Rahim duvarı inceliği

Öyle olmuyor cnm vücuduna östrojen yüklediğin zamn karşılığında progesteronda yüklemeslisin hormon dengeni regl düzenini bozmamak için dr lar regl 2.günü estrofeme başlatıyor 16.günüde duphastona normal gebelk için hormon takviyesini böyle yapıyorlar ama genelde ilk tercihleri ilçasız takip oluyor
Ben 3 gün sonra regl olacağım ve aşılamam yapılacak ben başlasam 2. Gün günde 2 kere alsam doktor onu zaten verir öyle olsa olmaz mı peki bide kür dediğiniz

Ben 3 gün sonra regl olacağım ve aşılamam yapılacak ben başlasam 2. Gün günde 2 kere alsam doktor onu zaten verir öyle olsa olmaz mı peki bide kür dediğiniz
yani başlayacaksanız estrofeme aşılama yapıldıgı günde duphaston baslamalısınz asılama gunude estrofemı bırakmalısnz inşallah tutar da emegınızin karsılıgını alırsnz 🥰

Nolur bana dua edin kafama göre içiceğim çünkü sizce 1 kere mi içsem 2 mi günde 😓
Estrofem ovulasyon baskılayıcı bir etkisininde olduğunu unutmayın. Benim doktor adet bitiminden başlanması gerektiğini söyledi. 8-9ci günden. Yani dominant follikul ölmüsüne görə ayarlanıyor o. Bence bilmeden içmeyin derim. Olan ovulasyonunuzda baskılanır Allah korusun

Ölçüsene göre ayarlanıyor
Estrofem ovulasyon baskılayıcı bir etkisininde olduğunu unutmayın. Benim doktor adet bitiminden başlanması gerektiğini söyledi. 8-9ci günden. Yani dominant follikul ölmüsüne görə ayarlanıyor o. Bence bilmeden içmeyin derim. Olan ovulasyonunuzda baskılanır Allah korusun

En iyisi adetin 2. Günü gittiğim de doktora sormak

Back
X