mrb canım benimde dün çekildi ama uyutularak çok şükür açık çıktı darısı başına olsun,sonrasında hafif sancım oluyor ama olmadan önce 2 tane ilaç içirdi şimdi onlara devam ediyorum enfeksiyon riskine karşılık..
özelde mı cektırceksın samimi? ınternetten arastırdıgıma gore 10 15 dk suruyormuş
evet canım özelde dr muayenehanesinde çekcek.benim daha önceden 2 tane düşügüm var ve hemen hamile kalamıyorum.bakalım sonuç ne çıkcak
ınsallah her sey yolundadır kolaylıklar
birde arkadaşlar bu işlem nekar sürüyor 10 15 dkikada bitiyormu
canım maalesef ben devlette cekılecegım uyutulmadan...kendıme de guvenemıorum acımaya baslarsa bırakıp gıtmek ısterım dıye korkuyorum..
Merhaba canım. Naptın, filmi çektirdin mi ?çok merak ettim. Nasıl geçti? Ben de çektiricem de(
evet canım cektırdım kesınlıkle kendını rahat bırak..benım acımadı desem yalan olur acıdı ama dayanılacak bır agrı,, doktor işlemi yaparken bol bol salavat getırdım dua okudum ,,doktor işlemi yaparken acımıyor mu dıye sordu 2-3 sefer o bile şaşırdı,sesım cıkmadı hiç sakin ol dua et Allah yardımcın olsun..
evet canım cektırdım kesınlıkle kendını rahat bırak..benım acımadı desem yalan olur acıdı ama dayanılacak bır agrı,, doktor işlemi yaparken bol bol salavat getırdım dua okudum ,,doktor işlemi yaparken acımıyor mu dıye sordu 2-3 sefer o bile şaşırdı,sesım cıkmadı hiç sakin ol dua et Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?