Rahim filimim

Papatya3425

Rabia25
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
65
7
1
Istanbul
Merhaba hanımlar ben dün özel bir hastanede rahim filmi çekildim raporumda sol tüpümün tikali olduğu sağ tüpümün açık olduğu yazıyor ama sonradan filmimi aldigimda ise filme her iki tipte açık görünüyor yani kafam çok karışık doğru olan hangisi başına böyle bisey gelen varmı başka bir uzman doktora sordum filme göre tuplerin 2 si açık dedi raporumda neden birinin tıkalı olduğunu yazdığımda ise incelemeyi erken sonlandirmışlardır
1000048800.webp

1.Tıkalı tüpü işlem sırasında açmış olabilirler
2. Rahmin T Şeklinde , raporda bişey yazmıyormu ?

Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni?
Yani rahim T şeklinde , doğuştan veya kürtaj sonrası şekil bozukluğu oluşmuş olabilir normalde Rahim ücgen şeklindedir , ve bu tür şeyler zaten ilaçlı rahim filminde görülür sende de öyle olmuş. Rahim filmi sonucu bunu sana söylüyorum. Eğer gebeliğe engel olcak kadarsa doktor bunu ufak bir ameliyatla düzeltebilir şekil bozukluğunu bu şekilde yumurta döllenmekte zorlanabiir yada yolunu bulamaya bilir. Kesin demiyorum ama olabilir mesela benim de rahim kalp şeklinde olabiliyor böyle bazen doktorlar halk dilinde rahimde şekil bozukluğu olarak adlandırıyor. Detaylı muayene olmanı ve filmlerini alıp bir doktora danışmanı öneririm en doğru tedaviyi yada yapılması gerekeni söyleyecektir.

1.Tıkalı tüpü işlem sırasında açmış olabilirler
2. Rahmin T Şeklinde , raporda bişey yazmıyormu ?
Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni
Yani rahim T şeklinde , doğuştan veya kürtaj sonrası şekil bozukluğu oluşmuş olabilir normalde Rahim ücgen şeklindedir , ve bu tür şeyler zaten ilaçlı rahim filminde görülür sende de öyle olmuş. Rahim filmi sonucu bunu sana söylüyorum. Eğer gebeliğe engel olcak kadarsa doktor bunu ufak bir ameliyatla düzeltebilir şekil bozukluğunu bu şekilde yumurta döllenmekte zorlanabiir yada yolunu bulamaya bilir. Kesin demiyorum ama olabilir mesela benim de rahim kalp şeklinde olabiliyor böyle bazen doktorlar halk dilinde rahimde şekil bozukluğu olarak adlandırıyor. Detaylı muayene olmanı ve filmlerini alıp bir doktora danışmanı öneririm en doğru tedaviyi yada yapılması gerekeni söyleyecektir.
Yok hiç gebelik geçirmedim ama okadar test yaptirdik eşim içinde benim içinde hiç gebe kalamazsin denmedi iyi bir doktor buldum bu içinde gidecegim inşallah umarim tek sıkıntımız rahim şekil bozuklugu olur ki tedavisi var bunun çok tesettür ederim beni aydinlattiginiz icin

birde filmden sonra 2 sonra sonra iliski olur dedi doktor benimde hala filmden sonra kahve akintim olmaya devam ediyor bugün 3 cü günüm yumurtlama donemindeyim değerlendirmek istiyoruz eşimle sizce iliski olsa bir sıkıntı olur mu acaba ?

birde filmden sonra 2 sonra sonra iliski olur dedi doktor benimde hala filmden sonra kahve akintim olmaya devam ediyor bugün 3 cü günüm yumurtlama donemindeyim değerlendirmek istiyoruz eşimle sizce iliski olsa bir sıkıntı olur mu acaba ?
Canım enfeksiyon kaynaklı ilişki olmasa iyi olur bir de diğer ay denesen daha iyi sanki çünkü hsg sonrası kimyasala dönebiliyor rahmin belirgin şekilde dar bu şekilde hamile kalırsan düşük riski çok yüksek histeroskopi ile düzeltilir benimde perde vardı alındı korkulacak bir şey yok doktorun iyiyse kolay geçer.

Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni

Yok hiç gebelik geçirmedim ama okadar test yaptirdik eşim içinde benim içinde hiç gebe kalamazsin denmedi iyi bir doktor buldum bu içinde gidecegim inşallah umarim tek sıkıntımız rahim şekil bozuklugu olur ki tedavisi var bunun çok tesettür ederim beni aydinlattiginiz icin
Rica ederim herşeyin çaresi bulunur elbet ,ben gördüğümü yazdım en iyisini doktor bilir tabi ki🙏🏼 tahlillerin iyi demek ki ondan doktorun hiç öyle olumsuz konuşmamış , rahim filmini göster sor mutlaka T şeklindemi diye açıklamasını yapar diye düşünüyorum.doktorundan da memnunsan iyi bir yol çizer sana her kadında bişey çıkar oldu çağımızın sıkıntıları rahatsızlıkları artık güzel gelişmelerini bekliyorum inşallah🌸

Benimde t rahimdi üstte perde vardı doktorum ameliyat olmasan da olur düşük olursa gel dedi ben riske girmedim histeroskopi oldum düzeldi, siz sonuçları en yakın zamanda doktora gösterin benimde film sonrası lekelenmem uzun sürmüştü

Back
X