rahim filmi , adet

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
kızlar dun yanı 20.11.2013 de doktora gıttım adetımın 3.gunu 27 kasıma rahım fılmı ıcın randevu verıldı benım adetım 5 gun suruyor ..eve gelınce netten arastırdım o zamana kadar rahmım kapanır mı? yanı cumadan carsambaya kadar..zaten korkuyorum bı de bu aklıma takıldı rahım kapanırsa olmayacak ya da daha zor olacak

filim çekilirken adetininin tam olarak bitmiş olması gerekiyor adetli iken film zaten çekilmez rahim kapanma olayı diye bişey yok canım zaten rahim hep açık kanallara bakılacak inşallah sonucun temiz çıkar...

Bende cektirdim adetimin 4.gunuydu nerdeyse kanamam gelmiyordu.doktora sordum bisey olmaz cekilir dedi gittim cektirdim

Bu arada korkma ve sakin kendini kasma canim.bende cok korktum. Ve cok kastim kendimi sonucda zaten husranli oldu.kapali tuplerim.olabildigince sakin ol.cektirmeden once etkisi güçlü bir agri kesici ic

cok tesekkur ederım yorumlar ıcın..yarın cektırıcem ben de ama cok korkuyorum ınsallah cok acımaz uffffffffff

mrb canım benimde dün çekildi ama uyutularak çok şükür açık çıktı darısı başına olsun,sonrasında hafif sancım oluyor ama olmadan önce 2 tane ilaç içirdi şimdi onlara devam ediyorum enfeksiyon riskine karşılık..

canım maalesef ben devlette cekılecegım uyutulmadan...kendıme de guvenemıorum acımaya baslarsa bırakıp gıtmek ısterım dıye korkuyorum..

slm bende film cekilcem dr adetin bittikten 2 gün sonra dedi benide çekmeden önce uyutcak.

canım maalesef ben devlette cekılecegım uyutulmadan...kendıme de guvenemıorum acımaya baslarsa bırakıp gıtmek ısterım dıye korkuyorum..

Merhaba canım. Naptın, filmi çektirdin mi ?çok merak ettim. Nasıl geçti? Ben de çektiricem de (

bende de vardı aynı korkular , 1 yıldır korunmuyorduk tedavi amaçlı dr.a gittim, tam rahim fillmi için adet olmayı bekliyordum ki düzenli olan adetim 1 hafta gecikmişti , test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Darısı başınıza inşallah

Merhaba canım. Naptın, filmi çektirdin mi ?çok merak ettim. Nasıl geçti? Ben de çektiricem de (

evet canım cektırdım kesınlıkle kendını rahat bırak..benım acımadı desem yalan olur acıdı ama dayanılacak bır agrı,, doktor işlemi yaparken bol bol salavat getırdım dua okudum ,,doktor işlemi yaparken acımıyor mu dıye sordu 2-3 sefer o bile şaşırdı,sesım cıkmadı hiç sakin ol dua et Allah yardımcın olsun..

ayy ne güzel kurtulmuşsun peki sonuç ne? benimde cumartesi çekilcek.

Çok geçmiş olsun canım. Çok sevindim adına.ben de çok ağrılı bir şey olmadığını hatırlıyorum. 7 sene önce çektirmiştim çünkü. Hangi şehirdesin??

bende bugün filim işini atlattım çok şükür sonuçlar temiz.narkozla uyuttular 20 dk sonra herşey bitmiş uyanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…