Rahim duvarı incelmesi durumunu yaşayan varmı?

Bana neden korun dedi bu kadar anlamadım. Bu ilacı başka nedenlerden kullananlarda var ama kimse korunmuyor. Ya birde benim tam yumurtlama dönemin de baktı. Normalde adete yakın zaten rahim kalınlaşmıyormu size hangi zaman bakmışlardı. Kusura bakmayın çok soru soruyorum :)
Tranfer olmadan 4 gün önce bakmislardi 11 mm oluncada transfer oldu

Yani simdi şoyle bisey var rahim kalinligi bir adet doneminin her gunu farkli olur. Adet basinda ince adet sonunda kalinlasir sizin bu olcunuz adetin kacinci gunuydu

Bende öyle düşünüyorum açıkcası 11. Günüydü. 25 günde bir adet oluyorum

Bende öyle düşünüyorum açıkcası 11. Günüydü. 25 günde bir adet oluyorum
Yani yumurtlama doneminde o kadar cm. Bi arastir bakalim yumurtlama doneminde normal cm ne kadar. Ayrica ilaclarla kalinlasir ya sikinti yapma herseyin caresi var bi coronaya bulamadik ona bulasma yeter.

Yani yumurtlama doneminde o kadar cm. Bi arastir bakalim yumurtlama doneminde normal cm ne kadar. Ayrica ilaclarla kalinlasir ya sikinti yapma herseyin caresi var bi coronaya bulamadik ona bulasma yeter.

Haklısın fazlasıyla tedirginim zaten o konuda. Evden dışarı adım atmıyorum. Allah hepimizi korusun. İnş bi an önce atlatırız :dua:

Kizlar 2 gündür adet olmadım günüm geçti adet 1 gün önce doktora gittiydim rahim duvarin ince dedi yumurta problemim de var çocuk olmuo ne yapsam kalınlık için doğal yöntemler

Kizlar 2 gündür adet olmadım günüm geçti adet 1 gün önce doktora gittiydim rahim duvarin ince dedi yumurta problemim de var çocuk olmuo ne yapsam kalınlık için doğal yöntemler

İlaç vermedi mi doktor size. Sadece doğal yöntemlerle olabileceğini sanmıyorum. Kaç mm dedi kalınlığa

İlaç vermedi mi doktor size. Sadece doğal yöntemlerle olabileceğini sanmıyorum. Kaç mm dedi kalınlığa
Ben başka bı nedenden dolayı gittim kontrol amaçlı baktırdım rahim nasıl diye oda ince dedi duvar bsy vermedi adetim gecikti 3 gündür

Merhaba
4+5 gunluk hamileyim tup bebek tedavisi ile . Iki gundur kanamam oldu agrisiz . Yurtdisinda yasiyorum doktora geldim hersey normal oldugunu yerlesme kanamasi olabilecegini soyledi . Henuz Kese icin erken dedi . Endumetrium rahim duvari klinligim 3 mm cikti hamile kaldigimda 8 mm idi . Rahim duvari Neden incelir , kanamadan kaynakli gebelik baslngicinda incelip kalinlasabilirmi . Ince olmasi dusuk sebebimidir boyle bir durum yasayan varmi hamile deilken bile hic boyle incelmemisti 🥺

Back
X