Hepinize güzel haberlerim var

Hala şoktayım. Bugün uzatmalı kontrolüm vardı. Pazartesi (estrofemli 11.gün) 5.5 - 6.00mm çıkmıştı yine diğer aylarda olduğu gibi. Doktor 2 gün daha uzatıp bakalım dedi. (İçimden boşu boşuna yoruyor beni dedim, olsun olsun 6-6.5 olsun dedim 2 günde neyse..) Bugün kontrolde (13. gün) nasılsınız dedi? Dedim yine iptal olacağı için umudum yok, hatta ben 1 ay dinlenmek istiyorum artık dedim. Nasıl isterseniz dedi ve o sırada ölçüm yaptı. Transfere gidiyoruz diye. Ağlamaya başladım ve defalarca emin misiniz diye sordum salak gibi :) Gerçekten 7.5 mm oldu mu nasıl olur diye. Evet 7 mm görelim transfer yapacağız diyen doktorum 7.5mm olduğunu gösterdi bana. Hatta eşime bile göstereyim diye ultrason fotoğrafını verdi bana. Dünyanın takviyesini kullandım, ameliyatları prpleri reddettim biliyorsunuz ve emeğimin karşılığını aldığım için yaşadığım mutluluğu anlatamam size. Transferin iyi geçmesi ve bebişin tutunması için de dualarınıza ihtiyacım var. En umutsuz vakalardan biri bendim içinizde. Size umut olayım diye yazıyorum. Lütfen sizde güzel haberlerinizle benimle paylaşmayı unutmayın. Hepimiz bir birimize böyle moral olarak ve destek vererek başaracağız inanıyorum.