Her doktor farkli bir yorum yapiyor gercekten ben 2 sene boyunca Zeynep Kamil de tedavi gordum 3 asilama ve 1 tup bebek tedavisi gordum orda 2. Transferimde tutmustu ama gelismedi 6. Hafta dusuk oldu, bu sefer özel bir klinige gidiyorum Öznur Dündar dr. Bu doktorla guzel basladik ama ilk yumurta toplama islemim de 5 yumurta toplandi sadece 1 tanesi 5. Gune gitti dondurdik. Sonra 2. Kez toplayalim dedi her ay farkli olabiliyor dedi. 2. Yumurta toplama isleminde 9 yumurta cikti ve 6 tanesi 5. Gune ulasti hepsini dondurduk. Rahim inceligi problemi oldugu icin taze transfer yapmadik. Sonra ilk denemem de rahim estrofemle kalinlasmisti 7mm civariydi 3 cizgi yi gordugu icin koyalim dedi.pozitifi gorduk beta da, bu sefer de kese kontrolune gittigimde kese gorunmedi betaya baktik geri dusmustu malesef

2 dusukte de kurtaj olmadim kendiliginden dustu benim. Benim dusuklerim embriyodan kaynakli mi oluyor yoksa rahim inceliginden mi bilemiyorum hala net birsey soyleyemiyor dr. Tekrar 2. Transfere hazirlanirken estrofeme 4 gun 1x1x1, 4 gun 2x2, 4 gun 3x3 seklinde kulalndim kontrole gittigimde rahim hic kalinlasmamisti 2.5 mm gibi birseydi iptal ettik. Dun tarlusalim bitti bugun lekelenmem basladi tekrar estrofemle baslicaz bu ay hayirlisi bakalim. Benim dr aslinda cok guzel yonlendiriyor bu dongulerin her ay degistigini ve bi sonraki ay ayni sekilde olmayacagini soyluyor. Histereskopi ya da prp onermiyorum dedi cunku rahim filmim guzel cikmisti ve dusuklerde kurtaj olmadim oyle bir sorun olamayacagini dusunuyorm dedi nar suyu icebilirsin dedi, gelecek ay bir daha bakalim diye beni ikna etti. Dr um cok guzel herseyi anlatiyor ben ikna oluyorum onunla konustugumda. Bana genetikli yapmama sebebi yumurta sayim cok fazla degil genetik yapilirken yumurta kayiplari cok oluyor 10 dan fazla embriyom gelisse genetik deneyebiliriz ama ben ziyan etmek istemiyorum dedi. Yasim 40 bu arada kalan yumurtalarim gebelik vermezse mecburen genetikli deneyeegim bende hayirlisi bakalim. Hepimizin gonlunden gecen olsun kizlar