- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
İnternetten aldım doğal diyo gerçekten güzel bSladim icmeyeAhududu yaprağını bulamiyorum sen bulabildinmi aktarlarda yok internette var ama güvenmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten aldım doğal diyo gerçekten güzel bSladim icmeyeAhududu yaprağını bulamiyorum sen bulabildinmi aktarlarda yok internette var ama güvenmiyorum
Hangi sitede markası ne banada soylermisin icelim bakalim insallah iyi sonuc alirizİnternetten aldım doğal diyo gerçekten güzel bSladim icmeye
Bir sene bu rahim inceliği yüzünden defalarca transverim iptal oldu.cizik attılar,estrofem,bantlar,nar suları, tebokan, bunun için özel bitki çayları,prp, hiç biri işe yaramadı. Sonunda doktor kalınlaştırmaktan vazgeçti.transver yaptı tuttu fakat 4.5 aylıkken kaybettim.sonra yine rahim için uğraştık aynı şeyler yine kalınlaşmayinca 6.5 mm tramsver yapildi tuttu mucize gibiydi çok üzülüyordum rahim ince olmasına çaresi yok ama tutması için tek kalınlık değil.simdi doğum yaptım 4.5 aylık Allah sizede nasip etsin. Yaşadığınız hayal kırıklığıni umutsuzluğa düşmeyi çok iyi bilirim.Rahime cizik attirdim donmus embiriyolarım fakat 6mm geçemiyorum ne yapmam lazim artik bilmiyorum bu durumu yaşayıp rahim kalinlasan oldumu aranızda
Benim 7 8mm oluyor ama 3 cizgi olmuyor malesefBir sene bu rahim inceliği yüzünden defalarca transverim iptal oldu.cizik attılar,estrofem,bantlar,nar suları, tebokan, bunun için özel bitki çayları,prp, hiç biri işe yaramadı. Sonunda doktor kalınlaştırmaktan vazgeçti.transver yaptı tuttu fakat 4.5 aylıkken kaybettim.sonra yine rahim için uğraştık aynı şeyler yine kalınlaşmayinca 6.5 mm tramsver yapildi tuttu mucize gibiydi çok üzülüyordum rahim ince olmasına çaresi yok ama tutması için tek kalınlık değil.simdi doğum yaptım 4.5 aylık Allah sizede nasip etsin. Yaşadığınız hayal kırıklığıni umutsuzluğa düşmeyi çok iyi bilirim.
Benimde 3 çizgi olmadığı zamanlar olmuştu.doktor 3 çizgiyi yakaladığı zaman transver yaptı.Benim 7 8mm oluyor ama 3 cizgi olmuyor malesef
İşte umutsuzluk içinde beklerken biri gelip yazıyor ve umut oluyor bize L Lady Starlight bak ne güzel yazmış arkadaşBir sene bu rahim inceliği yüzünden defalarca transverim iptal oldu.cizik attılar,estrofem,bantlar,nar suları, tebokan, bunun için özel bitki çayları,prp, hiç biri işe yaramadı. Sonunda doktor kalınlaştırmaktan vazgeçti.transver yaptı tuttu fakat 4.5 aylıkken kaybettim.sonra yine rahim için uğraştık aynı şeyler yine kalınlaşmayinca 6.5 mm tramsver yapildi tuttu mucize gibiydi çok üzülüyordum rahim ince olmasına çaresi yok ama tutması için tek kalınlık değil.simdi doğum yaptım 4.5 aylık Allah sizede nasip etsin. Yaşadığınız hayal kırıklığıni umutsuzluğa düşmeyi çok iyi bilirim.
gözün aydın canım benimde kendilğinden oldu tüp bebekle 3 düşük yaptım dr rahim duvarın çok ince dedi düşecek diye aklım gidiyorBir sene bu rahim inceliği yüzünden defalarca transverim iptal oldu.cizik attılar,estrofem,bantlar,nar suları, tebokan, bunun için özel bitki çayları,prp, hiç biri işe yaramadı. Sonunda doktor kalınlaştırmaktan vazgeçti.transver yaptı tuttu fakat 4.5 aylıkken kaybettim.sonra yine rahim için uğraştık aynı şeyler yine kalınlaşmayinca 6.5 mm tramsver yapildi tuttu mucize gibiydi çok üzülüyordum rahim ince olmasına çaresi yok ama tutması için tek kalınlık değil.simdi doğum yaptım 4.5 aylık Allah sizede nasip etsin. Yaşadığınız hayal kırıklığıni umutsuzluğa düşmeyi çok iyi bilirim.
NBenimde 3 çizgi olmadığı zamanlar olmuştu.doktor 3 çizgiyi yakaladığı zaman transver yaptı.
Ben ağustos ayından beri git gel yapıyom bir ay iyiydi o ayda covid oldumAy ay 3 çizgi durumuda degisiyor sizin kaç aydır böyle.
İyi olan ay kaç mm diAgustos ayi
N
Ben ağustos ayından beri git gel yapıyom bir ay iyiydi o ayda covid oldum![]()
9mm idiİyi olan ay kaç mm di
Bende hamile kalınca rahim duvarım ince kesin düşük yaparım diye çok korktum. Yine okuduklarimdan etkilenmiştim.bisey olmadı çok şukur. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.gözün aydın canım benimde kendilğinden oldu tüp bebekle 3 düşük yaptım dr rahim duvarın çok ince dedi düşecek diye aklım gidiyor![]()
Çok sevindim canın artık Allah ne isterse o oluyor diye oluruna bıraktım, inşallah canım biraz rahat davranıyorum çünkü Dr normal yolla olmaz demiştiBende hamile kalınca rahim duvarım ince kesin düşük yaparım diye çok korktum. Yine okuduklarimdan etkilenmiştim.bisey olmadı çok şukur. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Yaa mesajı geç gördüm kusura bakma ahududu yaprağı çayı yazınca cikiyoHangi sitede markası ne banada soylermisin icelim bakalim insallah iyi sonuc aliriz
Transfer olabildinizmi benim hala 8mm iptal oluyor sürekliAdana Acıbademde
Peki 8 mm ama 3 cigzi varmiTransfer olabildinizmi benim hala 8mm iptal oluyor sürekli
Tabiki hayir ondan iptal oluyorPeki 8 mm ama 3 cigzi varmi
Peki sen buldunmu ahududu yaprak çayındanTabiki hayir ondan iptal oluyor
Buldum eminönünden bir ise yaramadi sen de yaradımıPeki sen buldunmu ahududu yaprak çayından
Sen ne kadar kullandınBuldum eminönünden bir ise yaramadi sen de yaradımı