- Konu Sahibi Papatya3425
Merhaba hanımlar ben dün özel bir hastanede rahim filmi çekildim raporumda sol tüpümün tikali olduğu sağ tüpümün açık olduğu yazıyor ama sonradan filmimi aldigimda ise filme her iki tipte açık görünüyor yani kafam çok karışık doğru olan hangisi başına böyle bisey gelen varmı başka bir uzman doktora sordum filme göre tuplerin 2 si açık dedi raporumda neden birinin tıkalı olduğunu yazdığımda ise incelemeyi erken sonlandirmışlardır 

tahlillerin iyi demek ki ondan doktorun hiç öyle olumsuz konuşmamış , rahim filmini göster sor mutlaka T şeklindemi diye açıklamasını yapar diye düşünüyorum.doktorundan da memnunsan iyi bir yol çizer sana  her kadında bişey çıkar oldu çağımızın sıkıntıları rahatsızlıkları artık  güzel gelişmelerini bekliyorum inşallah
 tahlillerin iyi demek ki ondan doktorun hiç öyle olumsuz konuşmamış , rahim filmini göster sor mutlaka T şeklindemi diye açıklamasını yapar diye düşünüyorum.doktorundan da memnunsan iyi bir yol çizer sana  her kadında bişey çıkar oldu çağımızın sıkıntıları rahatsızlıkları artık  güzel gelişmelerini bekliyorum inşallah