Herkese merhaba arkadaşlar bugün reglmin 2.günü doktora gittim klomene başlamak için ve rahim duvarın kalın önce onu inceltmek lazım dedi bu şekilde oluşta hamile kalan arkadaşlar varmı yada basıl bi tedavi uygulanıyor başına gelen bi anlatsın gözünüzü seveyim
Kalınlık kaç mm?28 günde bir adet döngüsü veya yumurtlama zamani rahim duvarı kalinlasiyor. Ben adetliyken gittiğimde rahim duvarim 7 mm idi,sonra gebelik oluştu şuan rahim duvarim kalinlasiyor. Gebelik için hatta rahim duvarı kalınlığı istenir (6-8mm arası)
Kötüye isaret olduğunu düşünmüyorum
Kalınlık kaç mm?28 günde bir adet döngüsü veya yumurtlama zamani rahim duvarı kalinlasiyor. Ben adetliyken gittiğimde rahim duvarim 7 mm idi,sonra gebelik oluştu şuan rahim duvarim kalinlasiyor. Gebelik için hatta rahim duvarı kalınlığı istenir (6-8mm arası)