Rahim filimden sonra tüp yollari sivi tikaligi

Albina tatar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
2
1
1
23
Herkese merhaba . Bugün rahim filim çekildi ve sonucu iki tüp sivi dolu dediler Tuplari bagala demişler ve tüp bebek yap dediler . Daha 23 yaşindayim böyle birseyi yapsam ne olacak . Yanliş yazdiysam kusura bakmayin yabanciyim

Herkese merhaba . Bugün rahim filim çekildi ve sonucu iki tüp sivi dolu dediler Tuplari bagala demişler ve tüp bebek yap dediler . Daha 23 yaşindayim böyle birseyi yapsam ne olacak . Yanliş yazdiysam kusura bakmayin yabanciyim
Merhaba ben özel bir hastanede hsg çektirdim tuplerimde sıvı çıktı doktorum laporoskopi olmamı tuplerimi baglatmami istedi.Yasim 41 altı yedi ay sonra tekrar hsg çektirip transfere öyle hazirlayacaklarini söylediler.Ozel bir hastane olmasına rağmen oraya güvenmeyip hocanın söylediği yere anestezisiz çektirdim ilk defa ne acı ne başka birşey hissettim ve tüplerim iyi çıktı tekrar cektir farklı bir yerde mesela bunu benden hoca istemedi ama ben karar verip yaptırdım.Bazen dönemsel olabiliyormus umarım düzelir ve gerek kalmaz

Merak etme, yaşın çok genç ve bu durumun üzerine doğru adımlarla gitmek önemli. “İki tüp sıvı dolu” demek, tüplerin tıkalı ya da sorunlu olabileceğini gösteriyor ama bu kesinlikle her zaman tüplerin bağlanması gerektiği anlamına gelmez.
Doktorun önerisi tüp bebek olabilir ama öncelikle ikinci bir görüş almanı, farklı tetkikler veya tedavi seçeneklerini konuşmanı öneririm. 23 yaşında çok seçenek var; panik yapma, acele karar verme.
Yabancı olman önemli değil, sormak istediğin başka şey olursa buradayız! Sağlık sürecinde yanında destek olalım. ❤️

Back
X