Rahim duvarın kalınlaşmış

Daisy0000

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
154
168
18
28
Merhaba 1 ve 3 ekimde korunmasız ilişkim oldu 10 ekimde jinekolojiden randevu alarak alttan muayene oldum,doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi ,ama total hcg(Serum-plazma) değeri 0.2 çıkmış. Bu durumda gebelik sonucu için daha çok mu erken yoksa kesin hamilelik yok mu …Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Bence 2.3 gün daha bekleyin ona göre kan tekrar verin. Yumurtlamadan 13 gün sonra 74.52 çıktı değerim. Doktora gittim rahminde kalınlaşma var bu iyi bir şey dedi. 10 Gün sonra tekrardan cagirdı.

Bence 2.3 gün daha bekleyin ona göre kan tekrar verin. Yumurtlamadan 13 gün sonra 74.52 çıktı değerim. Doktora gittim rahminde kalınlaşma var bu iyi bir şey dedi. 10 Gün sonra tekrardan cagirdı.
Adetime 10 gün var gecikme olursa tekrar önce kaset test yapayım diyorum..İş yerimde izin sıkıntı oluyor,devamlı izin de alamıyorum:(

Merhaba 1 ve 3 ekimde korunmasız ilişkim oldu 10 ekimde jinekolojiden randevu alarak alttan muayene oldum,doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi ,ama total hcg(Serum-plazma) değeri 0.2 çıkmış. Bu durumda gebelik sonucu için daha çok mu erken yoksa kesin hamilelik yok mu …Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim
Benim de 2 ay önce doktora gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış demişti gebe olabilirsin demişti canım kan testi yaptık maalesef negatif çıktı doktor adete yakın bir tarihte de rahimde kalınlaşma olabileceğini söyledi. Adet günün geçtikten sonra test yap istersen kendini şuan yıpratma düşünüp

Rahim ya adet olacaksın diye kalınlaşır ve parça parça atılır adet kanıyla,
Ya da bebek tutunmuş gebelik kesesi oluşuyordur o yüzden kalınlaşır.

Bir kaç gün bekle netleşir inşallah.

Benim ilk gebeliğimde de rahimde kalınlaşma var denmişti ve o an dank etti de öyle yaptım testi

Rahim ya adet olacaksın diye kalınlaşır ve parça parça atılır adet kanıyla,
Ya da bebek tutunmuş gebelik kesesi oluşuyordur o yüzden kalınlaşır.

Bir kaç gün bekle netleşir inşallah.

Benim ilk gebeliğimde de rahimde kalınlaşma var denmişti ve o an dank etti de öyle yaptım testi
Reglim 4gün gecikince test yaptım.Bugünde kan testi verdim yarın sonucum çıkacak🥰

Eklentiler

• F1EC02B9-12A5-4238-92F2-B90B57613FA3.webp
    F1EC02B9-12A5-4238-92F2-B90B57613FA3.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 35
Back
X