Rahim duvarı kalınlığı ve gebelik

Asbike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
18
8
86
37
Sevgili arkadaşlar iki yıllık evliyim rahim duvarı kalınlığı teşhisi konuştu Bi kez kürtaj bir kez histeres kombi yapıldı ilaçlı tedavi sonrasında bir kez tüp bebek denemesi yaptık sonuç negatif. Şuan ikinci tüp bebek transferi yapıldı bugun ikinci ğünüm bu tarz Bi durumla karşıla var mı aranızda

Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin ne kadar rahim duvarınızın ölçüsü

Sevgili arkadaşlar iki yıllık evliyim rahim duvarı kalınlığı teşhisi konuştu Bi kez kürtaj bir kez histeres kombi yapıldı ilaçlı tedavi sonrasında bir kez tüp bebek denemesi yaptık sonuç negatif. Şuan ikinci tüp bebek transferi yapıldı bugun ikinci ğünüm bu tarz Bi durumla karşıla var mı aranızda
Hayirli olsun canim insallah guzel aonuclar alirsin. Benimde bir tup bebek dusugum var ardindan rahim duvari kalinliginin sinira yaklastigini soyledi doktorum (oncesindede kalinlasma artarsa operasyon yapariz demisti) bu yuzunden histereskopi oldum doktor 4 cm perde kestim dedi. 1 ay snra ilk defa dogal gebelik yasadim onunda kalbi durdu malesef simdi genetik testlerimi vs yaptirdim sonuclarini bekliyorum. Doktorum bu arada korunma bi kez dogal gebelik oldu denemeye devam dedi bende hem sonuc bekliyorum hem deniyorum 😂 umarim sonuclarda temiz gelir tup bebege gerek kalmadan tekrar hamile kalabilirim

Back
X