Teşekkür ederimrahim duvarının kalınlaşması sağlıklı yumurtlama olmus demek. bunun sonucunda da yumurta ya döllenir, hamile kalırsınız ya da regl olursunuz. yani evet sağlıklı yumurtlama adına iyi bir sey. ama gebelik hakkında da kesin bir bilgi vermez. sadece rahim gebelik için uygun denilebilir. ama asıl ana konu bu yumurtanın döllenmesi
Erken yumurtlamis olabilirsiniz erken progesteron artmis ve rahim duvari kalinlasmis olabilirMerhaba arkadaşlar, bu konu hakkında tecrübeli olanların fikrine ihtiyacım var birazda sohbet etmiş oluruz, ben adetin 14. Günü doktora gittim yumurta takibi için, ilk kez rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış 10 mm üzerinde dedi, diğer aylarda söylememişti böyle bir şey birazda umutlu konuştu, iyi bir şey olduğunu biliyordum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyordum biraz araştırdım ya adet yakın yada hamilelik var diye yazmış birçok kişi. Fakat şuan ikiside değil çünkü adetten yeni çıktım hamile olduğumu düşünmüyorum diğer adete de 15 gün vardı. Biraz kafam karıştı ama sanırım olabilen normal bir durummuş yani döllenme olursa bebeğin tutunma ihtimali yüksek bu ay sanırım
16mm idi gittiğimde iki gün sonra gel dedi gittim 18 oldu ve iğne verdi bakalım inşallah tutunurErken yumurtlamis olabilirsiniz erken progesteron artmis ve rahim duvari kalinlasmis olabilirinşallah gonlunuzce olsun
Adetine kac gun var ? Benim adete 6 gun kala 12 mm dedi persembe gunu.16mm idi gittiğimde iki gün sonra gel dedi gittim 18 oldu ve iğne verdi bakalım inşallah tutunur
Adete 15 gün kala 10 mm üzerinde dedi benimdeAdetine kac gun var ? Benim adete 6 gun kala 12 mm dedi persembe gunu.
Peki 18 mm dediginde?Adete 15 gün kala 10 mm üzerinde dedi benimde
Yumurta büyüklüğü o, çatlatma iğnesi oldumPeki 18 mm dediginde?
Ha tamam anladimYumurta büyüklüğü o, çatlatma iğnesi oldum
Test falan yaptın mı sen ne dedi doktor bu ay yüksek ihtimal gibi bir şey dedi mi regl mi bekleyeceksinHa tamam anladim
, ikisinden biri olabilir dedi. hamilelik veya adet. Bide ben adet gunu adet olacagima pik gordum yàni gec yumirtlama o yuzden adetim gelmedi baya da gecti. Yumirtlamadan 14 gun sonra adet gorcem pik 3 haziran iyiki de once sonra degerlendirdik, test yaptim bugun birsy cikmadiTest falan yaptın mı sen ne dedi doktor bu ay yüksek ihtimal gibi bir şey dedi mi regl mi bekleyeceksin
İyi kaçırmamışsın yumurtlamayı bakalım, bende ilkten anlamadım herkes ya hamilelik ya regl yaklaşması diyordu benim tarih itibariyle ikiside imkansızdı oradan bi kafam karıştı ama normal sanırım hamilelik olması şart değil hazırlanıyor olması anlamına geliyor anladığım kadarıyla, ikisinden biri olabilir dedi. hamilelik veya adet. Bide ben adet gunu adet olacagima pik gordum yàni gec yumirtlama o yuzden adetim gelmedi baya da gecti. Yumirtlamadan 14 gun sonra adet gorcem pik 3 haziran iyiki de once sonra degerlendirdik, test yaptim bugun birsy cikmadi
Evt bnde oyle anladimİyi kaçırmamışsın yumurtlamayı bakalım, bende ilkten anlamadım herkes ya hamilelik ya regl yaklaşması diyordu benim tarih itibariyle ikiside imkansızdı oradan bi kafam karıştı ama normal sanırım hamilelik olması şart değil hazırlanıyor olması anlamına geliyor anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?