rahim filmi adet gecikmesine sebeb olabilir mi

sevilay82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
42
1
86
Ankara
6 aylık evliyim polikistik over hastasıyım doktorum aşılama uygulayacak ama önce film istedi bişiy çıkmadı ama adetin 3. günü doktora gidicektik ama hala adet olmadım filmle alakası olabilirmi acaba?yinede doktora mı gitmeliyim yoksa test mi yapsam bilemiyoruma.s.

6 aylık evliyim polikistik over hastasıyım doktorum aşılama uygulayacak ama önce film istedi bişiy çıkmadı ama adetin 3. günü doktora gidicektik ama hala adet olmadım filmle alakası olabilirmi acaba?yinede doktora mı gitmeliyim yoksa test mi yapsam bilemiyoruma.s.

RAHİM FİLMİNDEN SORA HAMİLE KALAN TANIDIKLARIM VAR ...SENDEE OYLE OLMAYASIN..yerimseniben Bİ TEST YAP ADETİN 3 GUNMU GEÇİKTİ...

Selam hamile olabilirsin bencede,canım daha yeni evlisin,acele etme ve paniğe kapılma sakın,allah hepimize vericek inşallah...

yok hamilelik değil de rahim filmi bir hafta kanamaya yolaçtı herkeste oluyormu bu acaba ondanmı adet olamadım diyordum

bende rahim filmi çektirdim 3 ay önce ben de hiç kanama falan olmamıştı adet düzensizliği de yapma dı ama belli olmaz tabi her bünyede farklılık gösterebilir

günaydın,
bende dün çektirdim rahim filmi,bende de kanama olmadı yalnızca lekelenmeler oldu biraz fakat karın ağrım hala devam ediyor,ağrı kesici alıyorum o yüzden,istersen bir test yap belki hamilesindir canım a.s.

slm ben şubatta çektirdim rahim filmini kanama felan olmadı sadece lekelenme oldu birazda karın ağrısı olmuştu adet gecikmesi bünyeden bünyeye fark ediyormuş benim geçikmemişti hatta adet olmam gerektiği günün ertesinde hem idrar hem kan testi yaptırdım ve hamileydim bebeğim şimdi 11+1 günlük oldu
allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları

adet oldum sonunda 3 . günü doktora gidcem aşılamaya başlanıcak. bana sadece ilaç mı vericekler ne olucağını bilenler var mı

merhaba arkadaslar ben yeni üyeniz ben gecen ay rahim flmi cektirdim öyle anlatılanlar gibi kanamam olmadı ama bu ayda adet olmadım bi hafta sonra doktora gidecem vucudumda enteresan seyler olmaya basladı aslında hamilemiyim ki

Back
X