnce diye tutunmayacagi anlamına gelmiyor.
Günde bir bardak ilk kez içtimAma kafaniza göre kullanmayın fazla kalinlasmalarda kuretaj yapılıyor
Sırf o yüzden olmayabilir. Embriyo kaynaklı da olabilir. Sanırım spor yapmak iyi geliyor. Birde rahim kalinlastirmak için prp yapılıyor.Geçen ay günde 2 kere femera 5 gün kullandım artı günde 2 inofolic combi çatlatma iğnesi devid 3 redostim hap kullandım rahim duvarım 6.9 du tutmadı
canm sana yardımcı olurmu bilmiyorum ama,ben tüp bebek sürecinde 2defa rahmin bi kalınlaştı tekrar inceldi bi 7ye zor geldi ugrastrdı.bende ara verdım 1ay kadın doguma gittim baktı 6mm gene inceydı.kk dan gördüm ermiş aktardı sanırım ordan bi çay duydum aldım 90tl adetle basladm 1ay içtim sabhları kahvaltı niyetine bir kase yogurda 5-6 badem 1çay kasıgı çörek otu,1çay kasıgı keten tohumu,1adet incir,1kaşık pekmez yada bal ,bir tanede ceviz karıstrp her sabah yedim bılsamda yedımKızlar rahim duvarı inceliği için bana daha geniş kapsamlı önereceğiniz şeyler var mıdır![]()
Yaaa o çayı bana gönderme şansınız var mi resminicanm sana yardımcı olurmu bilmiyorum ama,ben tüp bebek sürecinde 2defa rahmin bi kalınlaştı tekrar inceldi bi 7ye zor geldi ugrastrdı.bende ara verdım 1ay kadın doguma gittim baktı 6mm gene inceydı.kk dan gördüm ermiş aktardı sanırım ordan bi çay duydum aldım 90tl adetle basladm 1ay içtim sabhları kahvaltı niyetine bir kase yogurda 5-6 badem 1çay kasıgı çörek otu,1çay kasıgı keten tohumu,1adet incir,1kaşık pekmez yada bal ,bir tanede ceviz karıstrp her sabah yedim bılsamda yedım2 hafta kdr snra tekrar tedavıye basladm ve rahım 9.6mm olmustu 11.gün yani işe yaradı istersen bir dene derim
cnm bende kk dan okudum ermiş aktar die bi yer rahim kalınlaştırma çayı yapıyormus.bende denesem ne cıkar dedm .ama diğer yazdıklarımıda yaptım cok sukur 11.gün 9.6mm olup transferımı olmustm.intten arastır numarası vrYaaa o çayı bana gönderme şansınız var mi resmini![]()
Şuanda olumlu sonuç aldınız mı peki tüp bebekten inşallah almışsınızdır bende tedaviyi hep özelde olmuştum ilk defa İstanbul tıp fakültesi infertilite bölümüne gittim benden bazı evraklar istedi sonuca göre ya tüp bebek yada aşılama dedi rahim duvarını söyledim oda o dert edilecek konu değil progestan ile hallederiz dedi bende diyorum ki nar suyu iyi geliyormuş onu mu içsem bide senin o yoğurt şeyini yapsamcnm bende kk dan okudum ermiş aktar die bi yer rahim kalınlaştırma çayı yapıyormus.bende denesem ne cıkar dedm .ama diğer yazdıklarımıda yaptım cok sukur 11.gün 9.6mm olup transferımı olmustm.intten arastır numarası vr
Adetime 4 gün var bu küre başlasam geç kalmış olur muyumcanm sana yardımcı olurmu bilmiyorum ama,ben tüp bebek sürecinde 2defa rahmin bi kalınlaştı tekrar inceldi bi 7ye zor geldi ugrastrdı.bende ara verdım 1ay kadın doguma gittim baktı 6mm gene inceydı.kk dan gördüm ermiş aktardı sanırım ordan bi çay duydum aldım 90tl adetle basladm 1ay içtim sabhları kahvaltı niyetine bir kase yogurda 5-6 badem 1çay kasıgı çörek otu,1çay kasıgı keten tohumu,1adet incir,1kaşık pekmez yada bal ,bir tanede ceviz karıstrp her sabah yedim bılsamda yedım2 hafta kdr snra tekrar tedavıye basladm ve rahım 9.6mm olmustu 11.gün yani işe yaradı istersen bir dene derim
Bence başla.evt tüp bebekte sonuc olumlu olmustu ama snra 17haftada enfeksıyn gecırdm agır bır enfeksyndu gebelıgım snlandırıldı.sımdı ikinci için baslıcam cnm resm ekledm ama estrofem de kullandm .inşlh senin içinde iyi olur cnmAdetime 4 gün var bu küre başlasam geç kalmış olur muyum
Bu içinde yazanları alıp kaynatıp içsem faydası olur muBence başla.evt tüp bebekte sonuc olumlu olmustu ama snra 17haftada enfeksıyn gecırdm agır bır enfeksyndu gebelıgım snlandırıldı.sımdı ikinci için baslıcam cnm resm ekledm ama estrofem de kullandm .inşlh senin içinde iyi olur cnm
6.9 evt kötü değil:) ama estrofem alacaksan nasl kullanacaksın birde kullanacaksan duphastonda kullanmalısın bunu kafana göremi ayarlıcaksın?Bu içinde yazanları alıp kaynatıp içsem faydası olur mubende kendi kafama göre sabah akşam estrofem içeceğim doktor bana 6.9 iyi diyor iyi olsaydı bebek tutardı saçmalık. Size de inanın o kadar üzüldüm ki rabbim tekrar nasip etsin inşallah
Direk estrofem kendisini kullanamaz mıyım6.9 evt kötü değil:) ama estrofem alacaksan nasl kullanacaksın birde kullanacaksan duphastonda kullanmalısın bunu kafana göremi ayarlıcaksın?
İçindekileri alıp kaynatıp içersn cnm neden olmasn
Öyle olmuyor cnm vücuduna östrojen yüklediğin zamn karşılığında progesteronda yüklemeslisin hormon dengeni regl düzenini bozmamak için dr lar regl 2.günü estrofeme başlatıyor 16.günüde duphastona normal gebelk için hormon takviyesini böyle yapıyorlar ama genelde ilk tercihleri ilçasız takip oluyorDirek estrofem kendisini kullanamaz mıyım