- Konu Sahibi Papatya3425
-
Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni?1.Tıkalı tüpü işlem sırasında açmış olabilirler
2. Rahmin T Şeklinde , raporda bişey yazmıyormu ?
Yani rahim T şeklinde , doğuştan veya kürtaj sonrası şekil bozukluğu oluşmuş olabilir normalde Rahim ücgen şeklindedir , ve bu tür şeyler zaten ilaçlı rahim filminde görülür sende de öyle olmuş. Rahim filmi sonucu bunu sana söylüyorum. Eğer gebeliğe engel olcak kadarsa doktor bunu ufak bir ameliyatla düzeltebilir şekil bozukluğunu bu şekilde yumurta döllenmekte zorlanabiir yada yolunu bulamaya bilir. Kesin demiyorum ama olabilir mesela benim de rahim kalp şeklinde olabiliyor böyle bazen doktorlar halk dilinde rahimde şekil bozukluğu olarak adlandırıyor. Detaylı muayene olmanı ve filmlerini alıp bir doktora danışmanı öneririm en doğru tedaviyi yada yapılması gerekeni söyleyecektir.Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni?
Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni1.Tıkalı tüpü işlem sırasında açmış olabilirler
2. Rahmin T Şeklinde , raporda bişey yazmıyormu ?
Yok hiç gebelik geçirmedim ama okadar test yaptirdik eşim içinde benim içinde hiç gebe kalamazsin denmedi iyi bir doktor buldum bu içinde gidecegim inşallah umarim tek sıkıntımız rahim şekil bozuklugu olur ki tedavisi var bunun çok tesettür ederim beni aydinlattiginiz icinYani rahim T şeklinde , doğuştan veya kürtaj sonrası şekil bozukluğu oluşmuş olabilir normalde Rahim ücgen şeklindedir , ve bu tür şeyler zaten ilaçlı rahim filminde görülür sende de öyle olmuş. Rahim filmi sonucu bunu sana söylüyorum. Eğer gebeliğe engel olcak kadarsa doktor bunu ufak bir ameliyatla düzeltebilir şekil bozukluğunu bu şekilde yumurta döllenmekte zorlanabiir yada yolunu bulamaya bilir. Kesin demiyorum ama olabilir mesela benim de rahim kalp şeklinde olabiliyor böyle bazen doktorlar halk dilinde rahimde şekil bozukluğu olarak adlandırıyor. Detaylı muayene olmanı ve filmlerini alıp bir doktora danışmanı öneririm en doğru tedaviyi yada yapılması gerekeni söyleyecektir.
birde filmden sonra 2 sonra sonra iliski olur dedi doktor benimde hala filmden sonra kahve akintim olmaya devam ediyor bugün 3 cü günüm yumurtlama donemindeyim değerlendirmek istiyoruz eşimle sizce iliski olsa bir sıkıntı olur mu acaba ?Yani rahim T şeklinde , doğuştan veya kürtaj sonrası şekil bozukluğu oluşmuş olabilir normalde Rahim ücgen şeklindedir , ve bu tür şeyler zaten ilaçlı rahim filminde görülür sende de öyle olmuş. Rahim filmi sonucu bunu sana söylüyorum. Eğer gebeliğe engel olcak kadarsa doktor bunu ufak bir ameliyatla düzeltebilir şekil bozukluğunu bu şekilde yumurta döllenmekte zorlanabiir yada yolunu bulamaya bilir. Kesin demiyorum ama olabilir mesela benim de rahim kalp şeklinde olabiliyor böyle bazen doktorlar halk dilinde rahimde şekil bozukluğu olarak adlandırıyor. Detaylı muayene olmanı ve filmlerini alıp bir doktora danışmanı öneririm en doğru tedaviyi yada yapılması gerekeni söyleyecektir.
Canım enfeksiyon kaynaklı ilişki olmasa iyi olur bir de diğer ay denesen daha iyi sanki çünkü hsg sonrası kimyasala dönebiliyor rahmin belirgin şekilde dar bu şekilde hamile kalırsan düşük riski çok yüksek histeroskopi ile düzeltilir benimde perde vardı alındı korkulacak bir şey yok doktorun iyiyse kolay geçer.birde filmden sonra 2 sonra sonra iliski olur dedi doktor benimde hala filmden sonra kahve akintim olmaya devam ediyor bugün 3 cü günüm yumurtlama donemindeyim değerlendirmek istiyoruz eşimle sizce iliski olsa bir sıkıntı olur mu acaba ?
Rica ederim herşeyin çaresi bulunur elbet ,ben gördüğümü yazdım en iyisini doktor bilir tabi kiYok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni
Yok hiç gebelik geçirmedim ama okadar test yaptirdik eşim içinde benim içinde hiç gebe kalamazsin denmedi iyi bir doktor buldum bu içinde gidecegim inşallah umarim tek sıkıntımız rahim şekil bozuklugu olur ki tedavisi var bunun çok tesettür ederim beni aydinlattiginiz icin
Hangi doktora gittiniz? Şekil için ne dediler size?Yok hayır öyle birsey yazmıyor T şekil olursa ne anlama geliyor yani aydinlatirmisiniz beni
Yok hiç gebelik geçirmedim ama okadar test yaptirdik eşim içinde benim içinde hiç gebe kalamazsin denmedi iyi bir doktor buldum bu içinde gidecegim inşallah umarim tek sıkıntımız rahim şekil bozuklugu olur ki tedavisi var bunun çok tesettür ederim beni aydinlattiginiz icin
Amelyattan sonra mı gebe kaldınız? Amelyat öncesi hiç kimyasal dış gebelik fln gecirmismiydiniz?Canım enfeksiyon kaynaklı ilişki olmasa iyi olur bir de diğer ay denesen daha iyi sanki çünkü hsg sonrası kimyasala dönebiliyor rahmin belirgin şekilde dar bu şekilde hamile kalırsan düşük riski çok yüksek histeroskopi ile düzeltilir benimde perde vardı alındı korkulacak bir şey yok doktorun iyiyse kolay geçer.
Benim de t şekli gibi bakalım bu ay gidince mutlaka göstericemBenimde t rahimdi üstte perde vardı doktorum ameliyat olmasan da olur düşük olursa gel dedi ben riske girmedim histeroskopi oldum düzeldi, siz sonuçları en yakın zamanda doktora gösterin benimde film sonrası lekelenmem uzun sürmüştü
Ağzın bal yesin bebeğim ama ben hiç gebe kalamadım malesef. Araştırmalarım sonucu bilgi verdim sana sadeceAmelyattan sonra mı gebe kaldınız? Amelyat öncesi hiç kimyasal dış gebelik fln gecirmismiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?