Gebeliğe Hazırlık Rahim duvarı kalınlaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Herkese merhaba arkadaşlar bugün reglmin 2.günü doktora gittim klomene başlamak için ve rahim duvarın kalın önce onu inceltmek lazım dedi bu şekilde oluşta hamile kalan arkadaşlar varmı yada basıl bi tedavi uygulanıyor başına gelen bi anlatsın gözünüzü seveyim 😭

Kalınlık kaç mm?28 günde bir adet döngüsü veya yumurtlama zamani rahim duvarı kalinlasiyor. Ben adetliyken gittiğimde rahim duvarim 7 mm idi,sonra gebelik oluştu şuan rahim duvarim kalinlasiyor. Gebelik için hatta rahim duvarı kalınlığı istenir (6-8mm arası)
Kötüye isaret olduğunu düşünmüyorum 🙄

Kalınlık kaç mm?28 günde bir adet döngüsü veya yumurtlama zamani rahim duvarı kalinlasiyor. Ben adetliyken gittiğimde rahim duvarim 7 mm idi,sonra gebelik oluştu şuan rahim duvarim kalinlasiyor. Gebelik için hatta rahim duvarı kalınlığı istenir (6-8mm arası)
Mm söylemedi bu kalınlıkta klomen başlatılmaz dedi birdahaki ay başlarız önce inceltelim dedi salı günü gidicem tekrar bakalım korktum 😖

Adetin 2.günü kalın olmaması gerek sanırsam ☹️

Back
X