Rahim egriligi

Arzularrrrrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
715
298
103
35
Merhaba kizlar.Lutfen yardim edin.Ben 13 yildir evliyim ve 13 yilda,3 gebelik oldu.Sebebsiz infertilite...Gecen rahim filmi cekdirdigim zaman kendim gordum ki rahim egri yerlesmis.Rahim egriliyi gebeliye engelmi sizce?Yani bunca yilda 3 kere gebe kalmamim sebebi ola bilirmi?Ekledim resimleri.Rahmi bu sekilde olupta cabuk gebe kalanlar varmi?Varsa yardim lutfen ne olursunuz

Resimleri eklememissiniz

Sag taraftaki tüp acikmi ? Raporda ne yaziyor sanki tupün onunu kapatan miyom polip tarzi bisey var tamemen bilincsiz konusuyorum korkutmak degil amacim lutfen endise etmeyin durduk yere
Evet canim cok bilincli konustunuz ne guzel maasallah. vardi evet miom histereskopiyle goturdu doktor gecen ay.bu rahim filmi ondan bir kac gun once cekilmisti

13 yil bekleyip asilama veya tüp bebek denemedinizmi ? Bence ameliyattan sonra ne surede hsg tekrar yapilir bilmiyorum ama tekrar bi hsg sart tüp polibe baglimi kapali gozuktu yoksa kapalimi cidden oda o hsgde anlasilir . Demekki arastira arastira baya bisey ogrenmisim
Evet canim cok bilincli konustunuz ne guzel maasallah. vardi evet miom histereskopiyle goturdu doktor gecen ay.bu rahim filmi ondan bir kac gun once cekilmisti
13 yil bekleyip asilama veya tüp bebek denemedinizmi ? Bence ameliyattan sonra ne surede hsg tekrar yapilir bilmiyorum ama tekrar bi hsg sart tüp polibe baglimi kapali gozuktu yoksa kapalimi cidden oda o hsgde anlasilir . Demekki arastira arastira baya bisey ogrenmisim

Ben surda 2 sene ugrasip yıldım tüpe basliyorum yasinizda cok ilerlemeden bebek isteginiz varsa ertelemeyin derim benimde sebepsiz infertilite pco var ama ugrasmaktan sıkıldım artık umarım hayirlisı olur isteyen herkes için

Tabii ki 2 defa tup bebek yaptirdik.1i neqativ,ikinci kimyasal oldu.HSG de tupler acikti aslinda.Miom var ama ten ortadaki olan miom,tupun yaninda gorunen bos hava kabarcigi dedi doktor

Tabii ki 2 defa tup bebek yaptirdik.1i neqativ,ikinci kimyasal oldu.HSG de tupler acikti aslinda.Miom var ama ten ortadaki olan miom,tupun yaninda gorunen bos hava kabarcigi dedi doktor
Miyom rahim icinde degilmiydi ? Distan olan miyomlar rahimde kayma yapiyormus oyle okumustum biyerde o gebeligi ne olcude etkiler bilmiyorum ama oncesinde yapildiysa tüp bebek belki ondan tutmamistir ins sonrasindaki denemeleriniz tutar benimde rahim filmimde bir tupumun önünde hava kabarcigi var ama en son gorüntüde kaybolmus mesela sizinde son gorüntüde kaybolduysa hava kabarcigidir hsg de tek bi anın görüntüsüne bakarak karar verilemez zaten

Zaten tup bebekden sonra yarandi miyom.Etkileyecek kadar buyuk degildi.1 mm

Yaptirdik 2 defa.oda baya masrafli.alinmayinca onu da yaptirasim gelmiyir.insaAllah tutunir sizde

Zaten tup bebekden sonra yarandi miyom.Etkileyecek kadar buyuk degildi.1 mm
Cok minikmis dediginiz gbi ben devlette yaptiriyorum tup bebegi asginda cok bi masrafi yok ozel kadar yipratmiyor raporlu olunca ilaclarim 2500 tuttu sadece ben ozelde asilama yaptirdigimda bile bu tutari epey gecmisti

Cok minikmis dediginiz gbi ben devlette yaptiriyorum tup bebegi asginda cok bi masrafi yok ozel kadar yipratmiyor raporlu olunca ilaclarim 2500 tuttu sadece ben ozelde asilama yaptirdigimda bile bu tutari epey gecmisti
Pardon 1 sm yazacaktim.Ben Azerbaycanda yasiyorum.Burda bayaa bi masrafli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…